-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Δλδ τι προτείνεις να κάνουμε;
Για εμένα καλύτερα να ξεσπάω εδώ, παρά στην μάπα των άλλων, με κίνδυνο δικό μου κιόλας.
Σε λάθος αντίδραση πήγε το μυαλό σου.
Για τους μπάτσους μιλάς;
Και που πήγα μια φορά στον διοικητή, τι έγινε; Τα @@@@ μου πήρα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι όλοι.και μετα πως θα πηγαινεις με ταχυτητες σταθερα πανω απο 160κμ (δηλαδη τουλαχιστον 40κμ πανω από το οριο, αρα φαιρεση διπλωματος και τσουχτερο προστιμο)?
-
δε μιλάω για τους μπάτσους. Δε θα σου πω εγώ ποιά είναι η κατάλληλη κίνηση, όποια νομίζεις ότι είναι αυτή, αυτή κάνεις.
πάντως να τα κράζουμε στο forum, ΔΕΝ είναι και βάζω και την αφεντιά μου μέσα.
σκατά στα μούτρα του ταρίφα που σε δρόμο ταχείας με κίνηση εντός αθήνας, είχε σταματήσει και προσπαθούσε με όπισθεν να ανεβάσει το ταριφομομπίλ στο πεζοδρόμιο. κορνες φρενα φώτα αλαρμ μούτζες πανικός
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
...Η ποιότητα της ασφάλτου δεξιάς λωρίδας στην Αττική Οδό είναι κακή; Γιατί κανείς δεν τη χρησιμοποιεί; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται....Η δεξιά λωρίδα της ΑΟ χρησιμοποιείται από αυτούς που μπαίνουν κι αυτούς που βγαίνουν. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για να προσπερνάς με 140.
Γενικά στους αυτοκινητοδρόμους, η δεξιά λωρίδα είναι η λωρίδα των αργών οχημάτων, η μεσαία είναι η λωρίδα κίνησης και η δεξιά η λωρίδα προσπέρασης. Όταν βρω χρόνο, θα βρω και θα παραθέσω μέχρι και δικαστικές αποφάσεις γι' αυτό.
Και το ότι ο άλλος είναι παράνομος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρανομήσουμε κι εμείς, ούτε ότι εμείς είμαστε 'λιγότερο ένοχοι'. Έλεος, δλδ. -
ό,τι και να πω, θα είναι λίγο... (άσε που δε ξέρεις ούτε καν τι γράφεις: διάβασέ τα και θα καταλάβεις)
ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!
-
ΖΩΟ
η ηλίθια μάνα (?) με το 106 πρώτης γενιάς άθλιας κατάστασης. Είχε το κοριτσάκι της 4-5 χρονών στην εταζιέρα ξαπλωμένο...OMFG!
στον Γέρακα...σε φανάρι μου ήρθε να της μιλήσω. Για να μην πάρω την κλασσική απάντηση 'δικό μου είναι εσένα τι σε νοιάζει' αρκέστηκα σε μία άγρια ματιά.
-
To ΖΩΟ με το starshit Enterprise.
To boldly park like no cunt's parked before.4 θέσεις
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Ναι όντως κρουνός είναιΈχει χαβαλέ η όλη φάση με το θέμα των αυτοκινητόδρομων. Όλοι σιχτιρίζουμε για τα ζώα που πάνε όπως θέλουν και **όταν αναφέρω τη λέξη κάμερα, όλοι βρίζουν τις κάμερες. **Αθάνατη Ελλάδα!
η καμερα το μονο που θα κοιταει ειναι η ταχυτητα. Οι περισσοτεροι σκοτωνονται απο αλλα πραγματα εκτος της ταχυτητας. Αθανατε Ελληνα, μαθατε ολοι το 'υπερ-βολικη ταχυτητα' και το κανατε καραμελα...
-
Θηλυκά ζώα -πάλι- σήμερα
Φανάρι Ασκληπιείου προς Αθήνα, η ουρά προς το νοσοκομείο είναι οριακά στη δεξιά στην παραλιακή, ανάβει πράσινο, πάω να ξεκινήσω και να σου η Cayenne με το ζώο να μιλάει στο κινητό, έχοντας περάσει με κόκκινο και κλείνει και τη δεξιά
Καμία επαφή με το περιβάλλον
Ανεβαίνω αργότερα πρίγκηπος Πέτρου, -διπλής με διάζωμα στη μέση- θείτσα με Twingo ετοιμάζεται για αναστροφή, με βλέπει ότι είμαι στα 10 μέτρα και... κάνει αναστροφή
Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί... από την αναστροφή κατέληξε στη δεξιά, όπου είχε μπροστά της παρκαρισμένο, τι πιο φυσιολογικό από το κόψει το τιμόνι αριστερά για να με εμβολίσει.
