-
βαριεμαι τον προλογο απιστευτα καμια φορα.
και επειδη κουραζει κιολας, το αφηνω.ποια ειναι η γνωμη σας για τις e-σχεσεις;
ειναι σχεσεις, και ερωτικες βεβαιως βεβαιως με ατομα που γνωριζονται μεσω του ιντερνετ
εγω γενικα ημουν τελειως κατα ακομα και για συναντησεις, φιλικες σχεσεις κλπ
ομως εχω γνωρισει μερικα παιδια που θα ηθελα να γνωρισω και απο κοντα
πιστευετε οτι ειναι κοινωνικο προβλημα ή εστω λαθος το να γνωριζεις κοσμο μεσω ιντερνετ;
κατα ποσο ειναι νομιζετε 'αληθινο' τελικα;
αφορμη γιαυτο το θεμα σταθηκε κατι σ'ενα site που διαβαζα, οπου ενας τυπας εστειλε γραμμα για να παρει συμβουλες για το γαμο του, την οποια γυναικα του τη γνωρισε μεσω ιντερνετ..
αυτα.
-
ειναι σχεσεις, και ερωτικες βεβαιως βεβαιως με ατομα που γνωριζονται μεσω του ιντερνετ
πιστευετε οτι ειναι κοινωνικο προβλημα ή εστω λαθος το να γνωριζεις κοσμο μεσω ιντερνετ;
αφορμη γιαυτο το θεμα σταθηκε κατι σ'ενα site που διαβαζα, οπου ενας τυπας εστειλε γραμμα για να παρει συμβουλες για το γαμο του, την οποια γυναικα του τη γνωρισε μεσω ιντερνετ..
αυτα.
-
αυτα.
-
Τα πράγματα είναι πολύ απλά φίλε μου...
Είμαστε εδώ μέσα, τόσα άτομα που μιλάμε τόσο καιρό, έχουμε αναπτύξει οικειότητα και συμπαθούμε ή αντιπαθούμε περισσότερο κάποιους. Κατά καιρούς οργανώνονται track days ή άλλες συναντήσεις και σ' αυτές, εφόσον μπορούμε, παριστάμεθα και συναντιόμαστε live. Πού είναι το κακό λοιπόν να γνωρίσεις κάποιον μέσω ίντερνετ, που δεν θα γνώριζες ποτέ υπό διαφορετικές συνθήκες;
Κάποτε λέγανε ότι το ιντερνετ και οι υπολογιστές μας αποξενώνουν. Εγώ βρίσκω ότι μας ενώνουν. Προσωπικά, στην πόλη μου, υπάρχουν 2-3 άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα. Και ζω εδώ 27 χρόνια (-5 σπουδές και 1 στρατό). Στο 4ΤΦ υπάρχουν τουλάχιστον 10 που θα ήθελα να συναντήσω από κοντά, ένας που τον έχω συναντήσει ήδη και τον εκτιμώ πάρα πολύ και φυσικά 2-3 που θα ήθελα να τους πλακώσω στο ξύλο, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Το ζήτημα είναι ότι το ιντερνετ και οι διαδικτυακές 'κοινότητες' όπως αυτό εδώ το forum δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους να γνωριστούν. Το βρίσκω απόλυτα υγιές και θεμιτό.
Και μακάρι, με αφορμή το ιντερνετ, να καταφέρω να συναντήσω κάποια στιγμή όλους όσους γνώρισα και συμπάθησα εδώ. (corsair εσύ ΔΕΝ είσαι μέσα σ' αυτούς, είσαι στους 2-3 που ανέφερα παραπάνω! Ο πρώτος μάλιστα!!! ... )
(btw, δεν ψήφισα...)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
(corsair εσύ ΔΕΝ είσαι μέσα σ' αυτούς, είσαι στους 2-3 που ανέφερα παραπάνω! Ο πρώτος μάλιστα!!! ... )
(btw, δεν ψήφισα...)
u filthy pig...
-
Εγώ ψήφισα το (edit) 3ο, καθώς λίγο-πολύ αυτό κάνουμε εδώ μέσα και δεν είναι καθόλου άσχημο στην τελική!
Με τίποτα το 1ο, ωσάν καμμένος που είμαι... 4,5 χρονών σχέση κάπως έτσι ξεκίνησε (απλά έτυχε, δεν ήμασταν στο νετ γι' αυτό) και τελικά βγήκε σκάρτο το άτομο... Εντάξει, δεν λέω, μπορεί να μην έχει να κάνει καθόλου με την ιντερνετική γνωριμία το γεγονός, και στο μπαράκι να την γνώριζα, μάλλον έτσι θα κατέληγε, απλά τώρα είμαι λίγο προκατειλημένος...
-
ψηφισα το 1.
