-
Επειδή προσανατολίζομαι στην αγορά μεταχ. Grand Vitara του 2004 freestyle και έχω διαβάσει για πολλά ραγισμένα καπάκια. Πόσο συχνό είναι το πρόβλημα? Πως μπορείς να το προλάβεις? Πως να το ελέγξω στο μεταχ.? Και τελος γενικότερα ποσο αξιόπιστο είναι το αυτοκίνητο μηπως θα αρχίσω πολλά παρε δώσε με τα συνεργεία?
ελκτικη Ικανότητα για σκάφος 800kgr?Βοήθήστε νεο Grandvitarakia ευχαριστω προκαταβολικά
-
Επειδή προσανατολίζομαι στην αγορά μεταχ. Grand Vitara του 2004 freestyle και έχω διαβάσει για πολλά ραγισμένα καπάκια. Πόσο συχνό είναι το πρόβλημα? Πως μπορείς να το προλάβεις? Πως να το ελέγξω στο μεταχ.? Και τελος γενικότερα ποσο αξιόπιστο είναι το αυτοκίνητο μηπως θα αρχίσω πολλά παρε δώσε με τα συνεργεία?
ελκτικη Ικανότητα για σκάφος 800kgr?Βοήθήστε νεο Grandvitarakia ευχαριστω προκαταβολικά
-
-
δοκίμασε να ψάξεις εδώ
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewforum-f-42.html
ή εδώ
http://www.to4x4.gr/html/site/forum/vie ... 6cd78bd546και καλή τύχη
-
Δεν ξερω αν απο αγνοια δεν καταλαβα αλλα για ποιο απο ολα τα καπακια μιλας; εγω παντως με το καπακι βενζινης εχω προβλημα με το Grand Vitara μου μοντελο 6/2005. Οταν θελω να το ανοιξω στο πρατηριο βενζινης μου βγαζει την πιστη για να ανοιξει!
-
Ο χρήστης amstrad έγραψε:
Δεν ξερω αν απο αγνοια δεν καταλαβα αλλα για ποιο απο ολα τα καπακια μιλας; εγω παντως με το καπακι βενζινης εχω προβλημα με το Grand Vitara μου μοντελο 6/2005. Οταν θελω να το ανοιξω στο πρατηριο βενζινης μου βγαζει την πιστη για να ανοιξει!Το ελλατήριο το έλενξες;
-
Το ξερω το προβλημα με το ελασματακι που εχει αλλα δεν ειναι δουλεια να το ισιωνω καθε πεντε ανοιγματα του ντεποζιτου. Ασε τα εχω παρει με αυτο το ηλιθιο ανοιγμα που εχει!
Ευχαριστω παντως για την παρατηρηση bebes!
Grand vitara 1,6 πρόβλημα στο καπάκι