-
(Double post)
-
ζώο ο οδηγός ενός κόκκινο οχήματος (μόνο το χρώμα πρόλαβε να δει) που προσπέρασε φίλο μου ο οποίος είχε σταματήσει στα φανάρια στα Ψαχνά Ευβοίας, 3 το πρωί. Το συγκεκριμένο ζώο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα Ψαχνά με σβηστά τα φώτα (!!!!!!!!) και ευτυχώς δεν υπήρξε ατύχημα σε έναν ήσυχο (για εκείνη την ώρα) κατά τα άλλα δρόμο...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ζώο ο οδηγός ενός κόκκινο οχήματος (μόνο το χρώμα πρόλαβε να δει) που προσπέρασε φίλο μου ο οποίος είχε σταματήσει στα φανάρια στα Ψαχνά Ευβοίας, 3 το πρωί. Το συγκεκριμένο ζώο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα Ψαχνά με σβηστά τα φώτα (!!!!!!!!) και ευτυχώς δεν υπήρξε ατύχημα σε έναν ήσυχο (για εκείνη την ώρα) κατά τα άλλα δρόμο...Ήταν τόσο μεθυσμένος που όχι μόνο ξέχασε να ανάψει τα φώτα αλλά δεν καταλάβαινε ότι οδηγεί χωρίς φώτα - ούτε μπροστά του δε μπορούσε να δει. Φυσικά σε τέτοια κατάσταση μη περιμένεις να σταματήσει σε φανάρια, μόνο σε κολώνα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ζώο ο οδηγός ενός κόκκινο οχήματος (μόνο το χρώμα πρόλαβε να δει) που προσπέρασε φίλο μου ο οποίος είχε σταματήσει στα φανάρια στα Ψαχνά Ευβοίας, 3 το πρωί. Το συγκεκριμένο ζώο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα Ψαχνά με σβηστά τα φώτα (!!!!!!!!) και ευτυχώς δεν υπήρξε ατύχημα σε έναν ήσυχο (για εκείνη την ώρα) κατά τα άλλα δρόμο...
Ήταν τόσο μεθυσμένος που όχι μόνο ξέχασε να ανάψει τα φώτα αλλά δεν καταλάβαινε ότι οδηγεί χωρίς φώτα - ούτε μπροστά του δε μπορούσε να δει. Φυσικά σε τέτοια κατάσταση μη περιμένεις να σταματήσει σε φανάρια, μόνο σε κολώνα.
Ρε παιδιά αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω και το βλέπω συχνά.
Δέχομαι πως σε μια καλοφωτισμένη περιοχή τη νύχτα η δέσμη των φωτών απο τη θέση του οδηγού δεν φαίνεται πολύ.
Αλλα ρε γμτ να πηγαίνεις επι ώρα με σβηστά φώτα και να ειναι ο πίνακας οργάνων μέσα στη μαυρίλα και να μην καταλαβεις τίποτε; Πως στην ευχή γίνεται αυτό;;;
-
Kάποια αυτοκίνητα έχουν το 'μειονέκτημα' ότι φωτίζεται συνέχεια το ταμπλό. Yaris, GV μου έρχονται γρήγορα στο μυαλό
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αλλα ρε γμτ να πηγαίνεις επι ώρα με σβηστά φώτα και να ειναι ο πίνακας οργάνων μέσα στη μαυρίλα και να μην καταλαβεις τίποτε; Πως στην ευχή γίνεται αυτό;;;
Μα το ίδιο τρόπο που μπορεί κάποιος να κινηθεί αντίθετα στην Κατεχάκη, να παραβιάσει στοπ και να σε βρίσει, να οδηγεί χωρίς να κοιτά καθρέπτες, να στρίβει τη τελευταία στιγμή και χωρίς φλας όπου γουστάρει να ....... .
Γενικά είναι 'εύκολο' αρκεί να υπερισχύει στο dna του το πιθηκοειδές απ΄όπου κατάγεται.
-
Εχθές, στην Κύμης, πριν το φανάρι για Αττική Οδό, στις 8 το βράδυ.
Γερούλης, με συνοδηγό κυρία μέσης ηλικίας, με Fiesta MkI, ανάποδα στο ρεύμα της Κύμης, στην αριστερή λωρίδα, χωρίς αλάρμ....
Σταμάτησε και κοίταγε τα αμάξια να του έρχονται...αφου είχε κινηθεί περίπου 300 μέτρα αντίθετα και ήταν ακριβώς επάνω στην αριστερή στροφή που έχει εκει!!!
