-
Ποτέ
-
Δεν είναι ο ίδιος με τον τρικύλινδρο PureTech της PSA;
Αν όχι, συγγνώμη για το λάθος!
-
PureTech 3κυλινδρος ειναι ο 1,2 βενζινη της PSA . Παραπανω μιλανε για 1,5 diesel . Πως γινεται να ειναι ο ιδιος ?
-
Υπάρχει και 1.6, και μάλιστα συνδυάζεται με 8ταχυτο αυτόματο κιβώτιο -νομίζω επίσης της Aisin. Είναι όμως τετρακύλινδρος. Έχετε δίκιο, μπερδεύτηκα!
-
Ο PureTech ανεξαρτήτως κυβικών είναι βενζίνη, όχι ντίζελ.
-
Καινουργιο προβλημα στην Χ3 μου, ξερει κανεις ποσο στοιχιζει?
-
Για πες!
-
Αν χρειάζεσαι μόνο μεσαία (κεντρική) τριβή, το κόστος είναι μικρό (το ανταλλακτικό δηλαδή), αλλά εάν αλλάζει μόνη της, χωρίς τον υπόλοιπο άξονα, ή εάν θέλει και ο κεντρικός άξονας ρουλεμάν ή ζυγοστάθμιση ή αντικατάσταση και άλλων σημείων στήριξης, τότε μπορεί να είναι πιο ακριβά, αλλά το συνεργείο ξέρει.
-
Ευχαριστω πολυ !Tobajara wrote:
Αν χρειάζεσαι μόνο μεσαία (κεντρική) τριβή, το κόστος είναι μικρό (το ανταλλακτικό δηλαδή), αλλά εάν αλλάζει μόνη της, χωρίς τον υπόλοιπο άξονα, ή εάν θέλει και ο κεντρικός άξονας ρουλεμάν ή ζυγοστάθμιση ή αντικατάσταση και άλλων σημείων στήριξης, τότε μπορεί να είναι πιο ακριβά, αλλά το συνεργείο ξέρει.
-
Προσθιοκίνητη Gran Tourer και σίγουρα 216 ή 218 (έχει μονή εξάτμιση).
-
Προφανώς και το έκανε επίτηδες. Αφού κάνει φλικ. Μάγκας!
-
Οι πωλήσεις στην Ελλάδα το 2019:
BMW 1‐SERIES 540
BMW 2‐SERIES 118
BMW 3‐SERIES 84
BMW 4‐SERIES 14
BMW 5‐SERIES 53
BMW 6‐SERIES 2
BMW 7‐SERIES 11
BMW 8‐SERIES 4
BMW X1‐SERIES 1.187
BMW X2‐SERIES 1.038
BMW X3‐SERIES 105
BMW X4‐SERIES 60
BMW X5‐SERIES 85
BMW X6‐SERIES 10
BMW X7‐SERIES 8
BMW Z4‐SERIES 1
BMW I3 61
BMW I8 2
Τα νούμερα περιλαμβάνουν ένα υβριδικό 2 και 11 υβριδικά 5!
-
Έκανα ένα διαγνωστικό έλεγχο μόνος μου με obd2 scanner στο Χ3 και έβγαλε τις εξής βλάβες : 1) variable intake system servomotor 2: control
- crankshaft-intake camshaft synchronization.
Γνωρίζει κανεις τι είναι αυτές οι βλάβες ;
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
Update στην Χ3,
ο κεντρικος αξονας επισκευαστηκε στον τορνο και στα δυο του μερη με κοστος 87 ευρω ( καινουργιος 1000 συν ΦΠΑ συν εργασια περιπου 1500) , εγινε ματιση σε μια πλεξουδα καλωδιων διπλα στον αξονα που ηταν κομμενα , αλλαχθηκαν τα εξι μπουζ (ηταν πολυκαιρισμενα) , τα εμπρος τακακια , αντικατασταθηκε η πισω αντλια πλυστικου των τζαμιων.Τελος ,επισκευασθηκε ο προφυλακτηρας υστερα απο ελαφρυ ατυχημα στα 470 ευρω (καινουργιος 1000 συν φπα συν εργασια) . Ικανοποιηση ιδιαιτερη μου εδωσε οτι επιτελους στον κινητηρα δεν χτυπανε πυρακια και λειτουργει ομαλα αλλα και εσβησαν απο τον εγκεφαλο οι 'βλαβες' στο vanos και στο air flow meter.
