-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σήμερα είδα λεωφορειατζή με αναμμένα τα προβολάκια ομίχλης (ώρα 18:00 με αίθριο καιρό).
Επειδή ήταν αρκετά ψηλά στράβωναν περισσότερο από ενός ΙΧ.Πρώτη φορά βλεπεις? Εγώ μετράω στα δάχτυλα τα λεωφορεία που ΔΕΝ έχουν αναμμένα προβολάκια.
-
Μυστήριο, δεν το είχα συνειδητοποιήσει.
-
Aν εσεις μπορειτε να δειτε με αυτα τα φωτα χωρις να εχεται προβολακια σφυριχτε μου κλεφτικα.Ειναι αθλια απο μονα τους.
-
Aν εσεις μπορειτε να δειτε με αυτα τα φωτα χωρις να εχεται προβολακια σφυριχτε μου κλεφτικα.Ειναι αθλια απο μονα τους.
-
Nα αλλαχτούν τα κανονικά φώτα, όχι να τυφλώνονται οι υπόλοιποι οδηγοί ιχ από τα φώτα ομίχλης.
-
Βρε παιδια εδω τους παρακαλανε να τους αλλαξουνε λαστιχα και υαλοκαθαριστηρες και αν εχει καει καμια λαμπα να αντικατασταθει και δεν το κανουν τους καθυστερουν οσο γινεται.Μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα.
-
Κοίταξε Στάθη (;), η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες που εργάζονται είναι παλούκι λουκ στην άγρια στύση.
Ειδικα στο συγκεκριμένο όμως, δλδ την οδήγηση με φώτα ομίχλης σε συνθήκες μη ομίχλης δεν την δέχομαι με τπτ. Ειδικά τα αστικά τυφλώνουν ακόμα και με τα κανονικά τους φώτα καμιά φορά, πόσο μάλλον με της ομίχλης και την συγκεκριμένη αρχή λειτουργίας τους. -
Η γραμμή εξπρές Σύνταγμα - Αεροδρόμιο έχει ονομασθεί από τους έντρομους ταρίφες (φαντάσου!) The Blue Devils!
Tους έχω δει να ανεβαίνουν αργά τη νύχτα με 100+ τη Μεσογείων, στη μεσαία ή και στην αριστερή! Εννοείται ότι βγάζουν τους κόφτες.Τέλος πάντων, τι ψάχνουμε! Αρχή (εν προκειμένω: Όγκος) άνδρα δείκνυσι. Τουτέστιν, το τι άνθρωπος είσαι φαίνεται εκεί που σε παίρνει.
Ο έλλην είναι συνηθέστατα ένα μουνόπανο, ένα κακόηθες βλαχαδερό χωρίς παιδεία, χωρίς σέβας για κανέναν. Αν του δώσεις οποιασδήποτε μορφής εξουσία, αυτό προδίδεται αμέσως.
-
Εγώ νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια σαφής βελτίωση στη γενική συμπεριφορά των Ελλήνων. Η νέα γενιά είναι κάπως πιό... 'ευρωπαϊκή'.
Νομίζω. -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια σαφής βελτίωση στη γενική συμπεριφορά των Ελλήνων. Η νέα γενιά είναι κάπως πιό... 'ευρωπαϊκή'.
Νομίζω.Πράγματι και ευτυχώς. Κι εγώ άλλωστε γι' αυτό το σκοπό γκρινιάζω.
Εντυπωσιακή πρόοδος πάντως δεν πρόκειται να υπάρξει, αφού η εκάστοτε νέα γενιά δεν πέφτει από τον ουρανό. -
Παντως θα βοηθουσε πολυ περισσοτερο αν σημειωνατε τον αριθμο και την ωρα και κανατε μια αναφορα στον ΟΟΣΑ με ενα τηλεφωνακι.
Τα προστιμα για 'ταρζανιες' και καθυστερησεις δρομολογιων στους οδηγους πανε συννεφο, και ετσι θα σφιγγαν οι κολοι.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Νομίζω.Πράγματι και ευτυχώς. Κι εγώ άλλωστε γι' αυτό το σκοπό γκρινιάζω.
Εντυπωσιακή πρόοδος πάντως δεν πρόκειται να υπάρξει, αφού η εκάστοτε νέα γενιά δεν πέφτει από τον ουρανό.Όταν το παιδάκι βλέπει τον μπαμπά του να μπαίνει ανάποδα στον μονόδρομο επί καθημερινής βάσης (μου έχει τύχει 11χρονος μαθητής μου να μην με πιστεύει όταν του λέω ότι ο δρόμος τους είναι μονόδρομος -'αφού ο μπαμπάς μου έτσι έρχεται κάθε μέρα'), όταν ρωτάει την μαμά του 'τι να το κάνω το χαρτί από την τυρόπιτα' και αυτή του απαντάει 'πέτα το έξω και μη ρίχνεις τα ψίχουλα στο πάτωμα', όταν βλέπει τον μπαμπά του να κάνει σφήνες μέσα στην κίνηση, ή να παρακάμπτει την ουρά για να βγει πρώτος στο φανάρι (αφήνοντας τα 'κορόιδα' να περιμένουν την σειρά τους), τότε είναι πάρα πολύ πιθανό όταν μεγαλώσει να κάνει ακριβώς τα ίδια.
Η παιδεία ξεκινά από το σπίτι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σήμερα είδα λεωφορειατζή με αναμμένα τα προβολάκια ομίχλης (ώρα 18:00 με αίθριο καιρό).
Επειδή ήταν αρκετά ψηλά στράβωναν περισσότερο από ενός ΙΧ.Πρώτη φορά βλεπεις? Εγώ μετράω στα δάχτυλα τα λεωφορεία που ΔΕΝ έχουν αναμμένα προβολάκια.
Εννοειται! Σε λιγο θα βαζουν και λαμπες απο κατω...
-
Χρήστος Λάππας, +άπειρο.-
Οδηγοι ΟΑΣ-ΤΡΟΛΕΥ κτλ