Τελικά, οι οδηγοί κατάφεραν να σταματήσουν, για να κάνει ο μαλάκας αναστροφή!!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ήταν τόσο μεθυσμένος που όχι μόνο ξέχασε να ανάψει τα φώτα αλλά δεν καταλάβαινε ότι οδηγεί χωρίς φώτα - ούτε μπροστά του δε μπορούσε να δει. Φυσικά σε τέτοια κατάσταση μη περιμένεις να σταματήσει σε φανάρια, μόνο σε κολώνα.
μπορεί και να μην ήταν μεθυσμένος, συνήθως τα φώτα 'προκαλούν' διάφορα ζώα να πεταχτούν στο δρόμο σου με τραγικές συνέπειες σε τέτοιες ταχύτητες, +1 λοιπόν. Επίσης με σβηστά τα φώτα δε προλαβαίνει να σε 'δει' το μπλόκο +2..... κοίτα να δεις που στο τέλος θα του πούμε και μπράβο
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Διπλα στο σπιτι μου ειναι ενα δημοτικο σχολειο, και εχει πεζοδρομιο περιπου 3 και μετρα με αποτελεσμα πολλοι να παρκαρουν πανω στο πεζοδρομιο για να αφησουντ α παιδια τους κλεινοντας και το πεζοδρομιο αλλα και τα παργιγκ της πυλωτης.Καθημερινα πηγαινω τα παιδια στο σχολειο κανοντας σλαλομ αναμεσα απο τα αμαξια.
Σημερα το πρωί ενας τυπος ενω κατεβαινα το πεζοδρομιο ερχεται και βαζει το αμαξι καθετα στο πεζοδρομιο κλεινοντας το ολο, επρεπε αν κατεβεις στο δρομο για αν περασεις.
Φτανοντας διπλα σταματω και του λεω 'εχεις κλεισει το πεζοδρομιο' και αρχισε να μου λεει 'και εγω παιδια εχω και χαλαρωσε' και κατι τετοιες μαλακιες τον κοιταζω και φευγω προκειμενουν να μην του ανοιξω το κεφαλι μπροστα στα παιδια.
Αντε μαλακα πρωι πρωί καθε μερα και ενας μαλακας κλεινει το πεζοδρομιο με το μπουρδελο του.
Πατας πανω στο καπω και συνεχηζεις ευθεια.....
Το χω κανει, τσακωθηκα με τον οδιγο -ο οποιος ηταν μεσα εκεινη τη στιγμη και μ εγραψε στα @@ οταν του οτι εμποδιζει-
Με δεσανε και με πηγαν για βανδαλισμο στο Α.Τ.Ν.Σμυρνης....
Με στειλαν μετα απο δυο ωρες σπιτι...... -
Τσ τσ τσ...
απο ποιον μαθαινεις να κανεις τετοιες καφριλες, ακου εκει περασα πανω απο αμαξι που ειχε κλεισει πεζοδρομιο/διαβαση...ποιος σου μαθαινει τετοια πραγματα...
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Ουτε σε μερες αγαπης δεν μπορειτε....ε?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πατας πανω στο καπω και συνεχηζεις ευθεια.....
Το χω κανει, τσακωθηκα με τον οδιγο -ο οποιος ηταν μεσα εκεινη τη στιγμη και μ εγραψε στα @@ οταν του οτι εμποδιζει-
Με δεσανε και με πηγαν για βανδαλισμο στο Α.Τ.Ν.Σμυρνης....
Με στειλαν μετα απο δυο ωρες σπιτι......AT N.Σμυρνης rulzzzzzzzzz
λεγεται ΚΒ αστυνομικο τμημα
εχω περασει εκει ουυυυυυυυυυ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
AT N.Σμυρνης rulzzzzzzzzzλεγεται ΚΒ αστυνομικο τμημα
εχω περασει εκει ουυυυυυυυυυ
Στάνταρ it rules...
Έχει μάλιστα και πολύ μάγκες υποδιοικητές που, εκτός υπηρεσίας και αφού έχουν κάνει τη μ@λ@κία τους στο δρόμο, πάνε να σου βγουν από πάνω επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα. Αμ δε όμως... οι νόμοι είναι νόμοι για ΟΛΟΥΣ!!! -
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Ουτε σε μερες αγαπης δεν μπορειτε....Παντα μπορουμε......
-Ασχετο το σκινικο εγινε μπροστα στο Ταχυδρομιο της Ν.Σμυρνης.
Πριν ξεκινησουν τα εργα, υπηρχε τοσος χωρος στην μαντρα, που μπαιναν και τριαξωνικα!
Ο τυπακος ηθελε να το παρκαρει μεσα στο ταχυδρομιο! -
Ανέβαινα σήμερα το πρωί Συγγρού με το αυτοκίνητο. Εχω μηχανή μπροστά μου (μπλέ TDM) στη στροφή από Πειραιά. Βγαίνουμε Συγγρού και ο μηχανόβιος αριστερά με άδειο δρόμο μπροστά του και δεξιά του.
