-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ξεχωριστο χρωμαψηστης εισαι;
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ξεχωριστο χρωμα
Εντελώς
Δν καταλαβα....δν σου αρεσε αυτο το μπλε χρωμα????
Δε μου αρέσει το μοβ.
-
Δν ειδα πουθενα μωβ...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δν ειδα πουθενα μωβ...Κι άλλα...κι άλλααααα θέλουμεεεεε...μερικοί δεν έχουν ποστάρει ακόμα φώτο
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δν ειδα πουθενα μωβ...
Κι άλλα...κι άλλααααα θέλουμεεεεε...μερικοί δεν έχουν ποστάρει ακόμα φώτο
Ναι ακομη δν εβαλα την δικη μου
-
Αφού θέλετε φοτο:
-
-
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 080331.jpg
Αυτο ειναι το λινκ της απο πανω φωτο...για οσους νομιζουν οτι ειναι κατοχοι
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δν ειδα πουθενα μωβ...
...ελπίζω να το πήρες στο σωστό χρώμα ε?
Όντως πήρες BMW? ...και η Merc?
-
Δν ειδα πουθενα μωβ...
...ελπίζω να το πήρες στο σωστό χρώμα ε?
Όντως πήρες BMW? ...και η Merc?
Δν πηρα...ειχα ξαναπει...αν θελει η εφορια θα παρω
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a3/BMW_E21_front_20080331.jpg/800px-BMW_E21_front_20080331.jpgΑυτο ειναι το λινκ της απο πανω φωτο...για οσους νομιζουν οτι ειναι κατοχοι
Κρίμα γμτ. Με αποκάλυψες. Ας ξαναπροσπαθήσω
-
Γεια σου ρε αλανι
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Γεια σου ρε αλανιΜε πινακίδες California
-
Thanix πολυ το παιδευεις....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Thanix πολυ το παιδευεις....Nα την δηλωσω στο ονομα σου?
-
BMW M3:
- Receives Auto Start Stop Function - reduces avg. fuel consumption and CO2 levels by 8%. Available with both 6MT and DCT transmissions.
to start/stop πως θα δουλευει με το αυτοματο κιβωτιο?
πως θα ξερει ποτε θα ξεκινησει τον κινητηρα? Θα περιμενει να πατησεις το γκαζι πρωτα? -
Καλημέρα παίδες.
Εγώ δεν άντεξα και την έκανα την υπέρβαση...δίπλα από τις Ε30 και την μηχανή,πάρκαρα ένα αυτοκίνητο με σπασμένο κινητήρα,μια Μ3 Ε46 δλδ (θα με σκίσουν φορολογικά,αλλά τι να κάνουμε )
Το αυτοκίνητο σε γενικές γραμμές είναι σε πολύ καλή κατάσταση,αλλά το μοτεράκι δεν άντεξε τις συγκινήσεις
Το προτίμησα γιατί ΔΕΝ είχε κινητήρα,και η τιμή ήταν πολύ χαμηλή.Το έδωσε ανταλλαγή σε αντιπροσωπεία(οχι BMW) επαρχίας ο πρώην ιδιοκτήτης.
Θα βάλω καινούργιο ή μεταχειρισμένο κινητήρα με το πολύ 3000χλμ.
Προς το παρόν οικογενειακό αυτοκίνητο υπάρχει,άρα δεν θα βιαστώ καθόλου. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
BMW M3:
- Receives Auto Start Stop Function - reduces avg. fuel consumption and CO2 levels by 8%. Available with both 6MT and DCT transmissions.
to start/stop πως θα δουλευει με το αυτοματο κιβωτιο?
πως θα ξερει ποτε θα ξεκινησει τον κινητηρα? Θα περιμενει να πατησεις το γκαζι πρωτα?Ναι μάλλον έτσι φαίνεται. Μπορεί όταν παίρνεις το πόδι σου από το φρένο...κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
Καλημέρα παίδες.
Εγώ δεν άντεξα και την έκανα την υπέρβαση...δίπλα από τις Ε30 και την μηχανή,πάρκαρα ένα αυτοκίνητο με σπασμένο κινητήρα,μια Μ3 Ε46 δλδ (θα με σκίσουν φορολογικά,αλλά τι να κάνουμε )
Το αυτοκίνητο σε γενικές γραμμές είναι σε πολύ καλή κατάσταση,αλλά το μοτεράκι δεν άντεξε τις συγκινήσεις
Το προτίμησα γιατί ΔΕΝ είχε κινητήρα,και η τιμή ήταν πολύ χαμηλή.Το έδωσε ανταλλαγή σε αντιπροσωπεία(οχι BMW) επαρχίας ο πρώην ιδιοκτήτης.
Θα βάλω καινούργιο ή μεταχειρισμένο κινητήρα με το πολύ 3000χλμ.
Προς το παρόν οικογενειακό αυτοκίνητο υπάρχει,άρα δεν θα βιαστώ καθόλου.Νάααατα μααας ...άντε ρε συ! Μπράβο! Καλοτάξιδο! Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται?
Το μοτέρ δε θα σου πάει κανένα 10άρι?
Ένα μαύρο πήρες με CSL ζάντες?
-
Eυχαριστώ Νίκο
Όχι δεν πήρα του φίλου μου του Στράτου
Πήρα αυτοκίνητο εντελώς εργοστασιακό,με εργοστασιακή ανάρτηση,με φτωχό εξοπλισμό,με καθαρό πάτωμα με αλλαγμένο διαφορικό(αλλαγή το 2008 με κόστος 3.900€ )και φυσικά ΔΕΝ είναι σκισμένο το πάτωμα εκεί που κουμπώνει το πίσω διαφορικό!!!Σχεδόν όλα τα Μ3 εκτός του Μάνου που είναι καινούργιο είναι ραμμένα εκεί.Θέλει προσοχή και σωστή μεταχείρηση για να αντέξει.
Τοποθετημένο το μοτέρ από Ζ4(με πολύ λίγα χλμ-και αγορασμένο από εμένα)θα κόστιζε σήμερα 8.000€.
Αυτά που βλέπετε στις αγγελίες με 23.000€...μόνο Μ3 δεν είναι πλέον ,άρα προτίμησα το 'σπασμένο'που είναι σε καλή κατάσταση και που θα έχει μοτέρ που θα επιλέξω εγώ.
Δεν θέλω να κρυψω την τιμή...δεν υπάρχει λόγος.Το πήρα 11.000€ και είναι 2001 μοντέλο,αλλά ένα θα σου πώ...αν το έπαιρνε ο μαντράς,θα του πέταγε ένα παλιομοτέρ με 4.000€...και θα το πουλούσε 28.000€.... δυστηχώς για αυτόν το έχασε το αμαξάκι
Θα το φτιάξω σε ξανά χρόνο,δεν βιάζομαι.
Είναι Carbon Swartz.EDIT:Καιφυσικά με 18άρες ζάντες.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
δίπλα από τις Ε30 και την μηχανή,πάρκαρα ένα αυτοκίνητοΒασικά δεν το πάρκαρα ακόμα,καθώς το όχημα είναι εκτός Αθηνών σκεπασμένο-κουκουλομένο κτλ
Ο πρώτος που το έμαθε είναι ο tsilis....και με έκραξε λιγάκι
BMW FORUM