-
Παρουσιάστηκε στο Παρίσι και θεωρείται προπομπός του WagonR+. Χαριτωμένο και όμορφο, χωρίς να στερείται επιθετικότητας, ελπίζω να μην αλλάξει παρά μόνο εκεί που είναι απαραίτητο στο δρόμο προς την παραγωγή.
Δείτε και το Ιαπωνικό Curve, νομίζω ότι μοιάζουν αρκετά, οπότε είναι καλό σαν πρώτη ένδειξη του πως θα είναι στην τελική του μορφή.
http://www.suzuki-saitama.co.jp/jsai-sp/cervo.pdf
@ndreas
-
Παρουσιάστηκε στο Παρίσι και θεωρείται προπομπός του WagonR+. Χαριτωμένο και όμορφο, χωρίς να στερείται επιθετικότητας, ελπίζω να μην αλλάξει παρά μόνο εκεί που είναι απαραίτητο στο δρόμο προς την παραγωγή.
Δείτε και το Ιαπωνικό Curve, νομίζω ότι μοιάζουν αρκετά, οπότε είναι καλό σαν πρώτη ένδειξη του πως θα είναι στην τελική του μορφή.
@ndreas
-
@ndreas
-
Πολύ, πολύ καλό!
Έυγε στη Suzuki, μετά τα νέα Swift και Vitara συνεχίζει σχεδιαστικά να εκπλήσσει...
-
Όντως παρατηρείται μια θετική πορεία και θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι υπεύθυνοι και ποιες οι απόψεις τους.... Ναι, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το σχεδιαστικό τους τμήμα.
-
Πολύ καλό μπράβο στην Suzuki συνεχίζει να εκπλήσει ευχάριστα...Αν και το εσωτερικό είναι ανάλογο super
-
Δεδομένης της σχέσης του WagonR+ με το Agila, υπάρχει πιθανότητα να
συνδέεται το Splash και το αντίστοιχο παραγωγής με κάτι παρόμοιο για την
Όπελ, η οποία δεν έχει κάτι για να ανταγωνιστεί τα αυτοκίνητα της
κατηγορίας τριπλέτα Σιτροέν/Πεζό/Τογιότα+Πικάντο+Φοξ+Τουίνγκο+κλπ; -
Πολύ όμορφο Ειδικά η γυάλινη οροφή είναι όλα τα λεφτά!!
Αν άλλαξουμε το Getz στο μέλλον και κυκλοφορήσει σε αυτή ή σε κοντινή μορφή,νομίζω θα το σκεφτώ σοβαρά -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Δεδομένης της σχέσης του WagonR+ με το Agila, υπάρχει πιθανότητα να
συνδέεται το Splash και το αντίστοιχο παραγωγής με κάτι παρόμοιο για την
Όπελ, η οποία δεν έχει κάτι για να ανταγωνιστεί τα αυτοκίνητα της
κατηγορίας τριπλέτα Σιτροέν/Πεζό/Τογιότα+Πικάντο+Φοξ+Τουίνγκο+κλπ;Εντελώς όμως
Ορίστε και η απόδειξη (τo Agila σε φάση δοκιμών/είναι ξεκάθαρο ότι σχεδιαστικά βασίζεται στο splash)
@νδρέας
-
Επίσημες φωτογραφίες.
-
Μαμάτο...
Ένα μικρό πολυμορφικό δε θα πρέπει να είναι περίπτερο
Μπράβο που συνδύασαν καλές γραμμές σε τόσο μικρό χώρο...
Αλλά είναι σαφώς μεγαλύτερα από τα προηγούμενα μοντέλα ε? -
Wagon R και Agila πατάνε στο ίδιο πλαίσιο ?
-
Δεν είναι άσχημο !!
Ειδικά η πρώτη φωτο του Suzuki
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Wagon R και Agila πατάνε στο ίδιο πλαίσιο ?Είναι πανομοιότυπα και παρουσιάστηκαν την ίδια μέρα: δεν είναι απλώς
παιδιά των ίδιων γονιών, είναι δίδυμα μονοζυγωτικά. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Wagon R και Agila πατάνε στο ίδιο πλαίσιο ?
Είναι πανομοιότυπα και παρουσιάστηκαν την ίδια μέρα: δεν είναι απλώς
παιδιά των ίδιων γονιών, είναι δίδυμα μονοζυγωτικά.Το έτερο μονοζυγωτικό, Suzuki Splash:
-
Καλα αν λερ8ουν ετσι θα σταματησουν να πούλάνε όλοι οι άλλοι. Πολύ όμορφα. Ειδικά η μούρη του οπελ με τα φωτιστικά πάρα πολύ καλή
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Καλα αν λερ8ουν ετσι θα σταματησουν να πούλάνε όλοι οι άλλοι. Πολύ όμορφα. Ειδικά η μούρη του οπελ με τα φωτιστικά πάρα πολύ καλήΌντως είναι πολύ όμορφα και με τον 1.2 στα 86 άλογα φαίνεται αρκετά πιο δελεαστική πρόταση. Ο τρικύλινδρος τους ενός λίτρου δε ξέρω κατά πόσο θα ταιριάζει στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
-
suzuki
αρε παιδες τι μου θυμίσατε:
παει λεει ο ινδιάνος στο ληξιαρχείο (?!) και ζητάει να αλλάξει το όνομα του:
-θελω,λέει,να αλλάξω το 'μεγαλη-πετρα-που-κατρακυλαει-στην-πλαγιά-και-πέφτει-μεσα-στη-λιμνη-κανοντας-δυνατο-θορυβο
-και πώς θελετε να το κανετε κυριε ινδιανε? ρωτά ο ληξιάρχης
-SUZUKI! -
-
Engine: 1.2-litre four-cylinder
Power: 85bhp
αναμένεται Μάρτιο 2008
Suzuki Splash & Opel Agila 2008