-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μαθημα για τη ζωνη ασφαλειας θελω να ελπιζω...Βέβαια και αυτό, άμα την βγάλεις μία φορά δεν παίζεις με την τύχη σου
-
Αν αναφερεστε σε αυτο εγω παντα τα θεωρουσα ασχημα (και αν θυμαμαι καλα τα σταματησε η BMW σχετικα γρηγορα).
-
Γι'αυτό το μοντέλο μιλάμε και όντως δεν έχει 'περπατήσει' αρκετά στην αγορά.Κατ'εμέ άσχημο δεν το λές απλά κομματάκι ασυνήθιστο για τα δεδομένα της σχεδίασης BMW αν και ο σχεδιασμός σε σημεία αποτελεί αναφορά στην Ε46 .Μπορεί εμπορικά να πήγε σχετικά άπατο αλλά θεωρώ οτι πρεσβεύει όλα όσα σχετίζονται με το όνομα BMW (σπορ αίσθηση,πολυτέλεια,οδική συμπεριφορά κ.α)
-
Καλα ναι γουστα ειναι αυτα αλλα θυμαμαι οταν τα εβλεπα στον δρομο ελεγα τι στο καλο ειναι αυτο ? Νομιζω πως ο κωλος σταματουσε πολυ αποτομα, μαλλον για αυτο.
-
Η αλήθεια είναι οτι και μένα με ψιλοχαλάει το πίσω μέρος αλλά αφού έτσι το σχεδίασε ο σχεδιαστής τι να κάνουμε
-
Είναι η ίδια ιστορία με το nissan juke, άλλοι δεν μπορούν ούτε να το βλέπουν κι άλλοι το γουστάρουν τρελά! Εμένα πάντως μου αρέσει!
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι και μένα με ψιλοχαλάει το πίσω μέρος αλλά αφού έτσι το σχεδίασε ο σχεδιαστής τι να κάνουμεΠολυ αργο ομως βρε φιλε ετσι δεν ειναι? Νιωθεις την πισω κινηση με αυτα τα αλογα? Πως ειναι στο στριψιμο? Και αν θες πες μας με τι κριτηρια το επελεξες...Δηλ θεωρω οτι ειναι επιεικως υπερβολικο αυτο που ειπες οτι δεν χορταινεται
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι και μένα με ψιλοχαλάει το πίσω μέρος αλλά αφού έτσι το σχεδίασε ο σχεδιαστής τι να κάνουμε
Πολυ αργο ομως βρε φιλε ετσι δεν ειναι? Νιωθεις την πισω κινηση με αυτα τα αλογα? Πως ειναι στο στριψιμο? Και αν θες πες μας με τι κριτηρια το επελεξες...Δηλ θεωρω οτι ειναι επιεικως υπερβολικο αυτο που ειπες οτι δεν χορταινεται
Όντως δεν σου δίνει την σπιρτσιόζικη αίσθηση ενος τουρμπάτου μοτέρ καθώς η δύναμη αποδίδεται αρκετά γραμμικά αλλά έχεις την αίσθηση οτι οποιαδήποτε στιγμή έχεις τη δύναμη διαθεσιμη για μια προσπέραση δηλαδή οι ρεπρίζ είναι αρκετά καλές θα έλεγα οπότε απο δύναμη δεν μπορώ να πώ οτι έχω παράπονο.Στο στρίψιμο το αμάξι το νιώθεις πολύ σταθερό λες και κινείται πάνω σε ράγες και σε σημεία ένιωσα οτι το αμάξι 'πέταξε κ*λο'.Η επιλογή βασίστηκε καθαρά στο οτι η μπέμπα είναι οτι καλύτερο βρήκα σε αυτοκίνητο με τα λεφτά που διέθετα δηλαδή ακολούθησα το περίφημο 'less for more' .Συν το οτι Το θεώρησα ως κελεπούρι καθώς το συγκεκριμένο που αγόρασα ήταν αρκετά προσεγμένο και καλοδιατηρημένο απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη οπότε η επιλογή έγινε χωρίς πολλή σκέψη αλλά κυρίως η επιλογή έγινε με το οικονομικό κριτήριο που προανέφερα .Όσο για το 'δεν χορταίνεται' η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει αρκετά ως αμάξι και το θεωρώ αρκετά προσεγμένο ως σύνολο το οποίο και θεωρώ ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό ακόμα και για τα τωρινά δεδομένα.Αρκετά εμφανίσιμο αμάξι (κατ'εμε)το οποίο δεν μένει μόνο εκεί αλλά σου προσφέρει κάτι ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς.
