-
Φιλε geiasou παρόλο που δεν είμαι θιασώτης των Γερμανών εντούτοις δεν κρύβω την συμπάθεια που έχω στην BMW. Συνεπώς μου χρειαζόταν η έμμεση παρατήρηση για την λαϊκίστικη κριτική μου. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Την καύση και το NOx αφορά το εν λόγω θέμα. Η κατανάλωση ενδέχεται να είναι αυξημένη κιόλας όταν λειτουργεί το σύστημα που κλέβει στο τεστ.Αλεξανδρε, τα αυτοκινητα που θα ανακαλεσουν οταν βγουνε στην κυκλοφορια χωρις το ακαταλληλο λογισμικο, για να εκπεμπουν λιγοτερο NOx θα μειωσουν και την ιπποδυναμη τους λογω πιθανων μετατροπων για τη μειωση αυτη;
-
Ενδέχεται Steve, αν και θεωρώ πιο πιθανό να βάλουν σύστημα ουρίας κι έτσι να μην χάσουν δύναμη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ενδέχεται Steve, αν και θεωρώ πιο πιθανό να βάλουν σύστημα ουρίας κι έτσι να μην χάσουν δύναμη.E enνταξει μικρο το κακο για τον καταναλωτη τοτε.
-
Το 320d δεν εχει συστημα ουριας;
Edit το αμερικανικο εχει.
-
Είναι γεγονός ότι στην Βαβαρία δεν λες τι ωραία είναι ή Γερμανία. Αγαπάμε BMW , ή Μπέμπα ανήκει στην Αυστρία!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Πατάκια λάστιχο για 116i F20
-που να μην μυρίζουν (καλής ποιότητας)
-και όχι αντιπροσωπείας (ακριβά)
έχει κάνεις υπ'οψιν του που μπορώ να βρω? Ιδανικά στην ΑθήναΕυχαριστώ
-
Του Πρακτικερ έχω αρκετά χρόνια. Ανθεκτικά και δεν μυρίζουν.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Του Πρακτικερ έχω αρκετά χρόνια. Ανθεκτικά και δεν μυρίζουν.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Universal σχεδιο ή εχει στο μέγεθος της 116;
Ιδανικα θελω το δεύτερο... -
Υπάρχει κανείς που να έχει καινούργιο μοντέλο της BMW με τον νέο 3κύλινδρο 1.500 cc twinturbo βενζίνης (αυτόν με τα 136 άλογα) να μας πει εντυπώσεις από λειτουργία κινητήρα, οικονομία καυσίμου, επιδόσεις και ήχο μοτέρ;
-
Ο χρήστης user_mak έγραψε:
Του Πρακτικερ έχω αρκετά χρόνια. Ανθεκτικά και δεν μυρίζουν.
Universal σχεδιο ή εχει στο μέγεθος της 116;
Ιδανικα θελω το δεύτερο...Όχι. Universal είναι
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Υπάρχει κανείς που να έχει καινούργιο μοντέλο της BMW με τον νέο 3κύλινδρο 1.500 cc twinturbo βενζίνης (αυτόν με τα 136 άλογα) να μας πει εντυπώσεις από λειτουργία κινητήρα, οικονομία καυσίμου, επιδόσεις και ήχο μοτέρ;Αν δεν παρήγγειλες ακόμη αμάξι κ ισχύουν όσα μου λένε από bmw...οριακά να προλαβαίνεις απόσυρση...τρέξε το!6 εκτός κι αν πάρεις ετοιμοπαράδοτο
-
Α...κι εγω ειχα οδηγήσει την προηγούμενη x1 με τον 1600αρη βενζίνης και δεν με κάλυψε...έχω κ ρεβιου κάπου μέσα στο τοπικ με τα crossover...αν σε ενδιαφέρει
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Α...κι εγω ειχα οδηγήσει την προηγούμενη x1 με τον 1600αρη βενζίνης και δεν με κάλυψε...έχω κ ρεβιου κάπου μέσα στο τοπικ με τα crossover...αν σε ενδιαφέρειΜε βάση τα νούμερα που διαβάζω πιστεύω ότι θα με καλύψει η τρικύλινδρη 1,5 βενζίνης. Είναι 1400 κιλά περίπου και βγάζει 136 άλογα και 22,5 κιλά ροπή. Ντάξει δεν το θέλω και για ράλλυ το αμάξι, τα 205 τελική και τα 9,7 sec στο 0-100 τα βρίσκω αξιοπρεπείς επιδόσεις. Όσο για να την παραγγείλω, δε νομίζω ότι έχει έρθει ακόμα. Οι δίλιτρες που έχουν έρθει δε με ενδιαφέρουν. Αν δεν προλάβω την απόσυρση, τι να κάνουμε; Είναι βέβαιο ότι δε θα παραταθεί;
-
Για Χ1 1.5 ενδιαφερεσαι?