Το τι κατάρες άκουσαν
no sex 4 the rest of their lives γιατί το αντίθετο είναι ευχή
-
Cavallino, το παλικάρι με το pick-up truck πρέπει να το βρούμε για αυτόγραφο, έγραψε ιστορία!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Cavallino, το παλικάρι με το pick-up truck πρέπει να το βρούμε για αυτόγραφο, έγραψε ιστορία!πράγματι, είναι τόσο απίθανο να πιάσεις 4 θέσεις που για μια στιγμή μου φάνηκε για photoshop
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θηλυκά ζώα -πάλι- σήμεραΦανάρι Ασκληπιείου προς Αθήνα, η ουρά προς το νοσοκομείο είναι οριακά στη δεξιά στην παραλιακή, ανάβει πράσινο, πάω να ξεκινήσω και να σου η Cayenne με το ζώο να μιλάει στο κινητό, έχοντας περάσει με κόκκινο και κλείνει και τη δεξιά
Ανεβαίνω αργότερα πρίγκηπος Πέτρου, -διπλής με διάζωμα στη μέση- θείτσα με Twingo ετοιμάζεται για αναστροφή, με βλέπει ότι είμαι στα 10 μέτρα και... κάνει αναστροφή
Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί... από την αναστροφή κατέληξε στη δεξιά, όπου είχε μπροστά της παρκαρισμένο, τι πιο φυσιολογικό από το κόψει το τιμόνι αριστερά για να με εμβολίσει.
Το τι κατάρες άκουσαν
Πάντως η οδική συμπεριφορά των γυναικών θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει θέμα διδακτορικής διατριβής σε κοινωνιολογία ή κοινωνική ψυχολογία αρκεί να είχες επιβλέποντες άντρες για να σε αφήσουν να δουλέψεις. Βέβαια θα σε έτρωγαν ζωντανό το κεθι και άλλες οργανώσεις αλλά θα άξιζε τον κόπο. Αρκεί να χρησιμοποιήσει κανείς στοιχεία της τροχαίας όπου θα παρατηρούσε ότι σε τρακαρίσματα όπου εμπλέκονται γυναίκες οδηγοί το ποσοστό υπαιτιότητας τους είναι μεγαλύτερα από των ανδρών.
Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσες φορές έχω προβλέψει την βλακεία που θα κάνει γυναίκα οδηγός (φαντάζομαι ότι έχει συμβεί σε όλους σας) μέτρα πριν και γλίτωσα την σύγκρουση. Αυτό δεν αναιρεί τις γυναίκες συνολικά ως οδηγούς αφού υπάρχουν και εξαιρέσεις που αποδεικνύουν τον κανόνα. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Θηλυκά ζώα -πάλι- σήμερα
Φανάρι Ασκληπιείου προς Αθήνα, η ουρά προς το νοσοκομείο είναι οριακά στη δεξιά στην παραλιακή, ανάβει πράσινο, πάω να ξεκινήσω και να σου η Cayenne με το ζώο να μιλάει στο κινητό, έχοντας περάσει με κόκκινο και κλείνει και τη δεξιά
Το τι κατάρες άκουσαν
Πάντως η οδική συμπεριφορά των γυναικών θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει θέμα διδακτορικής διατριβής σε κοινωνιολογία ή κοινωνική ψυχολογία αρκεί να είχες επιβλέποντες άντρες για να σε αφήσουν να δουλέψεις. Βέβαια θα σε έτρωγαν ζωντανό το κεθι και άλλες οργανώσεις αλλά θα άξιζε τον κόπο. Αρκεί να χρησιμοποιήσει κανείς στοιχεία της τροχαίας όπου θα παρατηρούσε ότι σε τρακαρίσματα όπου εμπλέκονται γυναίκες οδηγοί το ποσοστό υπαιτιότητας τους είναι μεγαλύτερα από των ανδρών.
Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσες φορές έχω προβλέψει την βλακεία που θα κάνει γυναίκα οδηγός (φαντάζομαι ότι έχει συμβεί σε όλους σας) μέτρα πριν και γλίτωσα την σύγκρουση. Αυτό δεν αναιρεί τις γυναίκες συνολικά ως οδηγούς αφού υπάρχουν και εξαιρέσεις που αποδεικνύουν τον κανόνα.Το κορυφαίο είναι όταν είσαι μαζί με γυναίκα (που να ξέρει να οδηγεί σωστά) στο αυτοκίνητο, και βλέποντας μπροστά κάποιο άλλο όχημα να κάνει χοντρή πατάτα να πετάει την ατάκα 'πάω στοίχημα είναι γυναίκα' ...
-
α εγώ έχω ένα ποσοστό επιτυχίας στην αναγνώριση γυναίκας οδηγού κάπου 75%-80%
τιμιτική διάκριση: ένας γύφτουλας με μεγάλη μερσέντες που για κάπου 1 λεπτό (τον μέτρησα) συμπλεκτάριζε σε ελαφριά ανηφόρα περιμένοντας να αδειάσει η κάθετος για να περάσει.
για 1 λεπτό
συμπλεκτάρισμα και το αμάξι μπρος πίσω συνέχεια.
wtf
-
α εγώ έχω ένα ποσοστό επιτυχίας στην αναγνώριση γυναίκας οδηγού κάπου 75%-80%τιμιτική διάκριση: ένας γύφτουλας με μεγάλη μερσέντες που για κάπου 1 λεπτό (τον μέτρησα) συμπλεκτάριζε σε ελαφριά ανηφόρα περιμένοντας να αδειάσει η κάθετος για να περάσει.
για 1 λεπτό
συμπλεκτάρισμα και το αμάξι μπρος πίσω συνέχεια.
wtf
πιθανότατα ήθελε να δείξει την ικανότητά του να μπορεί να κρατάει στην ανηφόρα το όχημά του χωρίς τη χρήση φρένου
-
Δεκτόν, αλλά εγώ το κάνω για 1sec... ταυτόχρονο άφημα συμπλέκτη και φρένου με κατάλληλο ρυθμό ώστε το αμάξι να μην πάει ούτε εκατοστό πίσω και να μη φθείρω το συμπλέκτη μου
-
ή απλά μπορείς να βάλεις χειρόφρενο και να το κατεβάσεις αφήνοντας το συμπλέκτη, δίνοντας ταυτόχρονα λίγο γκάζι.
-
χρησιμοποιείς το συμπλέκτη, το χειρόφρενο και το γκάζι (και το φρένο, πριν τραβήξεις χειρόφρενο)... εγώ το κάνω μόνο με το συμπλέκτη και το φρένο. (μ'άρεσε το 'απλά' που είπες )
αυτό με το χειρόφρενο ποτέ μου δεν το κατάλαβα γιατί να το κάνω... μου φαίνεται τόσο λόγικό όσο το να βγω έξω και να βάλω μια σφήνα στις πίσω ρόδες για να μην πάει πίσω το αμάξι...
είσαι και πατριώτης
-
χρησιμοποιείς το συμπλέκτη, το χειρόφρενο και το γκάζι (και το φρένο, πριν τραβήξεις χειρόφρενο)... εγώ το κάνω μόνο με το συμπλέκτη και το φρένο.αυτό με το χειρόφρενο ποτέ μου δεν το κατάλαβα γιατί να το κάνω... μου φαίνεται τόσο λόγικό όσο το να βγω έξω και να βάλω μια σφήνα στις πίσω ρόδες για να μην πάει πίσω το αμάξι...
είσαι και πατριώτης
δε το χρησιμοποιώ πάντα παρά μόνο σε υπερβολικά δύσκολες ανηφόρες. Χαρακτηριστικά θα σου πω περίπτωση που ενώ είχα το χειρόφρενο 5 'βήματα' πάνω, το αμάξι γλιστρούσε σιγά σιγά προς τα πίσω. Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω βοηθάς καλύτερα το συμπλέκτη, δες το σαν hill holder...
-
Ε, αυτό κάνεις στην ουσία και με το φρένο.
Όπως βολεύει τον καθένα, ούτε εγώ χρησιμοποιώ χειρόφρενο.
Ζώα ζώα ζώα [#3]