-
Το δε χορταινεται εχει να κανει και με την ηλικια φυσικα, μην το προσπερνατε αυτο. Δεν ξερω ποσο εισαι tsimisde αλλα οταν ειμουν 18 και ειχα RX7 ειμουν 5 ωρες την ημερα στους δρομους για οσο καιρο το ειχα. Ε με τα αλλα αυτοκινητα μετα απο αυτο οσο μεγαλωνα τοσο λιγοτερο χρονο διεθετα στο να τα 'χορτασω'.
-
Πολυ αργο ομως βρε φιλε ετσι δεν ειναι? Νιωθεις την πισω κινηση με αυτα τα αλογα? Πως ειναι στο στριψιμο? Και αν θες πες μας με τι κριτηρια το επελεξες...Δηλ θεωρω οτι ειναι επιεικως υπερβολικο αυτο που ειπες οτι δεν χορταινεται
Όντως δεν σου δίνει την σπιρτσιόζικη αίσθηση ενος τουρμπάτου μοτέρ καθώς η δύναμη αποδίδεται αρκετά γραμμικά αλλά έχεις την αίσθηση οτι οποιαδήποτε στιγμή έχεις τη δύναμη διαθεσιμη για μια προσπέραση δηλαδή οι ρεπρίζ είναι αρκετά καλές θα έλεγα οπότε απο δύναμη δεν μπορώ να πώ οτι έχω παράπονο.Στο στρίψιμο το αμάξι το νιώθεις πολύ σταθερό λες και κινείται πάνω σε ράγες και σε σημεία ένιωσα οτι το αμάξι 'πέταξε κ*λο'.Η επιλογή βασίστηκε καθαρά στο οτι η μπέμπα είναι οτι καλύτερο βρήκα σε αυτοκίνητο με τα λεφτά που διέθετα δηλαδή ακολούθησα το περίφημο 'less for more' .Συν το οτι Το θεώρησα ως κελεπούρι καθώς το συγκεκριμένο που αγόρασα ήταν αρκετά προσεγμένο και καλοδιατηρημένο απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη οπότε η επιλογή έγινε χωρίς πολλή σκέψη αλλά κυρίως η επιλογή έγινε με το οικονομικό κριτήριο που προανέφερα .Όσο για το 'δεν χορταίνεται' η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει αρκετά ως αμάξι και το θεωρώ αρκετά προσεγμένο ως σύνολο το οποίο και θεωρώ ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό ακόμα και για τα τωρινά δεδομένα.Αρκετά εμφανίσιμο αμάξι (κατ'εμε)το οποίο δεν μένει μόνο εκεί αλλά σου προσφέρει κάτι ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς.
Αν ησουν σε ραγες δεν θα πεταγε κωλο
Το οτι ειναι BMW δεν σημαινει κορυφαιο σε ολα......... -
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Το δε χορταινεται εχει να κανει και με την ηλικια φυσικα, μην το προσπερνατε αυτο. Δεν ξερω ποσο εισαι tsimisde αλλα οταν ειμουν 18 και ειχα RX7 ειμουν 5 ωρες την ημερα στους δρομους για οσο καιρο το ειχα. Ε με τα αλλα αυτοκινητα μετα απο αυτο οσο μεγαλωνα τοσο λιγοτερο χρονο διεθετα στο να τα 'χορτασω'.Ηλικιακά είμαι ένα βήμα πριν την δεύτερη δεκαετία της ζωής μου
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν ησουν σε ραγες δεν θα πεταγε κωλο
Το οτι ειναι BMW δεν σημαινει κορυφαιο σε ολα.........Το όχημα πέταξε κώλο επειδή εγώ το τσίγκλησα .Όσο για το άλλο που ανέφερες αν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο στο ποστ μάλλον προέκυψε απο τον ενθουσιασμό που υπάρχει.Και ο οποιοσδήποτε άλλος κατασκευαστής οποιασδήποτε προέλευσης να μου προσέφερε κάτι ανάλογο η και κάτι ακόμα καλύτερο (που σίγουρα υπάρχει) πάλι θα το επικροτούσα.Απλώς για την σχετικά μικρή μου εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης απο την σκοπιά του οδηγού και κατόχου ενος αυτοκινήτου η μπέμπα είναι η κορυφή για τα δικα μου δεδομένα και όχι κορυφή όλων
-
19 χρονων εισαι, λογικο να σε 'γεμιζει' οτι και να παρεις....Απλα προσεχε γιατι ο ενθουσιασμος ειδικα με πισοκινητα συχνα δεν εχει καλα αποτελεσματα.