-
Update στην Χ3,
ο κεντρικος αξονας επισκευαστηκε στον τορνο και στα δυο του μερη με κοστος 87 ευρω ( καινουργιος 1000 συν ΦΠΑ συν εργασια περιπου 1500) , εγινε ματιση σε μια πλεξουδα καλωδιων διπλα στον αξονα που ηταν κομμενα , αλλαχθηκαν τα εξι μπουζ (ηταν πολυκαιρισμενα) , τα εμπρος τακακια , αντικατασταθηκε η πισω αντλια πλυστικου των τζαμιων.Τελος ,επισκευασθηκε ο προφυλακτηρας υστερα απο ελαφρυ ατυχημα στα 470 ευρω (καινουργιος 1000 συν φπα συν εργασια) . Ικανοποιηση ιδιαιτερη μου εδωσε οτι επιτελους στον κινητηρα δεν χτυπανε πυρακια και λειτουργει ομαλα αλλα και εσβησαν απο τον εγκεφαλο οι 'βλαβες' στο vanos και στο air flow meter.
-
Καλησπέρα.
Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου bmw 320i ed (1.600 cc, 170hp) πλην όμως δεν βρίσκω αρκετές κριτικές για το συγκεκριμένο μοντέλο και θα ήθελα οι κάτοχοι του να με διαφωτίσουν αν αξίζει ή όχι τα λεφτά του (κοντά στα 20.000€) και γενικά αν είστε ευχαριστημένοι....
Ευχαριστώ..!
-
Αλήθεια, μπορώ να στείλω 'κωδικό 6' για αθλητική δραστηριότητα, να βγω στην άδεια εθνική και να δω αν όντως πιάνει τα 220 το αμάξι;
-
Στειλε το 4 (Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.)
Σε καλυπτει και για περιπτωση που σε πιασουν να πηγαινεις με τοσα
-
Σήμερα έκανα αυθημερόν ένα μικρό ταξιδάκι (Αθήνα- Χαλκίδα και πίσω με την 'γριούλα' του πατέρα μου. Πήγα οικονομικά, όπως μπορείτε να δείτε με 120χαω cruise control, αλλά έκανα και καμια 10αρια ανοίγματα, γιατί δεν γίνεται να πηγαίνεις συνέχεια 120 με δαύτο. Θυμήθηκα ξανά πόσο ωραίοι είναι οι 6κύλινδροι ατμοσφαιρικοί της BMW. Αν και ο Ν52 είναι ακόμα καλύτερος, ο αειθαλείς Μ54 ακόμα και μετά από 243.000χλμ είναι απίστευτος, τραβάει (όταν έχει φρέσκα μπουζί και λειτουργού οι πολλαπλασιαστές....αχαχα!!) όπως όταν είχε 10.000χλμ.
Ευχαριστήθηκα το ταξίδι και εντόπισα και 1-2 σημεια προς έέλγχο στο αυτοκίνητο, μάλλον θα το πάω την Τρίτη σε ένα εξειδικευμένο δίπλα στο σπίτι μου για το οποίο έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια.
-
Αχ ατμοσφαιρικοι 3λιτροι.... Έρωτας!!!
Πόσο μου λείπει η δικιά μου...
-
Αχ ατμοσφαιρικοι 3λιτροι.... Έρωτας!!!
Πόσο μου λείπει η δικιά μου...
Tελικα το δικο σου αμαξι τι εγινε? Δεν μπορουσες να το κανεις ανταλλακτικα και να περασεις σε αλλο σασσι?
BMW FORUM