-
βασικα ψαχνω καποιον που να φερνει ανταλακτικα κατα παραγελια απο το εξωτερικο...
Το αμαξι ειναι το TWINGO EASY 1200 99 μοντ. (αυτοματο) και ψαχνω να βρω την μοναδα easy .... (αμπουλες αζωτου κτλ)Ευχαριστω ........
-
βασικα ψαχνω καποιον που να φερνει ανταλακτικα κατα παραγελια απο το εξωτερικο...
Το αμαξι ειναι το TWINGO EASY 1200 99 μοντ. (αυτοματο) και ψαχνω να βρω την μοναδα easy .... (αμπουλες αζωτου κτλ)Ευχαριστω ........
-
-
Δεν μπορείς να βρεις κάπου το easy; Μέσω αντιπροσωπείας ή μέσω των ανταλλακτικάδικων; Από Αθήνα ή κάπου αλλού;
-
Τι είναι το easy;
-
Όντως, τι ειναι αυτό το easy?
Πάντως αν ψάχνεις μάντρες ανταλλακτικών και εισαγωγείς, πέρνα απο το http://www.greekrenaultclub.gr, στο forum υπάρχει θεματική ενότητα αφιερωμένη σε μαντράδες και εισαγωγείς ανταλλακτικών...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι είναι το easy;Έτσι λέγεται το αυτόματο που φορά το twing, αν δεν κάνω λάθος.
-
Ξέρω ότι το twingo easy είναι το ημιαυτόματο, ναι, αλλά μπουκάλες αζώτου; Αυτό δεν κατάλαβα...
-
Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον ....
το Easy ειναι το μοντελο με το ημιαυτοματο σασμαν....
αποσιμπεκη τους δισκους με ενα συστημα λιγο παραξενο ....
η μπουκαλα αζοτου ειναι πανω στο συστημα αυτο ... και απο οτι καταλαβα ειναι κατι αναλωσιμο για το αυτοκινητο αυτο ....
Το κακο ειναι οτι το αμαξι το αγορασε φιλη μου ,πριν απο λιγο καιρο και τις εβγαλε αυτη τιν ζημια και τα χρηματα που εχει αυτο το ανταλακτικο στην reanult ειναι παρα πολλα .... σκεφτομαστε να μιλησουμε μεσω mail με την ρενο στην γαλλια .....ΥΓ. το συστημα αυτο στην ρενο κοστιζε μεχρι πριν απο λιγο καιρο 1500 ευρω ... αλλα τωρα 3000 ....
-
Μεταχειρισμένο δεν παίζει, ε; Πακέτο...
-
ειναι δυσκολο ανταλακτικο ... δεν εχουν ερθει και πολλα στην ελλαδα...
το αμαξι ειναι foul ...abs, air con., γιαλινη οροφη, και ρε γαμοτο ειναι μια χαρα η μηχανη του .... αστα να πανε ........ -
Εγώ γιατί ήξερα για 700 σε αντιπροσωπεία; Μάλλον λάθος θα κάνω, οπότε πάσο...
Αναζήτηση ανταλακτικών για RENAULT TWINGO