-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
...άσε που 'χόρευε' συνέχεια...μπράβο του. Λίγους έχω πετύχει που τις 'χορεύουν' όπου βρούνε.
'Χόρευε' το μεγάλο σεντάν ?
Σπάνιο !
Εγώ σε δημόσιο δρόμο, έχω να 'χορεύουν' μόνο οι Ζ και ορισμένοι παρακμιακοί με Ε36...
5άρες σχεδόν ποτέ δεν θυμάμαι να πετάνε κώλο !Γιατί να μη χορεύει?
Δύναμη έχει, δρόμους έχουμε, ο οδηγός βεβαίως το ψηλοφοβόταν...πέταγε λίγο και μετά άφηνε το γκάζι, φαινόταν η αντίδραση.
-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
5άρες σχεδόν ποτέ δεν θυμάμαι να πετάνε κώλο !Εμένα η δικιά μου 5άρα παρά την ηλικία της και το αδύναμο μοτέρ της (μόνο 2000 κυβικά) αν δεν το κάνει το κουνηματάκι της κάθε μέρα δεν μπορεί.... μέχρι και στα κλειστά πάρκινγκ πχ του σούπερ μάρκετ μπαίνει κάπως περίεργα....
-
μωρε πετανε....πετανε....
-
Μια ερώτηση παιδιά, ο φίλος που έχει βάλει την παρακάτω αγγελία για τη z4 coupe, αναφέρει στον εξοπλισμό BMW PERFORMANCE CARBON DIFFUSER (πίσω διαχύτη). Και όντως στη φωτογραφία φαίνεται να λεχει. Από όσο ξέρω όμως η σειρά με τα αξεσουάρ performance ξεκίνησε αφού σταμάτησε η παραγωγή της coupe και δεν υπάρχουν για το συγκεκριμένο μοντέλο. Επειδή με ενδιαφέρει, γνωρίζει κανείς κατι σχετικά;
-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Από κοντά άθλιο το βρίσκω, ανοσιούργημα εντελώς. Έκαναν το λάθος στην έκθεση να την έχουν παρέα με μια 523 (35αρα η GT). Για γέλια ήταν το θέαμα.
Πολύ συντηρητικούρα. Έτσι το βρίσκω και εγώ, άθλιο.
...άσε που 'χόρευε' συνέχεια...μπράβο του. Λίγους έχω πετύχει που τις 'χορεύουν' όπου βρούνε.
'Χόρευε' το μεγάλο σεντάν ?
Σπάνιο !
Εγώ σε δημόσιο δρόμο, έχω να 'χορεύουν' μόνο οι Ζ και ορισμένοι παρακμιακοί με Ε36...
5άρες σχεδόν ποτέ δεν θυμάμαι να πετάνε κώλο ! -
Κάποιος πρέπει να υποχρεώσει τους σχεδιαστές της βμβ να ΒΛΕΠΟΥΝ τα κατασκευάσματα που σχεδιάζουν.
Είδα στον δρόμο δύο x1 προχθές -
Είναι ανάλογα την οπτική γωνία. Εδώ φαίνεται αρκετά όμορφη.
-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Είναι ανάλογα την οπτική γωνία. Εδώ φαίνεται αρκετά όμορφη.
Με πιο πολυ θολουρα και τετραγωνακια θα ηταν πιο καλη η φωτο
-
-
Σα να έφτιαξε κάπως.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τον λαλακα γιατι τον αφησες;Μισες δουλειες κανεις!!!
-
Υπάρχουν και καλύτερες:
Πάντως τώρα που το βλέπω...σε μπλε είναι πιο ωραίο:
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τον λαλακα γιατι τον αφησες;Μισες δουλειες κανεις!!!
fixed
-
Σαν το ' ' ειναι απο μπροστα
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
5άρες σχεδόν ποτέ δεν θυμάμαι να πετάνε κώλο !
Εμένα η δικιά μου 5άρα παρά την ηλικία της και το αδύναμο μοτέρ της (μόνο 2000 κυβικά) αν δεν το κάνει το κουνηματάκι της κάθε μέρα δεν μπορεί.... μέχρι και στα κλειστά πάρκινγκ πχ του σούπερ μάρκετ μπαίνει κάπως περίεργα....
Μα για αυτόν το λόγο αγοράζει κάποιος μια BMW και γω κάθε φορά που την κολλάω στα χέρια μου μια φορά τουλάχιστον θα την γυρίσω λίγο ή εστω καμιά διόρθωση σε κανένα φανάρι .
-
Μπα, μην το λες αυτό, οι περισσότερες αγοράζονται για τα άλλα προσόντα τους, τα κοινωνικά! Μάλιστα για πολλούς από αυτούς η πισωκίνητη ικανότητά τους αποτελεί σημείο που προκαλεί φόβο και τρόμο και χρεώνεται στα αρνητικά...
-
Πάντως οι 316 και 318 ε36 υπερστρέφουν πααάρα πολύ δύσκολα και εντελώς στο όριο. Αυτό με δεδομένα βέβαια το αυτοκίνητο να έχει σωστά λάστιχα και αμορτισέρ, στα αυστραλιανά ε36 (δυστυχώς το 90% πλέον) μάλλον οι ιδιοκτήτες δεν πολύ ασχολούνται με λεπτομέρειες όπως αυτές ...
BMW FORUM