-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Παντέλο, για σένα φίλε. Ήταν σήμερα στις Σέρρες!Ευχαριστώ!
Το συγκεκριμένο έχει πολλά λάθη.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Η Ε90-92 μου αρέσουν,αλλά εκτός του οτι είναι πολύ ακριβές,πιστεύω οτι Η Ε46 έχει το ιδανικό μέγεθος-βάρος,για αυτή την κατηγορία.
+άπειρο...
Βλέπω αρκετά συχνά μια Ε92 Μ3 και κάθε φορά ξενερώνω από τον όγκο της, σε σχέση πάντα με την Ε46...
+1 Ντίνο.
Η Ε90 δεν φαίνεται πιό μαζεμένη?επειδη εχω μια Ε90 μπορω να σου πω εχει το ΙΔΑΝΙΚΟ μεγεθος...
πιο μαζεμενη σε ολα απο την κουπε...που φαινεται λιγο πιο...να ανοιγει...οπως ειπα η Ε92 οντως ειναι λιγο μπουλικη αλλα ειναι και θεμα συνδυασμων...
οντως αυτο ειναι λιγο κακοποιημενο το αμαξι...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
KρίμαΑν κρινω απο τους υαλοκαθαριστηρες σε βροχη την επαθε Μιλαμε για να το φτιαξεις θες και κανα 25αρι...μονο ανταλλακτικα αξιζει.
-
Nαί θέλει πολλά φράγκα.Ελπίζω να μην χτύπησε,και να είχε μεικτή...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Tην πούλησα την τροπετοΜ3....δεν έχω υπομονή πλέον....πάμε για άλλα (όχι άλλη μάρκα ε? )
Γιατί ρε συ Παντελή?!
Κρίμα...
Βασικά.... τελικά 'πάω' για το ίδιο αυτοκίνητο,αλλά όσο πιο καινούργιο γίνεται.Παραγωγή 2005 δλδ.
Είναι πολύ ερωτεύσιμο το παλιάμαξο....άσε που δεν μου πολυαρέσει το μέλλον της εταιρίας....
Η Ε90-92 μου αρέσουν,αλλά εκτός του οτι είναι πολύ ακριβές,πιστεύω οτι Η Ε46 έχει το ιδανικό μέγεθος-βάρος,για αυτή την κατηγορία.Και για να λέμε πάντα την αλήθεια, τελικά το αυτοκίνητο που πήρα ήταν ραμμένο δυο φορές από κάτω.
Είχε γίνει επισκευή με το κιτάκι που πουλάει ο Αμερικάνος...http://www.turnermotorsport.com/image/s ... cement.pdf
Αν δω οτι δεν υπάρχει σωστό αυτοκίνητο,τότε κάνω υπομονή και πάω για Ε90....αυτά.
ΠΟΛΥ θα ήθελα μια Μ3 Ε46...βασικά με 40Κ βρίσκω, αλλά είναι πολλά τα χιλιόμετρα pad...50Κ-60Κ+...που όπως και να το κάνουμε έχει φάει το σκίσιμο του αιώνα. Ε46 κοιτάς τέλος 2005 με μέσα 2006...τα απολύτως τελευταία μοντέλα, την CS (2006), αλλά ΠΟΛΥ δύσκολα βρίσκεις.
Οπότε περιμένεις να βγούνε τα Ε90 Μ3 μεταχειρισμένα, γιατί κι εγώ αυτή ακριβώς θέλω. Τα έχει όλα...χώρους, χαρακτήρα και μου αρέσει περισσότερο από την Ε92, την έβαλα και πριν 2 σελίδες. Τώρα παίζει στο 70άρι...σε 2-3 χρόνια θα έχει πέσει στο 50άρι που θα έχει βγει μέχρι τότε η νέα Μ3. Επίσης δεν έχουν ακουστεί πολλά προβληματάκια στην Ε90/Ε92 αν δε κάνω λάθος...οπότε καλύτερα να πάρεις μια τέτοια. Μη βιαστείς. Λες πάλι παραλίγο να πάρεις το ίδιο αμάξι με μένα, όπως και το si?
