-
Πόσο μα πόσο εκνευριστικό θέαμα είναι να βρίσκεις το αμάξι σου παρκαρισμένο κανονικότατα σε κανονική θέση με μια χαρακιά απο κλειδί στο καπώ και στο φτερό, από πάνω μέχρι κάτω;
-
Πωωωωω....
Μεγάλη μαλακία...
Ρε, αυτούς τους αλήτες πότε θα τους σαπίσουμε μια μέρα;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε, αυτούς τους αλήτες πότε θα τους σαπίσουμε μια μέρα;;;;Όταν τους πιάσουμε να το κάνουν
Επειδή μου το έχουν κάνει κάμποσες φορές, ο πρώτος που θα πέσει στα χέρια μου να κάνει τέτοιο πράγμα, θα την πληρώσει για όλουςΝα τον σκοτώσω στο ξύλο αποκλείεται (σιγά μην του κάνω τη χάρη), αλλά θα το θυμάται όλη του τη ζωή
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πωωωωω....Μεγάλη μαλακία...
και αμα τον πιασεις εγω σου λεω και ειναι κανα 12χρονο πιτσιρικι τι κανεις;
οσο για τους αλλους που κανουν ντονατς και καλαμποκια και ψημενα καστανα και μαλλι της γριας στα λιμς ειναι γνωστα καγκουρια..
ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ απο κει ειδικα το βραδυ..
υπαρχει και αλλος δρομος για βαρκιζα(θα μου πεις καλα, ηρθαν τ'αγρια να διωξουν τα ημερα;
καλα ολα αυτα και συμφωνω, εγω παντως δεν περναω.. ) -
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πωωωωω....
Μεγάλη μαλακία...
Toν δένεις χειροπόδαρα και τον βάζεις να καταπιεί το αντικείμενο με το οποίο σου χάραξε το αυτοκίνητο. Κατόπιν, τον κλειδώνεις σε δωμάτιο ΜΟΝΟ με μια χέστρα και μια κάμερα να τραβάει, περιμένοντας και παρακολουθώντας με ηδονή τη στιγμή που θα αναγκαστεί να το χέσει
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πωωωωω....
Μεγάλη μαλακία...
οσο για τους αλλους που κανουν ντονατς και καλαμποκια και ψημενα καστανα και μαλλι της γριας στα λιμς ειναι γνωστα καγκουρια..
ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ απο κει ειδικα το βραδυ..
υπαρχει και αλλος δρομος για βαρκιζα(θα μου πεις καλα, ηρθαν τ'αγρια να διωξουν τα ημερα;
καλα ολα αυτα και συμφωνω, εγω παντως δεν περναω.. )Τον δωδεκάχρονο τον πιάνεις και τον πας στον πατέρα του. Εκεί ανάλογα την αντίδραση του γονέα ... .
Για τα άγρια και τα ήμερα ισχύει το, 'δώσε θάρρος στο χωριάτη'.
-
Ο χρήστης ANDREAS_ έγραψε:
:x Ο αγαπημένος μου γείτωνας που ο κανακάρης του βγήκε τσάρκα με τη 316 του 97 που είναι κουκουλομένη σχεδόν ολη την εβδομάδα , φρόντησε να του κρατήσει τη θέση, με τη συλλογή απο Vespa που κατέχειI REST MY CASE!!!!!!!!!!!!!!
εν ξερω τι να κανω σε τετοια περιπτωση....
ΚΑΦ' ΤΑ!!!!! -
Ο χρήστης ANDREAS_ έγραψε:
:x Ο αγαπημένος μου γείτωνας που ο κανακάρης του βγήκε τσάρκα με τη 316 του 97 που είναι κουκουλομένη σχεδόν ολη την εβδομάδα , φρόντησε να του κρατήσει τη θέση, με τη συλλογή απο Vespa που κατέχειANDREAS_ ακριβως το ιδιο σκηνικο εχω και εγω με τον @#$%^ γειτονα!!
Υ.Γ. και ο δικός μου 3 vespa έχει λες να μην είναι τυχαίο!!:hmmm:
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πόσο μα πόσο εκνευριστικό θέαμα είναι να βρίσκεις το αμάξι σου παρκαρισμένο κανονικότατα σε κανονική θέση με μια χαρακιά απο κλειδί στο καπώ και στο φτερό, από πάνω μέχρι κάτω;Δεν είχαν έμπνευση φαίνεται...αφηρημένο σχέδιο στο καπώ και χαρακιές σε φτερό και τις 2 πόρτες...και από τις δύο μεριές!!!Και ήταν η 2η φορά που μου το έκαναν,την πρώτη αρκέστηκαν σε ένα μεγάλο Χ στο καπώ.
