-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Χαθηκε να ειχε ο Κικιζας μια Μ3 smg?
Αμαν θα εκανε να ξεφορτωθει το αυτοματοΔεν υπηρχε περιπτωση, παρα μονο αν ηταν τοσο 'χαρτι' σαν του cavallino.
Κατα τα αλλα εαν ηθελα -και μπορουσα να παρω- σωνει και καλα Μ3 Ε46, θα προτιμουσα να ειναι fl , αλλα και manual φυσικα για τους δικους μου λογους...Απο την αλλη, εμενα με ψιλοβολευει να σπρωξει ο Νικος την si, σε καμμια μαντρα γιατι παιζει ο πατερας μου να αλλαξει αυτοκινητο, και απο παλαια χαλβαδιαζε αυτη, και την 320i coupe την 92αρα...
-
Χωρις να μαι κανας γνωστης πανω στις m3 αυτη μοιαζει καλη περιπτωση..εκτος αν ειναι μετατροπη και πιστεψα το παραμυθι
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2435476/ -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Κατα τα αλλα εαν ηθελα -και μπορουσα να παρω- σωνει και καλα Μ3 Ε46, θα προτιμουσα να ειναι flFl ;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Θα σου έλεγα να πας σε κάτι τέτοιο. Να του πας τα λεφτά στο χέρι να το κλείσεις στα 30 γτ δν νομίζω να έχει και πολλές προτάσεις , δίνεις και το si μια 15άρα και βάζεις και μια 15αρα από τσέπη. Τουλάχιστον αν το κάνεις να το κάνεις καλά.
Αποψή μου βέβαια.Και εγω μαλλον κατι τετοιο θα εκανα.
Το πρωτο πραγμα που προτεινα και εγω, για ενδεχομενη αλλαγη, αυτο ηταν, αλλα απ' οσο καταλαβα, το γενικοτερο Budget (αγορας και συντηρησης) ξεφευγει αρκετα, σε σχεση με αυτο που σκεφτεται...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κατα τα αλλα εαν ηθελα -και μπορουσα να παρω- σωνει και καλα Μ3 Ε46, θα προτιμουσα να ειναι fl
Fl ;
Με τα πισω led, και τις οποιες μικροβελτιωσεις, νομιζω απο τελη του 03' και επειτα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χωρις να μαι κανας γνωστης πανω στις m3 αυτη μοιαζει καλη περιπτωση..εκτος αν ειναι μετατροπη και πιστεψα το παραμυθι
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2435476/Με το χαμηλωμα και σφιξιμο που απ' οτι φαινεται της εχει ριξει, θα καταλαβαινεις και τυχον νομισμα που θα περνας απο πανω, αν ειναι κορωνα ή γραμματα...
-
Η fl δεν έχει ουσιαστικές διαφορές Γρηγόρη.
Τα LED μπαίνουν aftermarket αν και οι περισσότερες Μ3 pro-fl τα έχουν βάλει.
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μέχρι στιγμής η δικια μου ανταλλαγή είναι η πιο cool του φόρουμ.
Μένει να δούμε αν θα καταφέρει ο Νίκος να μου πάρει την πρωτιάΌντως.
===================================
Παίδες, μη τα μπλέκουμε γιατί κουράζουμε. Προς το παρόν, όχι Ε92. Κανένα το νόημα να δώσω 15-20Κ ακόμα.
-
@ΓΚ
Σιγουρα, το θεμα ειναι πως ειναι κατι ανατρεψιμο και στα 14 ντουκου ειναι κορυφαια τιμη αν μιλαμε για σωστοτατο αμαξι. -
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Θα σου έλεγα να πας σε κάτι τέτοιο. Να του πας τα λεφτά στο χέρι να το κλείσεις στα 30 γτ δν νομίζω να έχει και πολλές προτάσεις , δίνεις και το si μια 15άρα και βάζεις και μια 15αρα από τσέπη. Τουλάχιστον αν το κάνεις να το κάνεις καλά.
Αποψή μου βέβαια.Και την si που θα τη δωσει 15? Θα κατσει να περιμενει ΟΤΑΝ και ΑΝ πουληθει σε ιδιωτη? Ζησε Μαη μου δηλ..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2435476/Θα πηγαινες μεχρι τη Μυτιληνη για να δεις ενα αμαξι?