Kρίμα
CI ...έλεος! Δε ξέρει τι οδηγούσε? SI είναι το αυτοκίνητο...το γράφει και πίσω
Κρίμα το αυτοκίνητο. Απ'ότι βλέπω μπροστά δε φτιάχνετε. Σε δέντρο ή κολώνα άραγε έπεσε? Μάλλον κολώνα. Έχει χτυπήσει πολύ άσχημα μπροστά...δε συμφέρει να το φτιάξει, καλύτερα να πάρει καινούριο.
Άρα...-1 si από τα 60 ...έχουν σπάσει και 2...άρα είμαστε 57. Ξέρω και 4 ιδιοκτήτες...άλλα 52 είμαστε.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
....άσε που δεν μου πολυαρέσει το μέλλον της εταιρίας....να συμφωνησω οτι το μελλον γινεται πολυυυυυυ γαμπριατικο και αρχιζει να Αουντιζει...
Γιατί ρε παιδιά δε σας αρέσει το μέλλον της BMW?
Εγώ δεν είχα ποτέ BMW, αλλά υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να αποκτήσω την 1η.... -
Θα είναι Χ-series;
-
Τι του πε
-
E επειδή προς τα κει πάει το μέλλον της BMW λέω... και δεν τον βλέπω να χαλιέται.
-
σωστος ο αλογακης....
-
+1 Mάνο
Όσο για το παρακάτω άρθρο,εύχομαι να είναι παραμύθι...
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=58Και εδώ είναι ο επίλογος που με 'σκότωσε'........σκατόφλωροι Αμερικλάνοι....για εσάς έγιναν όλα σούπα..
Με όλα αυτά, νιώθεις πως η νέα 5άρα έχει αλλάξει σημαντικά σε χαρακτήρα, έχοντας γίνει πολύ πιο ήρεμη και συντηρητική. Σαφώς και η BMW θέλει να διευρύνει το δυνητικό πελατολόγιο της Σειράς 5, με τη νέα έκτη γενιά. Αλλά μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πια το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης;
-
και επιβεβαιωνεται πως οι Ε60,Ε90,Ε92 ειναι οι τελευταιες μιας σειρας απο εξαιρετικα εργαλεια...
ακομα και η δικη μου πριν το φεις εχει καλητερο τιμονι απο αυτες με το φεις που εχουν ηλεκτρομηχανικο τιμονακι και οχι υδραυλικο...
-
To 'μέλλον της BMW' δε αποτελείται ούτε από την Χ σειρά, ούτε από τη 5. Οι μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως και η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία της φίρμας είναι η 3. Εκεί επενδύει τα πάντα και εκεί επικεντρώνεται.
Εκεί λοιπόν έρχονται διάφορα νέα πραγματάκια, αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρον πραγματάκια έρχονται μια Σειρά κάτω...στην 1. Έρχεται η Μ1 λίαν συντόμως απ'ότι διαβάζω και θα είναι...απλά εκπληκτική.
Η 5, 6, 7 και Χ ειδικά στην 'comfort' έκδοσή τους είναι grand tourers...δεν είναι sportscars. Η Μ5 θα είναι supercar πρακτικά και θα κλείσει αρκετά στόματα...και εδώ θα είμαστε όταν θα γράφονται διθυραμβικά σχόλια.
Έχει γίνει λοιπόν προφανώς διαχωρισμός μεταξύ του 'γαμπριάτικου' που λέει ο pad και του sport χαρακτήρα που λέει ο Pik και θα συνεχίσει να υπάρχει σε συγκεκριμένα μοντέλα/εξοπλισμούς (M-pack) και υποσύνολα (Μ-Series).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι του πεE επειδή προς τα κει πάει το μέλλον της BMW λέω... και δεν τον βλέπω να χαλιέται.
Θα είναι Χ-series;
:lol:
σωστος ο αλογακης....
+1 Mάνο
Όσο για το παρακάτω άρθρο,εύχομαι να είναι παραμύθι...
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=58Και εδώ είναι ο επίλογος που με 'σκότωσε'........σκατόφλωροι Αμερικλάνοι....για εσάς έγιναν όλα σούπα..
