-
Δεκτόν... από αυτά που έβαλες Focus από μένα
-
για εμένα Fiat Linea!
-
Megane ρε.
-
Απο τα υπαρχοντα Focus
-
Απο τα υπαρχοντα Focus
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Mazda 3
+2
+++
από τα υπάρχοντα focus
-
Η ψηφοφορία πάντος είναι λίγο μπερδεμένη
Α)δεν αναφέρεις κυβικά.
Β)τιμή
Γ)χρήσηΑν τώρα καθ'υπερβολή ξεπεράσουμε τα παραπάνω (άσχετο πως) μεταξύ των υποψηφίων εμφανίζεται ένα-δύο μοντέλο-α που δεν έχουν καν παρουσιαστεί .Μπορεί να είναι το καλύτερο-α μπορεί και το χειρότερο-α ποιος ξέρει ? Αρά πως να επιλέξουμε ? Απο τον σχεδιασμό για παράδειγμα ?
Απο τις επιδόσεις ? Μήπως τους χώρους ? Και γιατί σε επόμενα post σου αναφέρεις για υπάρχοντα μοντέλα που προτείνουμε ότι δεν τα αγοράζουμε ?
Αβυσος η ψυχή του ερωτήματοςΦυσικά, αναφορικά με τον τίτλο, θα αναφέρω ότι δεν ειναι νέα μοδα τα μικρομεσαία Sentan, είναι απο τις παλαιότερες, που μάλιστα τα πρόσφατα χρόνια προσπάθησαν οι αυτκινητοβιονηχανίες να αμβλύνουν με τις hachback εκδόσεις.
Τεσπα..........
-
Οπτικά και μόνο, το Fiat.
-
ΦΟΚΟΥΣ
-
sprsk
απλά ψήφισε...μπορείς?
-
yes .........i did
-
Επειδη και εγω το ψαχνω στην ιδια κατηγορια θα σου πω :
- Jetta (το οδηγησα και εμεινα ικανοποιημενος ακομα και με τον MPI και ας ερχομαι απο 100 hps, το μονο που σκεφτομαι ειναι κοστος χρησης!)
- Focus (οδηγησα το hatchback (σε σχεση με τον κινητηρα 1.6 δεν εισα μεγαλες διαφορες με το 1ο ασε που σε καμια περιπτωση δεν σου δινει την αισθηση πολυτελειας που παιρνεις απο το πρωτο
- Linea (To ειδα προσφατα - μεγαλο Punto αλλα ας το δουμε ..)
Μην τα παρεις αλλα εχω κοιταξει και το 3αρι το οποιο ειναι στην κατηγορια του Focus (Προσωπικη εκτιμηση : σε τιμη, και αισθηση) αλλα υπερτερει σε αξιοπιστια και εαν εισαι γυρω στα 30-40 νομιζω ειναι πιο μοντερνο απο το jetta.
Αυτα, ψηφισα jetta μιας και λειπει το 3αρι
-
gerasimos12
Γεράσιμε δεν ενδιαφέρομαι για sedan. Ακαδημαικό το ενδιαφέρον.
Δεν μου άρεσαν ποτέ τα sedan.
Μικρομεσσαία SEDAN εν έτει 2006