Εδω στην αλλη ακρη της Αθηνας να ειναι και το σκεφτεσαι....οχι 12 ωρες μακρια + εξοδα + ταλαιπωρια + να ανακαλυψεις οτι ειναι μουφα
Προτεινετε που προτεινετε αμαξια αλλα τουλαχιστον να ειναι εφικτες προτασεις -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
@ΓΚ
Σιγουρα, το θεμα ειναι πως ειναι κατι ανατρεψιμο και στα 14 ντουκου ειναι κορυφαια τιμη αν μιλαμε για σωστοτατο αμαξι.Αυτο, ναι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2435476/Με μια πρώτη ματιά αυτά που με απέτρεψαν (πάντα σε σχέση με το τι έχει ήδη γράψει πως θέλει ο Νίκος):
'αναρτηση d2 πληρως ρυθμιζομενη'
έτος κατασκευής
χρώμα
κιβώτιο
φιμέ
ΜυτιλήνηΑυτό με τα φιμέ βέβαια δεν είναι κακό, είναι καλό hint. Μπορεί να είναι τυχερός και να βρει κανένα πακέτο με ένα κιλό κόκα ξεχασμένο κάτω από κανένα κάθισμα. Σε ένα μήνα δηλαδή να βρεθεί με Ferrari o Nίκος.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αυτό με τα φιμέ βέβαια δεν είναι κακό, είναι καλό hint. Μπορεί να είναι τυχερός και να βρει κανένα πακέτο με ένα κιλό κόκα ξεχασμένο κάτω από κανένα κάθισμα. Σε ένα μήνα δηλαδή να βρεθεί με Ferrari o Nίκος.Κλαίω!!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2435476/Θα πηγαινες μεχρι τη Μυτιληνη για να δεις ενα αμαξι?
Εδω στην αλλη ακρη της Αθηνας να ειναι και το σκεφτεσαι....οχι 12 ωρες μακρια + εξοδα + ταλαιπωρια + να ανακαλυψεις οτι ειναι μουφα
Προτεινετε που προτεινετε αμαξια αλλα τουλαχιστον να ειναι εφικτες προτασειςΜη γραφεις απλα για να γραφεις...
Αυτος που πουλαει παντα εχει τον νταλκα..ιδιως απο τη περιγραφη της συγκεκριμενης αγγελιας...Δε το θεωρω καθολου απιθανο να το φερει Αθηνα αν καιγεται. Ο κουμπαρος του πατερα αγορασε μεταχειρο που ηρθε οδικως απο 2 ωρες μακρια..Οκ δεν ειναι Μυτηλινη.
Προτεινουμε και ο ενδιαφερομενος ας αποφασισει.Στη τελικη μπορει να γουσταρει κι εκδρομουλα ο Νικος. -
Γιατι τα φιμε να ειναι λογος απορριψης απο μονος του?
Και η κοκα που κολλαει? Προσπαθω να καταλαβω το συλλογισμο σου.... -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2435476/Με μια πρώτη ματιά αυτά που με απέτρεψαν (πάντα σε σχέση με το τι έχει ήδη γράψει πως θέλει ο Νίκος):
'αναρτηση d2 πληρως ρυθμιζομενη'
έτος κατασκευής
χρώμα
κιβώτιο
φιμέ
ΜυτιλήνηΑυτό με τα φιμέ βέβαια δεν είναι κακό, είναι καλό hint. Μπορεί να είναι τυχερός και να βρει κανένα πακέτο με ένα κιλό κόκα ξεχασμένο κάτω από κανένα κάθισμα. Σε ένα μήνα δηλαδή να βρεθεί με Ferrari o Nίκος.
Η αναρτηση σιγουρα..
Το χρωμα στο μεταχειρισμενο ειναι τελευταιος λογος απορριψης κατα τη γνωμη μου..θα μου πεις μια φορα αγοραζεις m3 αλλα αν μεσα σε τοσες φολες βρεις σωστο αμαξι δε το απορριπτεις για το χρωμα..
