-
Χαίρομαι γιατί το θέμα επανήλθε σε κάτι πιο ανθρώπινο (τουαλέτες, περιττώματα) σε σχέση με τον χώρο της 'ενημέρωσης'!
ΥΓ: όντως, credit στ' αγαρινά σκυλιά για τις τουαλέτες των! Μπορεί να είναι μέτοχοι μίας απάνθρωπης κουλτούρας, αλλά ξέρουν να χ..ζουν!
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Έναν καιρό πριν 10 χρόνια, φρέσκοι αλφάδες στην ΣΕΑΠ, πήγαμε να καθαρίσουμε τις τούρκικες του λόχου. Είχε 20 μέρες που είχαν φύγει τα προηγούμενα τομάρια (σειρά κυπρίων για όσους ξέρουν) και είχανε χέσει σε όλες, έξω από τις τρύπες, είτε στην λεκάνη, είτε στα μωσαϊκά.Μπόχα από τα 10 μέτρα, μύγες, οι μισές βουλωμένες και να κολυμπάνε στο νερό (η λεγόμενη σκ@τόσουπα), άλλες να έχουν γίνει τσιμεντόλιθοι και να μην ξεκολλάν με τίποτα, τα παιδιά να βγαίνουν έξω και να ξερνάνε και το αποκοφύρωμα όλων, μία οβίδα 50cm σε φ60, που πολύ θα ήθελα να ήξερα ποιανού π##στη κ*λος την έβγαλε...
Ρε φιλε, μπορει να ειναι μια αηδια το ποστ σου αλλα εχω πεσει κατω απο την περιγραφη.... Ελεοςςςς...
-
οταν ξερασε φιλος σπιτι μου μεθυσμενος καθως πηγαινε στην τουαλετα.
ειχαμε πιει και φαει και γεμισαν εμετους το στρωμα , η πορτα του δωματιου, οι διακοπτες της τουαλετας και ο γυρω τοιχος, το πατωμα και ολη η λεκανη. δλδ ξερνουσε και προχωραγε ο πουστης!!!εμμετιλα με επιπλεοντα/διακριτα ζαμπονακια,τυρια και κομματακια απο λουκανικο.
Ενω ειπε οτι θα τα καθαρισει τα καθαρισα ολα εγω επι τοπου για να μη ξεραθουν
-
FlowerPower
Κρίμα ρε φίλε...
Ενας φίλος μου Σαλονικιός και μεγάλος μονάντερος, μια φορά είχε φάει κλασικα τον αγλέορα. Ελα όμως που κάτι τον πείραξε και βρέθηκε να τρέχει να βρει τουαλέτα (σε σπίτι εννοείται).
Τελικά κατέληξε σε κάποιον, μπαίνει μέσα και αρχίζει το κονσέρτο!
Ο απαίσιος έβγαζε και από πίσω και από μπροστά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (έχεζε και ξερνούσε δλδ). Το καλύτερο ήταν όμως ότι επειδή πονούσε ο καψερός δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα εμετικά του σε ένα σημείο και τα ξέρασε κυριολεκτικά παντού.
Ακόμα καθαρίζουν έχω την εντυπωση...
-
είναι να μην σου τύχει τελικά... άτιμο πράμα η κωλοπιλάλα...
-
Asteris, διακρίνω ένα χάρισμα.
Δεν δοκιμάζεις να στείλεις δείγμα της δουλειάς σου σε κανέναν εκδότη; -
drdino
Όπως λέει και το ανέκδοτο, ούτε να το σκεφτώ πρόλαβα, ούτε το φως ν' ανάψω!
-
angel rabbit
δε με λένε Αστέρη -
Μα δεν αναφερόταν σε σένα ρε τελειωμένε!
Τaurus, αυτό ακριβώς!
-
Πάντως όποτε σκέφτομαι τη φάση του φίλου μου αυτού μου έρχεται στο μυαλό ένα λάστιχο ποτίσματος χωρίς έλεγχο και με δυνατή ροή εμετού
Και το κεφάλι αριστερά-δεξιά να ξερνάει τα αποφάγια
Πω πω έλιωσα
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
θελω να πεθανει το μ****ρεζιλευει την κουλτουρα
ψοφος.-
(μιλαω σοβαρα)
κλαιν μαιν για την κουλτουρα
αλλα ειχα καιρο να γελασω ετσι
-
δεν ειναι αστειο γμτ
ειναι λυπηρο..
πραγματικα δηλαδη το ειδα και ενιωσα αηδια..
οπως οταν βλεπεις τραξιον ξερω'γω
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
θελω να πεθανει το μ****ρεζιλευει την κουλτουρα
ψοφος.-
(μιλαω σοβαρα)
skye έχω πρόβλημα και δε μπορώ να δω τον τύπο που ραπάρει, έχεις άλλο βίντεο? Στο συγκεκριμένο είναι η Κέλλυ δίπλα και δε μπορώ να εστιάσω
-
Αυτός είναι το 'θηρίο' που έχω ακούσει ότι ραπάρει; Αυτός;
-
Το Θηρίο είναι η Κέλλυ μάλλον.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το Θηρίο είναι η Κέλλυ μάλλον.σιγα την κιουσπα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το Θηρίο είναι η Κέλλυ μάλλον.
σιγα την κιουσπα
-