ειχα 2 χρονια σχεση με κοπελα που τη γνωρισα απο το νετκαι εδω και 2 χρονια που εχουμε χωρισει δεν υπαρχει μερα που να μην την εχω σκεφτει..
-
Οι Γερμανοι ειναι τρελοι και παλαβοι με τις τηλεγνωριμιες,οι τηλε-υπηρεσιες τους γνωριμιας κανουν θραυση απο οσο ξερω.
Εμεις δεν το εχουμε παρει τόσο φανατικα το θεμα.
Νομιζω οτι δεν μας ταιριάζει πάρα πολύ.Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουμε φυγει απο την εποχή που μονο αντικοινωνικά nerds ασχολούνταν με το διαδίκτυο.
Εγω παντως μεσου του διαδικτυου εμαθα να ειμαι πιο ανεκτικος, γνωρίστηκα (απο μακριά και κοντά) με ομοφυλοφιλους,με άτομα αλλης φυλής κτλ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ ψήφισα το 2ο, καθώς λίγο-πολύ αυτό κάνουμε εδώ μέσα και δεν είναι καθόλου άσχημο στην τελική! -
Ι) Γκομενιλίκια
Α)Αν μιλάμε απλώς για τη γνωριμία...
- Θα καθόμασταν ποτέ να συζητήσουμε αν έιναι δυνατόν/εύκολο/δύσκολο να γνωριστούν δυο άνθρωποι μέσω τηλεφώνου; (μέσα από τη δουλειά τους ας πουμε)
Ενα μέσο επικοινωνίας είναι και το Internet και ΝΑΙ δεν αποκλείεται ένα κονέ που δημιουργήθηκε στο άσχετο μέσω Internet να καταλήξει σε ερωτοκατάσταση. - Σχετικά με το irc και το msn ως (εξ επι τούτου) μέσο εξεύρεσης γκόμενας/ου είναι τόσο σοβαρό και άξιο σχολιασμού όσο και τα γραφεία συνοικεσίων. Το ίδιο πράγμα είναι άλλωστε.
Β) Αν μιλάμε για την σχέση αυτή καθ'αυτή, πάλι δεν βλέπω καμια ουσιαστική διαφορά από τις παλιές παραδοσιακές εξ αποστάσεως σχέσεις της αλληλογραφίας και του τηλεφώνου. Το οτι μπορείς πλέον να βλέπεις και τη (πιξελαρισμένη) μούρη της καλής σου όταν μιλάς μαζί της δεν κάνει και μεγάλη διαφορά οπότε απλώς παραμένει το ζήτημα για το αν μπορεί κανεις να είναι για μεγάλο διάστημα μακριά από την καλή του.
ΙΙ) Φιλικές σχέσεις
Εδώ τα πράγματα είναι πιστεύω πιο απλά. Σίγουρα μπορείς να κάνεις φίλους (με την ευρεία έννοια) μέσω νετ και ας μη τους γνωρίσεις ποτέ live. Πραγματικούς φίλους είναι πολύ δύσκολο... Για κολητούς δεν το συζητάμε, εκεί η φυσική παρουσία είναι απαραίτητη - Θα καθόμασταν ποτέ να συζητήσουμε αν έιναι δυνατόν/εύκολο/δύσκολο να γνωριστούν δυο άνθρωποι μέσω τηλεφώνου; (μέσα από τη δουλειά τους ας πουμε)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ ψήφισα το 2ο, καθώς λίγο-πολύ αυτό κάνουμε εδώ μέσα και δεν είναι καθόλου άσχημο στην τελική!
Ok, διορθώθηκε...
το 3ο
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ψηφισα το 1.
ειχα 2 χρονια σχεση με κοπελα που τη γνωρισα απο το νετκαι εδω και 2 χρονια που εχουμε χωρισει δεν υπαρχει μερα που να μην την εχω σκεφτει..
Και μέσω νετ να μην την είχες γνωρίσει, αν είχες φάει κόλλημα και πάλι θα τη σκεφτόσουν κάθε μέρα μετά από 2 χρόνια...
Μιλάει ο αντικειμενικός τώρα...
-
Αν αντιμετωπίσουμε το θέμα του ιντερνετ ως ένα μέσο για την πρώτη γνωριμία μέσω κάποιον ανθρώπων, είναι απόλυτα θεμιτό. Αυτό δεν είναι το ερώτημα της ψηφοφορίας άλλωστε; Δεν μιλάμε για σχέσεις μέσω ιντερνετ που διαρκούν με αυτή τη μορφή για πάντα.
