-
Transit Λευκό,με πινακίδες κυκλοφορίας ΝΒΙ 9861 από Ανω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης κλάπηκε τα ξημερώματα
Στο πλάι γράφει με μεγάλα γράμματα:
SUPER MARKET
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣε μπλέ και κόκκινο φόντο
-
Transit Λευκό,με πινακίδες κυκλοφορίας ΝΒΙ 9861 από Ανω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης κλάπηκε τα ξημερώματα
SUPER MARKET
-
SUPER MARKET
-
Άντε ρε Αντρέα, το εργαλείο?
Περίεργο φαίνεται, για καμιά τρομοκρατική επίθεση το βλέπω... Πόσο παλιό ήταν? -
[πάει στην Αυτοκίνηση - mod]
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Transit Λευκό,με πινακίδες κυκλοφορίας ΝΒΙ 9861 από Ανω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης κλάπηκε τα ξημερώματαΣτο πλάι γράφει με μεγάλα γράμματα:
SUPER MARKET
όχι ρε μλκ!!!
-
Γάμησέ τα
Τίποτα γύφτοι.Σε κανένα χαντάκι στόν Δενδροπόταμο θα το βρώ
-
Κρίμα ρε Ανδρέα!
-
Με εμπόρευμα ή άδειο; ( )
-
Αδειο Μάνο
-
Ρε Αντρέα, σοβαρά τώρα... Επειδή έχει ήδη συζητηθεί... Αν έσπαγε ο διαολος το ποδάρι του και τους πετύχαινες την ώρα που έβαζαν χέρι στο φορτηγάκι σου, δεν θα τους έσπαγες στο ξύλο?
-
Το νου σου μπορεί να σε πάρουν για λύτρα... συνήθως εκβιάζουν επαγγελματίες!!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:xΡε Αντρέα, σοβαρά τώρα... Επειδή έχει ήδη συζητηθεί... Αν έσπαγε ο διαολος το ποδάρι του και τους πετύχαινες την ώρα που έβαζαν χέρι στο φορτηγάκι σου, δεν θα τους έσπαγες στο ξύλο?
Τι πάς και συγκρίνεις ρε Ταύρε;Τό τί μπορεί να κάνεις 'εν-βρασμώ',εκείνη τη στιγμή,δέν το ξέρεις.
Μπορεί να κάνεις πολύ μεγάλο κακόΜπορεί να κάνεις μεγάλο κακό ακόμα και για μικρότερα απο τήν κλοπή του αυτοκινήτου σου
Δέν μπορείς να ξέρεις πώς θα λειτουργήσεις ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή που θα ανέβει το αίμα στο κεφάλι σου
Είμαστε τόσο άνθρωποι όσο και ζώα
Εχουμε ζωώδης αντιδράσεις,αλλά όταν είμαστε σε μία συζήτηση λειτουργούμε με τήν λογικήΕάν αυτή τη στιγμή θα σου έλεγα ότι 'θα τόν σκότωνα' μόνο για να εντυπωσιάσω (ψευτοπαλικαριά) θα το'κανα
Και αυτό διότι η φάση 'εν-βρασμώ' μου πέρασε -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γάμησέ ταΤίποτα γύφτοι.Σε κανένα χαντάκι στόν Δενδροπόταμο θα το βρώ
Nα παρακαλας φιλε Hunter να μην ηταν γυφτοι... Γιατι αν το πηραν αυτοι, μαλλον το χρειαζοντουσαν σε περιπτωση που ειχαν τρακαρει το δικο τους...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Γάμησέ τα
Τίποτα γύφτοι.Σε κανένα χαντάκι στόν Δενδροπόταμο θα το βρώ
Nα παρακαλας φιλε Hunter να μην ηταν γυφτοι... Γιατι αν το πηραν αυτοι, μαλλον το χρειαζοντουσαν σε περιπτωση που ειχαν τρακαρει το δικο τους...
Μπά,άν είναι γύφτοι,θα κάνουνε τη δουλειά τους και θα το παρατήσουν κάπου.Αν ήτανε αγροτικό τότε ούτε τα χερούλια δέν θα περίμενα να βρεθούνε
-
Οχι ρε Αντρέα !
Μακάρι να βρεθεί σύντομα ...
-
Ίσως δεν έχεις άδικο 'Κυνηγέ', αλλά όπως και να 'ναι τρελαίνομαι στην ιδέα ότι κάποιος έβαλε χέρι σε ξένη περιουσία και τρελαίνομαι ακόμα πιο πολύ όταν έχουν βάλει χέρι στη δικιά μου. Δεν έχει τύχει να μου κλέψουν αμάξι, αλλά έχει τύχει να το βρω ανοιγμένο και ξέρω...
Σου έυχομαι να το βρεις γρήγορα και άθικτο όσο γίνεται...
Αν έπεσες σε μερακλήδες ελαφροχέρηδες, δε θα σε χάλαγε να το βρεις και με κανέναν cosworth πάνω...
Στην αστυνομία το έχεις αναφέρει υποθέτω...
-
Κρίμα ρε αντρέα...
Θα το έχω στα υπόψιν.
-
-
Ασφάλεια κλοπής είχες Ανδρέα;
Εκλάπη Ford Transit