Ειλικρινά δεν ξέρω πως να αντιδράσω αν πιάσω κάποιον την ώρα που κάνει τη βλακεία του.Να τον πιάσω και τον σαπίσω στο ξύλο?Θα φάω και μύνηση μετά -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πωωωωω....
Μεγάλη μαλακία...
Toν δένεις χειροπόδαρα και τον βάζεις να καταπιεί το αντικείμενο με το οποίο σου χάραξε το αυτοκίνητο. Κατόπιν, τον κλειδώνεις σε δωμάτιο ΜΟΝΟ με μια χέστρα και μια κάμερα να τραβάει, περιμένοντας και παρακολουθώντας με ηδονή τη στιγμή που θα αναγκαστεί να το χέσει
παρόλο που έχεις δίκιο δεν σε τιμάει να το γράφεις αυτό...ούτε καν για αστείο. Αν η αγανάκτηση μας οδηγούσε σε βασανιστήρια ανηλίκων θα είμασταν ομαδικά για κλωτσιές. Όχι έτσι krus δεν αξίζει φίλε...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube Videoπαλιο αλλα τωρα το βρηκα..
φοβερό αβαταρ...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πωωωωω....
Μεγάλη μαλακία...
παρόλο που έχεις δίκιο δεν σε τιμάει να το γράφεις αυτό...ούτε καν για αστείο. Αν η αγανάκτηση μας οδηγούσε σε βασανιστήρια ανηλίκων θα είμασταν ομαδικά για κλωτσιές. Όχι έτσι krus δεν αξίζει φίλε...
Προφανώς αστειεύομαι, νόμιζα ότι ήταν προφανές
-
είναι και σε μένα πλέον...
-
Παρ'όλα αυτά, το να τρομάξεις κάποιον λέγοντάς του ότι θα του κάνεις όλα αυτά τα πράγματα, δεν είναι και άσχημο...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube Videoπαλιο αλλα τωρα το βρηκα..
Τι να πω πραγματικα.......
Ποιον να αρχιζω να βριζω πρωτα?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ Κ-Α-Φ-Ρ-Ω-Ν
Ευχομαι καρκινο σε ολους τους ταραξιες που ηταν στο βιντεο
Να πεθανετε με τον χειροτερο τροπο ρε αληταραδες -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παρ'όλα αυτά, το να τρομάξεις κάποιον λέγοντάς του ότι θα του κάνεις όλα αυτά τα πράγματα, δεν είναι και άσχημο...Παιδι ειναι....αν το δειρεις θα κλαψει, αν το γ@...εις θα το πει
-
Νέο ζώον (προφανώς γυναίκα) που προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητό της δίπλα στο δικό μου αλλά με επιδέξιους χειρισμούς (έστριβε ανάποδα το τιμόνι) σφήνωσε τη πόρτα της στο προφυλακτήρα μου. Το σφήνωσε τόσο πολύ που ΈΣΠΡΩΞΕ το δικό μου 5-10 εκατοστά προς το πλάι, μέχρι να το ξεσφηνώσει και να φύγει.
Το προηγούμενο ζώο με SUV πριν 1 μήνα μου χτύπησε το καπό, ΠΑΝΩ από το προφυλακτήρα δίπλα στο σήμα (δυνατό χτύπημα, βαθούλωσε και έσπασε η μπογιά).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νέο ζώον (προφανώς γυναίκα) που προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητό της δίπλα στο δικό μου αλλά με επιδέξιους χειρισμούς (έστριβε ανάποδα το τιμόνι) σφήνωσε τη πόρτα της στο προφυλακτήρα μου. Το σφήνωσε τόσο πολύ που ΈΣΠΡΩΞΕ το δικό μου 5-10 εκατοστά προς το πλάι, μέχρι να το ξεσφηνώσει και να φύγει.Το προηγούμενο ζώο με SUV πριν 1 μήνα μου χτύπησε το καπό, ΠΑΝΩ από το προφυλακτήρα δίπλα στο σήμα (δυνατό χτύπημα, βαθούλωσε και έσπασε η μπογιά).
Που να βγαλεις καινουργιο αμαξι στους δρομους...
Πρεπει να εχεις μπραβους γυρω γυρω μην στο διαλυσουν οι ''οδηγαρες''
Ζώα ζώα ζώα [#3]