-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
....άσε που δεν μου πολυαρέσει το μέλλον της εταιρίας....
να συμφωνησω οτι το μελλον γινεται πολυυυυυυ γαμπριατικο και αρχιζει να Αουντιζει...
Γιατί ρε παιδιά δε σας αρέσει το μέλλον της BMW?
Εγώ δεν είχα ποτέ BMW, αλλά υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να αποκτήσω την 1η....στα χναρια του νικου 120?
αμα παντως η audi το ριξει στη ατμοσφαιρα θα παω κι εγω στη bmw που εχει τουρμπο και γινεται γαμπριατικη
ας αλλαξουμε ρολους
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από εδώ
http://www.flickr.com/photos/estoril/αιώνιος σεβασμός στα είδολα .
-
εγω αν στο μελλον δω στροφη της εταιριας 180μοιρες και η Αλφα παει σε πισω κινηση....
και αυτη ομως χοντραινει τα αμαξια της...
πχ η Τζιουλιετα....
-
19 ζαντες ,10 ηχεια ,θερμενομενα καθισματα και ενα σωρο αλλα βλακωδες και αχριστα μαραφετια
που εχουν κανει την αυτοκινηση ,ενα καναπε ενα-μιση τονουγια μενα ενα abs μια καλη ηχομωνοση,κεντρικο κληδωμα και ηλεκτρ παραθυρα ειναι τα μονα απαραιτητα
ολα τα υπολοιπα ειναι μαρκετινγκ -
και κλιματισμος...
-
τσαμπα βαρος(35+kgr)
διατριτα-αναπνεοντα καθισματα με ενσοματομενο ανεμιστηρατοσα χρονια πως ζουσαμε, δεν παθαμε τπτ?
-
Κάτι άκουσα για νέο σήμα της BMW... Μάλλον κάτι σαν το παρακάτω λένε... Και μπορείτε να το αγοράσετε κιόλας....
http://cgi.ebay.de/Tuerkei-Logo-Emblem-Aufkleber-E38-E66-E31-E83-E53-BMW_W0QQitemZ320409071841QQcmdZViewItemQQptZAutozubehör?hash=item4a99de70e1 -
βαλε το στο δικο σου να δουμε πως ειναι!!!!!
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
τσαμπα βαρος(35+kgr)
διατριτα-αναπνεοντα καθισματα με ενσοματομενο ανεμιστηρατοσα χρονια πως ζουσαμε, δεν παθαμε τπτ?
Και χωρίς abs, κεντρικό κλείδωμα, μόνωση και ηλεκτρικά παράθυρα ζούσαμε. Δεν πάθαμε τίποτα.
-
Eπισης ζουσαμε και χωρις αυτοκινητα
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eπισης ζουσαμε και χωρις αυτοκινηταΔεν είμαι τόσο μεγάλος...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Eπισης ζουσαμε και χωρις αυτοκινητα
Δεν είμαι τόσο μεγάλος...
Να ακους και εμας τους παλιους νεανια μου
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
τσαμπα βαρος(35+kgr)
Και χωρίς abs, κεντρικό κλείδωμα, μόνωση και ηλεκτρικά παράθυρα ζούσαμε. Δεν πάθαμε τίποτα.
Προφανώς...αλλά δε μας χάλασαν κιόλας! Μη μου πείτε ότι τη βρίσκατε στη βροχή χωρίς ABS
-
Στην βροχή προσαρμόζεις την οδήγησή σου ανάλογα, ώστε στο 99% των περιπτώσεων να μην έχεις πρόβλημα (εκτός κι αν σου πεταχτεί κάποιος τελευταίο sec, εκεί φυσικά το abs μπορεί να βοηθήσει, αν ενστικτωδώς πέσεις στο φρένο και μπλοκάρεις).
Παρότι σέβομαι φυσικά το να θέλει κάποιος της παναγιας τα μάτια από εξοπλισμό, προσωπικά δεν θέλω τίποτα παραπάνω από a/c, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα και ραδιόφωνο. Όλα τα υπόλοιπα τα έβρισκα και τα βρίσκω εντελώς περιττά, και θα ήθελα κάποια στιγμή να έβλεπα από τους κατασκευαστές (ακόμα και bmw, audi), να βγάζουν στην αγορά τέτοιες απέριττες εκδόσεις.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Παρότι σέβομαι φυσικά το να θέλει κάποιος της παναγιας τα μάτια από εξοπλισμό, προσωπικά δεν θέλω τίποτα παραπάνω από a/c, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα και ραδιόφωνο. Όλα τα υπόλοιπα τα έβρισκα και τα βρίσκω εντελώς περιττά, και θα ήθελα κάποια στιγμή να έβλεπα από τους κατασκευαστές (ακόμα και bmw, audi), να βγάζουν στην αγορά τέτοιες απέριττες εκδόσεις.
+1 Άγγελε...
Βγάζουν τέτοιες εκδόσεις,αλλά τις βαφτίζουν Homologation Specials(και καλά )και η τιμή είναι (csl-gts κτλ) -
less is more....
CSL...
SCuderia...
Superleggera....παιρνεις λιγοτερα και πληρωνεις 30% πανω...
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
τσαμπα βαρος(35+kgr)
και μετά μπαίνει μέσα η πεθερά +70 -> απειρο κιλά.... και πάει το ζύγισμα...
-
γι αυτο εχεις ενα κυριλλε αμαξι για οικογενειακο και μια ειδικη κατασκευη αυστηρα διθεσια...
πχ Ελιζ...
-
Λοιπόν, αφού την Κυριακή δανείστηκα το iPod του συντρόφου koutsan, διαπίστωσα πως...δεν δούλευε το iPod interface... Ε, μιας και θα πήγαινα στο Σπανό, να βάλω την ηχομόνωση του καπώ, είπα να το κοιτάξω κι αυτό...
Ε, σήμερα το πρωί που πήγα από κει, μου έδειξε ο τεχνικός πως δουλεύει το iPod γιατί τελικά δεν είχε πρόβλημα, είχε απλώς κουλό...χειρισμό (δεν έχει χωριστό entry που να λέει iPod, είναι στο...Aux! ). E, εκεί που δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε τα χειριστήρια στο τιμόνι, μου λέει ο άνθρωπος: 'Δεν δοκιμάζεις μήπως δουλεύουν με το USB;;'
-ΠΟΙΟ USB , λέω εγώ;
Και μου δείχνει την θύρα που ήταν ...στο πλάι στο ντουλαπάκι και δεν...την είχα δει καν! Ε, την δοκίμασα και....ΕΧΩ USB και δουλεύει!!!!!!
Για την ηχομόνωση-θερμομόνωση δεν έχω να πω κάτι, δεν βλέπω και μια τραγική διαφορά, αλλά...καλό είναι να υπάρχει!
-
Kακό είναι να υπάρχει
Εγώ δεν την έχω βάλει, καλύτερα να φεύγει προς τα έξω η θερμότητα παρά να μένει μέσα
BMW FORUM