-
Ηλικιακά είμαι ένα βήμα πριν την δεύτερη δεκαετία της ζωής μουΔηλαδή είσαι 9; Και τότε γιατί οδηγείς; Την 3η δεκαετία εννοείς. (1η δεκαετία: 0-10, 2η δεκαετία: 11-20 κλπ).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ηλικιακά είμαι ένα βήμα πριν την δεύτερη δεκαετία της ζωής μου
Δηλαδή είσαι 9; Και τότε γιατί οδηγείς; Την 3η δεκαετία εννοείς. (1η δεκαετία: 0-10, 2η δεκαετία: 11-20 κλπ).
Είπα να το γράψω λίγο ποιητικά αλλά δεν μου βγήκε και πολύ
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
19 χρονων εισαι, λογικο να σε 'γεμιζει' οτι και να παρεις....Απλα προσεχε γιατι ο ενθουσιασμος ειδικα με πισοκινητα συχνα δεν εχει καλα αποτελεσματα.Χωρίς να ψωνιστώ αλλά για την ώρα έχω τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μου οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.Αν κάνω κάτι με την πισωκούνα θα το κάνω σε ασφαλείς συνθήκες σε καμιά πίστα πχ (αυτοκινητοδρόμιο Σερρών σου'ρχομαι )
-
Παίδες SOS.Σήμερα καθώς πήγα να παρκάρω σε έναν δρόμο ελαφρώς ανηφορικό και ανώμαλο με την όπισθεν διαπίστωσα οτι το αμάξι δεν ξεκινάει και ενώ πατάω γκάζι πάει να μου σβήσει.Δεν μου έχει ξανατύχει το γεγονός διότι και άλλες φορές έχω παρκάρει εκεί και σήμερα που συνέβη τα παιξα.Βέβαια και τις άλλες φορές η κίνηση με όπισθεν ήταν ζόρικη αλλά σήμερα ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό που
περιέγραψα.Ο δίσκος-πλατώ ετοιμάζεται να παραδώσει πνεύμα λέτε η λόγω της απώλειας ισχύος της πίσω κίνησης;; -
Σε κόβει το αντισπιν! Βγαλε το εντελως να μπορει να σπινιάρει
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Σε κόβει το αντισπιν! Βγαλε το εντελως να μπορει να σπινιάρειΜακάρι να είναι αυτό γιατί με τα διάφορα που έχω ακούσει για δίσκο-πλατώ έχω φρικάρει .Είχα κάνει το τεστάκι με τον συμπλέκτη όπου έχοντας ταχύτητα μέσα αφήνεις απότομα το συμπλέκτη και βλέπεις πως αντιδρά το αμάξι.Απο τη στιγμή που 'τινάχθηκε' το αμάξι σημαίνει οτι ο δίσκος έχει ακόμα ψωμί.
-
Ειχε γινει και σε μενα παλια μετα απο ταξιδι. Παιζει ρολο η ανηφορα, η κουραση του δισκου και βεβαια η ισχυς του αυτοκινητου. Γενικα η οπισθεν ειναι λιγοτερο δυνατη
Στάλθηκε απο s4 με tapa
BMW FORUM