Με όλα αυτά, νιώθεις πως η νέα 5άρα έχει αλλάξει σημαντικά σε χαρακτήρα, έχοντας γίνει πολύ πιο ήρεμη και συντηρητική. Σαφώς και η BMW θέλει να διευρύνει το δυνητικό πελατολόγιο της Σειράς 5, με τη νέα έκτη γενιά. Αλλά μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πια το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης;
Κοιτάξτε απλά τις κινήσεις της Alfa Romeo. Αυτή βγάζει Mito, η BMW καινούρια 5άρα, 7άρα, Ζ4, Χ1, Χ6...
Και όσο να'ναι η BMW ακόμα διατηρεί αυτή τη γαμημένη μετάδοση πίσω και τον κινητήρα στο διαμήκη.
Λοιπόν καλά είναι τα εργαλεία τα Μ3 Ε30, τα Ε34. 39 κλπ αλλά και τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν άλλη χάρη...
Ακόμα και τα SUV/SAV/SAC της BMW είναι τα πιο σπορτίφ και δρομίσια από τα άλλα, και αυτό το λέω εκ πείρας....
Καλή συνέχεια παίδες, εγώ σας παρακολουθώ -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Κοιτάξτε απλά τις κινήσεις της Alfa Romeo. Αυτή βγάζει Mito, η BMW καινούρια 5άρα, 7άρα, Ζ4, Χ1, Χ6...
Και όσο να'ναι η BMW ακόμα διατηρεί αυτή τη γαμημένη μετάδοση πίσω και τον κινητήρα στο διαμήκη.
Λοιπόν καλά είναι τα εργαλεία τα Μ3 Ε30, τα Ε34. 39 κλπ αλλά και τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν άλλη χάρη...
Ακόμα και τα SUV/SAV/SAC της BMW είναι τα πιο σπορτίφ και δρομίσια από τα άλλα, και αυτό το λέω εκ πείρας....
Καλή συνέχεια παίδες, εγώ σας παρακολουθώΣωστό. Το Χ1 δεν έχει καμιά σχέση οδηγικά και σε αίσθηση (και βεβαίως σε ποιότητα) με το Tiguan και το Χ3 το καινούριο που θα βγει θα είναι αρκετά κλικ πάνω από το Q5. Το ίδιο ισχύει και για την Χ5 απέναντι στο Q7. Δε μου αρέσουν τα εκτός δρόμου...αλλά οδήγησα την Χ5 του Mango και έπαθα πλάκα...είναι τόσο άνετο, λες και και είσαι σε μαγικό χαλί. ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική φιλοσοφία για διαφορετικούς ανθρώπους και γούστα όμως.
Δεν μπορεί όλοι να είναι το ίδιο ψυχάκια (με τη καλή έννοια) με τον cavallino, τον pad και μένα που θέλουμε ένα πισωκίνητο με 300+ άλογα, ελαφρύ και να ουρλιάζει σαν πουτ@ν@. Υπάρχουν κι άλλα γούστα και διαφορετικό αγοραστικό κοινό. Για να μπορεί λοιπόν ο Όμιλος να συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του...καλύπτει τα πάντα και τους πάντες.
Φθηνή και γενικώς προσιτή (για την Ελλάδα...γιατί στη Γερμανία οι τιμές είναι άλλες) και ταυτόχρονα γρήγορη και ευέλικτη BMW με όλα τα παραπάνω που ανέφερα για ψυχάκια, δυστυχώς (ή ευτυχώς? ) δε φτιάχτηκε...και ούτε θα φτιαχτεί ποτέ.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Καλή συνέχεια παίδες, εγώ σας παρακολουθώΕσύ κύριε που έχεις κλέψει το account, αν έχεις πειράξει έστω και μια τρίχα απο τα μαλλιά του πραγματικού Busso θα έχεις να κάνεις μαζί μας...
-
-
Στην δευτερη ειναι wannabe subaru?
Εχει την χρωματαρα και βαζει χρυσες ζαντες.....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Στην δευτερη ειναι wannabe subaru?Εχει την χρωματαρα και βαζει χρυσες ζαντες.....
Ελα μωρε, γουστα ειναι αυτα. Εμενα πχ μου αρεσει.
(Το σιγουρο ειναι οτι BMW +BBS = ) -
BMW FORUM