Προτιμας το smg υποθετω..προτιμω manual..το θεμα ειναι τι γουσταρει ο Νικος
Θα τα βαζα απο μονος μου για ενα καρο λογους τα φιμε
Μυτιληνη, εξηγησα παραπανω, σιγουρα υπαρχει θεμα αν ειναι ανενδοτος ο πωλητης. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και κοιτάμε αυτοκίνητα εμπόρων στα 24κ για straight ανταλλαγή...?
Από εδώ ξεκίνησα βασικά και μπήκα σε σκέψεις: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2713759/
Προφανώς και στα 24Κ δε γίνεται straight ανταλλαγή.
Ναι Νίκο είδα απο που ξεκίνησες... Το θέμα είναι πως αν είχες το μαρούλι στο χέρι υπάρχουν πολλά Μ3 στα Μέχρι στιγμής η δικια μου ανταλλαγή είναι η πιο cool του φόρουμ.
Μένει να δούμε αν θα καταφέρει ο Νίκος να μου πάρει την πρωτιά
Εσύ δεν πιάνεις, έδωκες κάτω απο 2.000cc... και πλέον με 1.200άρι παίρνεις Porsche...
-
Μορφέα, απλά for the record...δεν πρόκειται να σκοτώσω το si.
Είπαμε...υπομονή...κάτι θα βρεθεί.
Πάντως 2/2 ιδιώτες που έχω πάρει τους ενδιαφέρει ανταλλαγή με 2λτ.
Μαντράδες δε παίρνω. Χάσιμο χρόνου.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η αναρτηση σιγουρα..
Το χρωμα στο μεταχειρισμενο ειναι τελευταιος λογος απορριψης κατα τη γνωμη μου..θα μου πεις μια φορα αγοραζεις m3 αλλα αν μεσα σε τοσες φολες βρεις σωστο αμαξι δε το απορριπτεις για το χρωμα..
Μυτιληνη, εξηγησα παραπανω, σιγουρα υπαρχει θεμα αν ειναι ανενδοτος ο πωλητης.Μα το έγραψα ήδη πως οι παρατηρήσεις μου είναι πάνω σε αυτά που έχει ήδη πει ο Νίκος ότι θέλει. Θέλει μια που να έχει SMG2 οπωσδήποτε, να μην κοστίζει μια περιουσία και να μην είναι ασημί. Το χρώμα το έχω πει και παραπάνω ότι δεν θα έπρεπε να αποτελεί θέμα αν βρεθεί ένα άριστο κατά τα άλλα αμάξι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το αυτοκίνητο είναι και παλιό και καγκουρεμένο. Αν πας τόσο πίσω σε χρονολογία κατασκευής, μπορείς να βρεις ό,τι χρώμα θες οπότε εκεί τσινάς και στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Η συγκεκριμένη πάντως, κυρίως για το θέμα της ανάρτησης, παίρνει άκυρο από μένα.
-
Η αναρτηση σιγουρα..
Μυτιληνη, εξηγησα παραπανω, σιγουρα υπαρχει θεμα αν ειναι ανενδοτος ο πωλητης.Μα το έγραψα ήδη πως οι παρατηρήσεις μου είναι πάνω σε αυτά που έχει ήδη πει ο Νίκος ότι θέλει. Θέλει μια που να έχει SMG2 οπωσδήποτε, να μην κοστίζει μια περιουσία και να μην είναι ασημί. Το χρώμα το έχω πει και παραπάνω ότι δεν θα έπρεπε να αποτελεί θέμα αν βρεθεί ένα άριστο κατά τα άλλα αμάξι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το αυτοκίνητο είναι και παλιό και καγκουρεμένο. Αν πας τόσο πίσω σε χρονολογία κατασκευής, μπορείς να βρεις ό,τι χρώμα θες οπότε εκεί τσινάς και στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Η συγκεκριμένη πάντως, κυρίως για το θέμα της ανάρτησης, παίρνει άκυρο από μένα.
Yeap...έτσι ακριβώς.
Για την ασημί 'Αμερικάνα' CS βεβαίως το ξανασκεφτόμουν...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είπαμε...υπομονή...κάτι θα βρεθεί.
That's the spirit στο μεταχειρο..
Cavallino κατανοητος, φταιω κι εγω που μπηκα καπως αργα στη κουβεντα και δε διαβασα τις απαιτησεις.
BMW FORUM