Περιμένω να κάνει δεξιά, τίποτα... Του ανάβω φώτα, τίποτα... Του κορνάρω, κουνάει το χέρι σαν να ρωτάει τι θέλω κοιτόντας και τον καθρέφτη του. Του κάνω νόημα με το χέρι να κάνει δεξιά, τίποτα... Τον περνάω από δεξιά και με ...μούντζωσε!
Απ'ότι είδα έκανε μετά τελείως δεξιά και βγήκε στη Νέα Σμύρνη. Τι τρόμπες ρε πούστη μου... Και να πεις πως δεν οδηγάω μηχανή και δεν τους καταλαβαίνω, πάει στα κομμάτια. Αλλά συνέχεια με μηχανή κινούμαι.
-
Παπάρας με SUV στην Αττική Οδό προς αεροδρόμιο.
Ήταν μόνος του μεσαία λωρίδα (ΟΚ να μην τσακωθώ πάλι με όλους σας, γνώμη μου ότι έπρεπε να ήταν δεξιά...) και στις στροφές (συγκεκριμένα ΚΑΙ τη στιγμή που τον προσπερνούσα) έκοβε δρόμο κατά πάνω μου!! Βλέπετε είχε τόοοσο μεγάλο SUV που δεν χωρούσε στη λωρίδα του.Μιλάμε φτάσαμε πολύ κοντά με ταχύτητες κάπου 140... Κόρναρα μανιωδώς και δεν αντέδρασε το βόδι φυσικά! (αυτό είναι καλό ή κακό; )
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Ήταν μόνος του μεσαία λωρίδα (ΟΚ να μην τσακωθώ πάλι με όλους σας, γνώμη μου ότι έπρεπε να ήταν δεξιά...) και στις στροφές (συγκεκριμένα ΚΑΙ τη στιγμή που τον προσπερνούσα) έκοβε δρόμο κατά πάνω μου!! Βλέπετε είχε τόοοσο μεγάλο SUV που δεν χωρούσε στη λωρίδα του.Όντως, είναι τραγικά εκνευριστικό να βλέπεις άτομα που οδηγούν αμαξάρες να κάνουν τις στροφές ευθείες λες και δε μπορούν μα στρίψουν τα αυτοκίνητά τους παραμένοντας στη λωρίδα τους. Το εκνευριστικότερο δε είναι όταν τους κορνάρεις και αντί να αδιαφορήσουν όπως στην περίπτωσή σου πάνε να στην πουν και από πάνω. Το ενδεχόμενο να ζητήσουν συγγνώμη και να μαζευτούν το έχω αποκλείσει εδώ και πολύυυυυ καιρό...
-
σκατά να φάνε όλα τα ζώα που στον αυτοκινητόδρομο πηγαίνουν στη μεσαία λωρίδα όταν η δεξιά είναι άδεια. για χιλιόμετρα!
τί θα κάνουμε με δ'αύτους;;;
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Ήταν μόνος του μεσαία λωρίδα (ΟΚ να μην τσακωθώ πάλι με όλους σας, γνώμη μου ότι έπρεπε να ήταν δεξιά...) και στις στροφές (συγκεκριμένα ΚΑΙ τη στιγμή που τον προσπερνούσα) έκοβε δρόμο κατά πάνω μου!! Βλέπετε είχε τόοοσο μεγάλο SUV που δεν χωρούσε στη λωρίδα του.Μιλάμε φτάσαμε πολύ κοντά με ταχύτητες κάπου 140... Κόρναρα μανιωδώς και δεν αντέδρασε το βόδι φυσικά! (αυτό είναι καλό ή κακό; )
Χθες παρόμοιο ζώο με SLK ανεβαίνοντας τον Κηφισό. Κινείτο στη μεσαία λωρίδα και στην πρώτη κατηφόρα μετά το ΣΕΦ που ο δρόμος κάνει δεξιά και μετά αριστερά δεν μπόρεσε να κρατήσει το όχημα στη λωρίδα του με 120-130χ.α.ώ. και μπήκε 0,5+ μέτρα στην αριστερή λωρίδα στα 5 μέτρα μπροστά μου ενώ τον πλησίαζα (στην αριστερή λωρίδα κινούμενος) για να τον προσπεράσω.
Θέλει προσπάθεια για να μην κρατηθείς στη λωρίδα σου με ένα τέτοιο αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
σκατά να φάνε όλα τα ζώα που στον αυτοκινητόδρομο πηγαίνουν στη μεσαία λωρίδα όταν η δεξιά είναι άδεια. για χιλιόμετρα!τί θα κάνουμε με δ'αύτους;;;
Τους περνάμε από αριστερά.
Ζώα ζώα ζώα [#3]