-
Για opel corsa c 1200 cc
Το αμάξι θα ήθελα να πηγαίνει καλά σε βροχή, το οδηγεί γυναίκα ( οδηγεί καλά και σβέλτα) το πρόβλημα είναι ότι απο Σεπτέμβρη μέχρι πάσχα πηγαίνει 3-4-5-6 φορές Ορεινή Αρκαδία, με ψιλοχάλια καιρό, αρκετή βροχή, και χιονί -καλά για αυτή την περίπτωση υπάρχουν οι αλυσίδες-
Ποια λάστιχα προτείνεται?
Ο λαστιχάς μου μου είπε για Continental eco contact 3 (αν το γράφω σωστά) γύρω στα 230 €
και Goodyear All Weather Vector 5 (και αυτό αν το γράφω σωστά, τι διάολο ονόματα είναι αυτά) στα 270 €
Η διαφορά είναι 40 € πολύ μικρή για να κάνουμε τσιφουτιές σε έτσι και αλλιώς φτηνά λάστιχα
Όποιος έχει δοκιμάσει τέτοαι λάστιχα θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη του, ειδικά αν μιλάμε για αυτή τη διάσταση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Για opel corsa c 1200 cc
Το αμάξι θα ήθελα να πηγαίνει καλά σε βροχή, το οδηγεί γυναίκα ( οδηγεί καλά και σβέλτα) το πρόβλημα είναι ότι απο Σεπτέμβρη μέχρι πάσχα πηγαίνει 3-4-5-6 φορές Ορεινή Αρκαδία, με ψιλοχάλια καιρό, αρκετή βροχή, και χιονί -καλά για αυτή την περίπτωση υπάρχουν οι αλυσίδες-
Ο λαστιχάς μου μου είπε για Continental eco contact 3 (αν το γράφω σωστά) γύρω στα 230 €
και Goodyear All Weather Vector 5 (και αυτό αν το γράφω σωστά, τι διάολο ονόματα είναι αυτά) στα 270 €
Η διαφορά είναι 40 € πολύ μικρή για να κάνουμε τσιφουτιές σε έτσι και αλλιώς φτηνά λάστιχα
Όποιος έχει δοκιμάσει τέτοαι λάστιχα θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη του, ειδικά αν μιλάμε για αυτή τη διάσταση.
-
Για opel corsa c 1200 cc
-
Εμένα πάντως τα παιδιά (ο tazio νομίζω) με συμβούλευσε να ανέβω σε 185/60 για καλύτερα...μάλλον αυτό θα γίνει, σε Punto 60.
-
Μου το είπε και ο λαστιχάς αλλά η γυναίκα είναι κολημένη με το εργοστάσιο-εργοστασιακό κλπ κλπ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου το είπε και ο λαστιχάς αλλά η γυναίκα είναι κολημένη με το εργοστάσιο-εργοστασιακό κλπ κλπΕξήγησέ της ότι δεν αλλάζει τίποτα και θα υπάρχει και οικονομικό όφελος.
(Συγνώμη εάν ξεφεύγω από την ερώτηση του θέματος αλλά το θεωρώ κοροϊδία να δίνουμε παραπάνω χρήματα. Ας φέρουν τις τιμές των 'μισών' ελαστικών στα επίπεδα των άλλων)
-
Για opel corsa c 1200 ccΤο αμάξι θα ήθελα να πηγαίνει καλά σε βροχή, το οδηγεί γυναίκα ( οδηγεί καλά και σβέλτα) το πρόβλημα είναι ότι απο Σεπτέμβρη μέχρι πάσχα πηγαίνει 3-4-5-6 φορές Ορεινή Αρκαδία, με ψιλοχάλια καιρό, αρκετή βροχή, και χιονί -καλά για αυτή την περίπτωση υπάρχουν οι αλυσίδες-
Pirelli 2500. Νόρμάλ λάστιχα για κάθε μέρα με τη διαφορά ότι έχουν ένδειξη Mud & Snow.
-
[quote='ratanplan']
Ο λαστιχάς μου μου είπε για Continental eco contact 3 (αν το γράφω σωστά) γύρω στα 230 -
tazio Έχεις απόλυτο δίκιο, το θέμα είναι ότι εγώ θα ψάξω να βρω τι λάστιχα να βάλει (Φταίω να της βάλω A048 με επιπλέον βρόχινη χάραξη? ) αλλά πρέπει να μείνουμε σε εργοστασιακά δεδομένα, όπως υποστηρίζει και ο father της.........και επειδεί όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θέλω ούτε να αναφέρεται το ονομά μου, όχι να γίνει και συζήτηση για το αν θα αλλαχτεί η διάσταση, δεν προσπαθώ!
