-
Δεν το είδα αυτό!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
παιδες το γραφει στην αγγελια οτι τις πληρωσε-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ .
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5316219/
οταν ειχα το πεζω ηθελα να βαλω το 3066 απο το 306- 6ταχυτο και μου ζητησαν 100 ευρω.Φυσικα δεν τα εδωσα.
Γενικως παντως τα στρογγυλα νουμερα,οπως και τα ιδια(8888-7000 κλπ) ''πωλουνται'' ακριβουτσικαΑν είναι το αυτοκίνητο ακριβούτσικο είναι δώρο.
-
Το τελευταίο δικό μας που μας πρόσφεραν την επιλογή δωρεάν είχε 12.500Ε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
παιδες το γραφει στην αγγελια οτι τις πληρωσε
-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ .
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5316219/
οταν ειχα το πεζω ηθελα να βαλω το 3066 απο το 306- 6ταχυτο και μου ζητησαν 100 ευρω.Φυσικα δεν τα εδωσα.
Γενικως παντως τα στρογγυλα νουμερα,οπως και τα ιδια(8888-7000 κλπ) ''πωλουνται'' ακριβουτσικαΑν είναι το αυτοκίνητο ακριβούτσικο είναι δώρο.
στην δικια μου περιπτωση εξαντλω ολα τα ορια-περιθωρια των εκπτωσεων/δωρων πριν φτασουμε στις πινακιδες.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Mλκ ενταξει, αν θες πραγματικα μια 46αρα Μ3, αυτη ειναι η ευκαιρια σου.Αναμένουμε...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ναι, αλλά ΕΓΩ δεν την αγοράζω, όσο καλή και να είναι.
Άλλο μου άρεσε κι άλλο τελικά την αγοράζω...
Σήμερα ειδικά, ούτε που θα το σκεφτόμουν να δώσω τέτοιο ποσό για αυτοκίνητο με εγγύηση 2 χρόνια και μετά το πέρας της, να μου πουν tough luck, κόψε το λαιμό σου!
Ωραία τα... πάθη μας όχι όμως και τα λάθη μας! Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού κλπ κλπ.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ό,τι αυτοκίνητο κι αν πάρεις, μετά από 2 χρόνια θα σου πούνε κόψε το λαιμό σου...
Η άλλη λύση είναι το λεωφορείο...
Πόσες φορές σου χάλασε?
Το λεωφορείο; ...από ότι ακούω συνεχώς χαλάνε αυτά, και με επιβάτες μέσα!
Νίκο, έχεις ένα δίκιο αλλά δεν συμπεριφέρονται όλες οι αντιπροσωπείες και όλες οι εταιρίες κατασκευής με τον ίδιο τρόπο, τεχνικό και οικονομικό, μετά την πάροδο της εγγύησης... Άσε που και να έχει κάποιος επέκταση και να μην πληρώνει δραχμή αν χαλάει το όχημα κάθε τόσο και λιγάκι η πολύ, όπως πολύ χαρακτηριστικά έγραψες, ενοχλεί. Κάποιοι διαλέγετε την αγάπη σας με όποιο κόστος, κάποιοι την δοκιμάζουν και αλλάζουν μυαλά, δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη στάση, είναι καθαρά υποκειμενικό, αλλά για αυτό ακριβώς τον λόγο, την υποκειμενικότητα, θα πρέπει λογικοί άνθρωποι σε κάποια κοινά να συμφωνούν και όχι να διαφωνούν από εγωισμό και πολλές φορές ημιμάθεια, κάτι που τρώει πολλούς εδώ μέσα...
Οπότε δεν είναι η μόνη λύση το λεωφορείο αν θες την γνώμη μου, συγχρόνως όμως σε κατανοώ πλήρως αν διαλέξεις, όπως πας να κάνεις από ότι βλέπω, ένα μοντέλο που έχει ακόμη περισσότερα καταγεγραμμένα προβλήματα από το δικό σου γιατί σου προσφέρει το κάτι παραπάνω, το οποίο μέσα σου αντισταθμίζει τον κίνδυνο, το ρίσκο. Και καλά κάνεις.