Λιγο που εκανα ενα τεστ στο 118 ειναι καλος. Κινητηρας ευστροφος και δυνατος λιγο τραχυς στο ρελαντι αλλα με τον δικο του χαρακτηριστικο ηχο που ισως να θυμιζει και εξακυλινδρο. Απο οικονομια ειναι νωρις ακομα αλλα στα πρωτα χμ γυρω στα 7.5 λιτρα/100 δινει σε μικτες συνθηκες.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Για Χ1 1.5 ενδιαφερεσαι?Λιγο που εκανα ενα τεστ στο 118 ειναι καλος. Κινητηρας ευστροφος και δυνατος λιγο τραχυς στο ρελαντι αλλα με τον δικο του χαρακτηριστικο ηχο που ισως να θυμιζει και εξακυλινδρο. Απο οικονομια ειναι νωρις ακομα αλλα στα πρωτα χμ γυρω στα 7.5 λιτρα/100 δινει σε μικτες συνθηκες.
Ναι για την X1 ενδιαφερομαι μονο για τον τρικυλινδρο βενζινης με τα 136 αλογα. Εχω αποκλεισει τον 3κυλινδρο πετρελαιου γιατι πιστευω οτι ειναι πολυ ψοφιος και ολους τους 2λιτρους λογω φορολογιας. Το αμαξι δεν εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα αλλα απο τα νουμερα που διαβαζω πιστευω οτι θα κινειται και θα καιει αξιοπρεπως. Οταν λες τραχυς στο ρελαντι εννοεις οτι ειχε δονησεις κλπ που λενε για τους τρικυλινδρους; Και επισης σε επιταχυνσεις πως ειναι, ρεπριζ κλπ;
-
Βλεπω το Χ1 2.0 xDrive ειναι 1615 κιλα. Το βλεπω λιγο δυσκολο το 1.5 να ειναι κατω απο 1500. Το 118 ειναι 1385 νομιζω.
Για τα αλλα που ρωτας ειναι νωρις ακομα. Τα αμαξια τωρα εχουν αρχισει να διαδιδονται.
-
1395 κιλα ειναι για την ακριβεια η Χ1 18i. Εχω κατεβασει το αρχειο με τα τεχνικα χαρακτηριστικα της απο τη BMW.
-
Με ενδιαφέρει και μενα το θέμα Χ1 αλλά δεν το βλέπω να ερχεται μέσα στο 15 εκδοση κινητήρα βενζίνης στα 1.500 και πετρελαίου στα 1600 κυβικά. Οδήγησα την νεα 3αρα 318i με αυτοματο κιβώτιο. το αμάξι ήταν Οκ ο κινητήρας αθόρυβος μετακινούσε ανετα 3 ατομα που είμαστε μέσα και ο πωλητής μου είπε ότι η μεση κατανάλωση είναι στο 7.5 λίτρα. Οκ αλλά όχι BMW. Σε ένα αμάξι σαν την Χ1 που δεν εχω Πρώτη προτεραιότητα τις επιδόσεις αλλά χώρους και έκτος δρόμου διαδρομές θα συμβιβαστω στην 3αρα δε θα το κανα.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Α...κι εγω ειχα οδηγήσει την προηγούμενη x1 με τον 1600αρη βενζίνης και δεν με κάλυψε...έχω κ ρεβιου κάπου μέσα στο τοπικ με τα crossover...αν σε ενδιαφέρει
Με βάση τα νούμερα που διαβάζω πιστεύω ότι θα με καλύψει η τρικύλινδρη 1,5 βενζίνης. Είναι 1400 κιλά περίπου και βγάζει 136 άλογα και 22,5 κιλά ροπή. Ντάξει δεν το θέλω και για ράλλυ το αμάξι, τα 205 τελική και τα 9,7 sec στο 0-100 τα βρίσκω αξιοπρεπείς επιδόσεις. Όσο για να την παραγγείλω, δε νομίζω ότι έχει έρθει ακόμα. Οι δίλιτρες που έχουν έρθει δε με ενδιαφέρουν. Αν δεν προλάβω την απόσυρση, τι να κάνουμε; Είναι βέβαιο ότι δε θα παραταθεί;
Είναι το τι ζητάει κάποιος. Πάντως σε αυτά τα νούμερα και εάν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα υπάρχουν πετρελαιοκίνητα που έχουν ίδιες επιδόσεις με πολύ χαμηλότερη κατανάλωση και σαφώς λιγότερα χρήματα. Εάν από την άλλη επενδύεις στην ποιότητα της BMW τότε πάω πάσο. Το Χ1 και για μένα είναι αυτή τη στιγμή ό,τι πιο όμορφο στην κατηγορία...Μακάρι να αποδειχθεί και αξιόπιστο!
BMW FORUM