BTS θα με δείρουν
tazz μήπως φταίει ότι είναι τα πρώτης τοποθέτησης ?
tazio για τι οικονομική διαφορά μιλάμε αν πάει στην άλλη διάσταση? πόσο πιο πολύ να πέσει πια απο τα 230 €? Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν φθηνότερα ελάστικα? Το λέω απο την μεριά ότι και 200 να έχουν ε οκ 30 δεν είναι μεγαλη διαφορά, για το ότι έχει μεγαλίτερο πέλμα και λιγότερο προφίλ άρα καλίτερο υπο συνθήκες δεν το συζητάω!
-
[quote='ratanplan']tazio Έχεις απόλυτο δίκιο, το θέμα είναι ότι εγώ θα ψάξω να βρω τι λάστιχα να βάλει (Φταίω να της βάλω A048 με επιπλέον βρόχινη χάραξη? ) αλλά πρέπει να μείνουμε σε εργοστασιακά δεδομένα, όπως υποστηρίζει και ο father της.........και επειδεί όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θέλω ούτε να αναφέρεται το ονομά μου, όχι να γίνει και συζήτηση για το αν θα αλλαχτεί η διάσταση, δεν προσπαθώ!
BTS θα με δείρουν
tazio για τι οικονομική διαφορά μιλάμε αν πάει στην άλλη διάσταση? πόσο πιο πολύ να πέσει πια απο τα 230
-
Ναι, είναι τα πρώτης τοποθέτησης. Αλλά δε γνωρίζω αν το ίδιο ελαστικό, αγορασμένο από λαστιχά, έχει καλύτερη γόμα από αυτό που φοράει το αυτοκίνητο εργοστασιακά. Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ναι, είναι τα πρώτης τοποθέτησης. Αλλά δε γνωρίζω αν το ίδιο ελαστικό, αγορασμένο από λαστιχά, έχει καλύτερη γόμα από αυτό που φοράει το αυτοκίνητο εργοστασιακά. Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;
Δε νομίζω! Από τη στιγμή που είναι το ίδιο μοντέλο ελαστικού προφανώς και είναι το ίδιο που κυκλοφορεί στο εμπόριο.
-
powergs ακριβώς αυτά λέω απο πάνω, ότι υπο συνθήκες είναι καλλίτερο το φαρδύ και ότι τα λάστιχα σε αυτή τη διάσταση είναι φτηνά έτσι και αλλιώς, οπότε δεν υπάρχει θέμα να πάρεις κατι φθηνότερο, να είχαν 1200 € κα ινα έβρισκα κάποια καλά με 900 € ε, θα το συζητούσα.
Κανείς που να έχει δοκιμάσει τα Goodyear?
-
[quote='tazz'][quote='ratanplan']
Ο λαστιχάς μου μου είπε για Continental eco contact 3 (αν το γράφω σωστά) γύρω στα 230 -
BTS θα με δείρουν
Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.gr.pirelli.com/el_GR/tyres/catalog/tyre_category.jhtml?catid=GR_CT&productid=7867
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Για opel corsa c 1200 cc
Pirelli 2500. Νόρμάλ λάστιχα για κάθε μέρα με τη διαφορά ότι έχουν ένδειξη Mud & Snow.
+1
Θα μπορεί να κινείται αξιοπρεπώς στο χιόνι και χωρίς αλυσίδες
Και μάλιστα αυτό το μήνα είναι σε προσφορά η συγκεκριμένη διάσταση, οπότε βγαίνουν στην ίδια τιμή με τα 185/60/14.
-
Ρε παιδιά πάει 4-5 φορες το χρόνο Ορεινή Αρκαδία...να βάλει τέτοια λάστιχα για 10 μέρες απο τις 365?
-
Ρε παιδιά πάει 4-5 φορες το χρόνο Ορεινή Αρκαδία...να βάλει τέτοια λάστιχα για 10 μέρες απο τις 365?Δέν είναι χειμερινό, είναι ένα κανονικό λάστιχο που απλά έχει καλύτερη συμπεριφορά στο χιόνι κα τη λάσπη.
-
Κανονικότατο, Στέλιο! Όπως τα λέει ο dog80 παραπάνω.
-
Χτες μπήκανε τα Goodyear Vector 5, ένα κλαταρισμένο λάστιχο έκανε την αλλαγή άμεση.
Εντυπώσεις σε λίγο καιρό, μιας και θέλω να πάμε και μια φορά στο χωριό να το δώ εκεί με βροχή κλπ.
Οι πρώτες εντυπώσεις..........δεν κατάλαβα καμια διαφορά είναι λίγο αναίσθητο το corsa ρε γμτ, εδώ κλάταρε τ ολάστιχο στην εθνικη και μου λέει η κοπέλα μου, δεν τράβαγε το αμάξι...τι να πώ!
Ελαστικά 175/65/14