Αν όντως πάρεις την M3 μπορεί να είμαστε στο ίδιο χωράφι μια μέρα, μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού κι εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά την 428xi αυτόματη με Schnitzer πρόγραμμα πρώτου σταδίου.... αντί της A45 που έχω βάλει στο μάτι κανά χρόνο τώρα...
-
Δε βλέπω να τη παίρνω....δεν είναι τυχερό!
Τι να πω...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε βλέπω να τη παίρνω....δεν είναι τυχερό!Τι να πω...
Πόσα χρόνια σκέφτεσαι και το κοιτάς, θα σου κάτσει ένα, που θα πάει...
-
-
Πόσο πιο μαλάκας θα γίνει ο τύπος...
-
Άκυρο εντελώς το 'συγκριτικό'.
Ερώτηση προς τους 'εξακύλινδρους': Τι λαδάκι προτιμάτε;
-
Δε το βλέπω και τόσο άκυρο ή τουλάχιστον το βλέπω από την οπτική πως μπορούμε να δούμε τις διαφορές τους και όχι το πιο είναι καλύτερο.
-
Μα μου συγκρίνει σπορ μοντέλα υποτίθεται και λέει ότι προτιμάει το diesel επειδή είναι πιο ήσυχο και λιγότερο νευρικό.
Στο συγκριτικό με την MB, η Μ3 έβγαινε καλύτερη σε όλα αλλά προτιμούσε την ΜΒ επειδή είναι πιο κάφρικο.
Εντάξει, δε γουστάρεις την Μ3, φτάνει.
Και στο αποπάνω, πώς γίνεται η diesel να φρενάρει καλύτερα ενώ είναι πιο βαριά και με προφανώς χειρότερα φρένα;
Δία εγώ βάζω Castrol Edge FST 5-30. στα 11.000χλμ συμπλήρωσα το πολύ 100ml και από χρώμα δείχνουν καλά. Θα τα αλλάξω το Σεπτέμβρη και θα στείλω και στην Blackstone για δείγμα.
-
Thanks KWSN.
-
Άκυρο εντελώς το 'συγκριτικό'.Ερώτηση προς τους 'εξακύλινδρους': Τι λαδάκι προτιμάτε;
Στα πόσα χιλιόμετρα τα αλλάζεις?
-
Είδα Χ5.... που στην ονομασία της είχε και
Μ που ακολουθείτο από
50 και τελείωνε με d.....
Δηλαδή X5M50d
Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράμα. Προφανώς για κάποιον που θέλει μεγάλο SUV αλλά το θέλει και πολύ σπορ αλλά θέλει και μια σχετική οικονομία και να τραβάει και καμιά βάρκα και και..... άτιμο μάρκετινγκ, ξεχωριστά μοντέλα για όλα τα γούστα, μη μας ξεφύγει κανένας! -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οταν μου πει το Board Computer Νικο. Και μολις μου ειπε.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Οταν μου πει το Board Computer Νικο. Και μολις μου ειπε.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Δοκίμασε Mobil1 0W-40 new life
-
Είδα Χ5.... που στην ονομασία της είχε και
Μ που ακολουθείτο από
50 και τελείωνε με d.....Αυτό δεν ξέρεις, έχει τον ισχυρότερο πετρελαιοκινητήρα παγκοσμίως σε ειδική απόδοση, 127 PS/l, αλλά και ειδική ροπή με 247 Nm/l.
άτιμο μάρκετινγκ, ξεχωριστά μοντέλα για όλα τα γούστα, μη μας ξεφύγει κανένας!
Ακριβώς, οι γερμαναράδες είναι αλλού σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο πρίμιουμ ή γουαναμπί όταν συγκρίνουμε το εύρος της γκάμας τους. Είναι ειδικοί στο να μην μείνει κανένα κενό ώστε να μπορέσει να διεισδύσει κάποιος άλλος.
-
Παρακαλω οι οδηγοί ταξί και νεκροφορων όπως αποχωρήσουν από το τοπικό
Sent from Corsair's brick
BMW FORUM