Αλλά γνωρίζω τον corsair ας πούμε εδώ, τον συμπαθώ, μου την πέφτει, τσιμπάω κι εγώ που ως γνωστόν τελευταίως
-φέρνω, γίνεται το κονέ, συναντιόμαστε κάπου, κάποτε και κερνάμε το forum κουφέτα απ' την Ολλανδία, όπου θα έχει γίνει ο γάμος. Ε, λογικό δεν είναι; Ε corsair αγόρι μου;
Σοβαρά τώρα, εμένα δεν με χαλάει η γνωριμία μέσω ιντερνετ σαν ιδέα. Και ό,τι προκύψει! Όπως είπα, είναι το ίδιο σχεδόν με το να γνωρίσεις κάποια κοπέλα στο δρόμο, σε μία καφετέρια, στο γραφείο. Απλά λιγότερο άμεσο, γι' αυτό και τέτοιου είδους σχέσεις έχουν μία κάποια χρονική υστέρηση στα στάδια που περνάνε. That's all!
-
άσε μας ΡΕ skye δεν έχει η ψηφοφορία;
ΟΥΥΥΥΥ 666 καταραμένο internet
-
ΆΛΛΟ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
άσε μας ΡΕ skye δεν έχει η ψηφοφορία;ΟΥΥΥΥΥ 666 καταραμένο internet
εσυ ψηφισες την επιλογη 'αλλο';
το ξερω, εσυ ησουν..
με κανεις και αισθανομαι οτι οι επιλογες της ψηφοφοριας μου ειναι ανεπαρκεις
βασικα εγω απο νετ εχω γνωρισει 2 ατομα..
και τα δυο κοπελες
βασικα ετυχε..
με τη μια μιλαγαμε 2 χρονια ηδη, και ενας κοινος γνωστος απο σαλονικα κατεβηκε αθηνα σε καποια φαση.. εντωμεταξυ τον ειχα πει να μου φερει ενα cd. ομως εγω ελειπα κρητη οταν κατεβηκε και δεν τον ειδα, και εδωσε το cd σ'αυτη επειδη εμενε κοντα και βγηκαμε..
ωραιο τεμαχιο παντως.. γινομουν δωρητης οργανου ανετα για παρτη τηςμετα απο πολυ καιρο μιλαγαμε ξημερωματα στο μσν και λεγαμε ποσο βαριομαστε..
οποτε σε καποια φαση μου λεει παμε καμια βολτα;
νταξ ημουν σε παρακμιακη φαση.. αυπνος, αξυριστος κλπ
πολυ ξεπλενης..
κ ξαναβγηκαμε.. κατσαμε μαζι μεχρι αργα και μετα εφερε κ μια φιλη της με εναν ξεπλενη.. πω.. καληνυχτα σας
μετα πηγα για υπνο αφου εφαγα πατατακια με γευση αλατι και ξυδι..βασικα ζμπτσαμ .. γνωριμιες..
εγω θελω να γινω ποδοσφαιριστης.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΆΛΛΟ
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ΆΛΛΟ
δεν προλαβα την απαντηση σου
τι αλλο βρε παιδι μου;
φαντασου φαση να κανεις κανα κονε απο το ιντερνετ και να σου'ρθει η eva longoria.. να δωσετε ραντεβου σπιτι σου και να'ρθει και να φοραει διαφανα ρουχα σαν αυτου του βασιλια στο παραμυθι..
να βγει απο καμια τουρτα και τετοια..
καλα σημερα για τα γεννεθλια μου θα κανω παρτι στο φλατ
και θα'ρθει και μια αγγλιδα που ειναι πρωτο μωρο, για αγγλιδα δλδ
θα τη μεθυσω με σκοπο να την αποπλανησω.. αυτα ειναι
μενει στο διπλα φλατ και μιλαμε στο μσν.. τα ξυνουμε κανονικα -
δε με νοιαζει μωρε.. αμα κατσει -ο,τι κατσει δε θα πω και οχι αλλα δεν ασχολουμαι
εγω πιο πολυ ιντερνετ καθομαι και χαζευω
σπανια μιλαω σε μσν κ τσατ κ τετοια σοβαρα τουλαχιστον...
εκτος οτι εχω προβλημα εποικινωνιας.....
για να βρεις καμια πρεπει να καθεσαι να της λες την ιστορια της ζωης σου κ βλακειες κ γλυψιματα κ ποσο βαρετα ειναι αυτα -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
δε με νοιαζει μωρε.. αμα κατσει -ο,τι κατσει δε θα πω και οχι αλλα δεν ασχολουμαι
εγω πιο πολυ ιντερνετ καθομαι και χαζευω
σπανια μιλαω σε μσν κ τσατ κ τετοια σοβαρα τουλαχιστον...
εκτος οτι εχω προβλημα εποικινωνιας.....
για να βρεις καμια πρεπει να καθεσαι να της λες την ιστορια της ζωης σου κ βλακειες κ γλυψιματα κ ποσο βαρετα ειναι αυταη τζες ειναι η εξαιρεση του κανονα;
κουφαλα!
e-σχεσεις