-
Ο χρήστης antasp έγραψε:
Ηρθε σχεδον η μεγαλη ωρα.Εχουμε καταληξει στο grand vitara se μαυρο χρωμα στην μεσαια εκδοση(οχι δερμα,ξυλο,ηλιοροφη και esp).se 15-20 ημερες θα ειναι εδω.
πιστευω να καναμε σωστη επιλογη!!
Σας ευχαριστω για τις αποψεις και τις συμβουλες σαςάντε ............. και καλοτάξιδο
που είναι το αστείο???
Το καλορίζικο το οποίο και έσβησα . Χωρίς παρεξήγηση ......
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Ηρθε σχεδον η μεγαλη ωρα.Εχουμε καταληξει στο grand vitara se μαυρο χρωμα στην μεσαια εκδοση(οχι δερμα,ξυλο,ηλιοροφη και esp).se 15-20 ημερες θα ειναι εδω.
Σας ευχαριστω για τις αποψεις και τις συμβουλες σαςάντε ............. και καλοτάξιδο
που είναι το αστείο???
Το καλορίζικο το οποίο και έσβησα . Χωρίς παρεξήγηση ......
Καμία παρεξήγηση. Κομπόστα...
-
μπορεις ειλικρινα να μου πεις που ειναι το αστειο βεροιωτη?
για να γελασω και εγω δηλαδη. -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις αποψεις και τις συμβουλες σαςEντελως αντικειμενικα ....ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογη κανατε !!!!
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
μπορεις ειλικρινα να μου πεις που ειναι το αστειο βεροιωτη?
για να γελασω και εγω δηλαδη.Το εξήγησα πιο πάνω . Γέλα ελεύθερα Σαλονικιέ .
-
Χτες οδήγησα ένα Rav4 3πορτο αρκετά παλιό με τα 130 άλογα (για εσάς που ασχολείστε ίσως να ξέρετε απο πια χρονιά και πίσω είναι) με 260.000χλμ...έπαθα πλάκα, το αμάξι είναι πανεύκολο-σε σημείο που και η μάνα μου να μπορεί να το οδηγήσει αμέσως χωρίς να χαιδέψει τα παρκαρισμένα-, ευκολόστριφτο χωρίς κλήσεις στις στροφές -για τζιπ- κλπ κλπ αυτό που με ξενέρωσε ήταν τα φρένα του....ρε παιδιά τρόμαξα! Νόμιζα ότι είτ επατάω φρένο είτε απλά αφήνω το γκάζι το ίδιο είναι!
Για το Maverick έχω κάνει πάρα πολλά χλμ και με το 2.3 και με το 3λιτρο, ας μιλήσουμε για το 2,3...τα περισσότερα χλμ τα είχα κάνει μέσα στην Αθήνα, μια χαρά....αν και έχω την εντύπωση ότι το RAV με ανάγκαζε λιγότερο να αλλάζω ταχύτητα, ωραίο αμαξάκι...μέχρι που το πήρα ένα Σ/Κ για εκδρομή και βγήκα απο την εθνική και μπήκα στο επαρχιακό δίκτυο...ερχότανε στροφή και σφιγκότανε το στομάχι μου....το τιμόνι καρααναίσθητο, έγερνε πολύ....παρακαλούσα να ξαναμπούμε στην εθνική!
Το Forester δεν το έχω οδηγήσει αλλά μου αρέσει αυτό που με φοβίζει είναι τα service του...ξέρει κανείς να πει τιμές?
Τρομερό value for money το jimny το έχει ο κολητός μου...το αμάξι είναι απίστευτο εκτος δρόμου....εντός δρόμου είναι λίγο μαρτύριο..ειδικά στην εθνική...αλλά οκ με 17000 δεν μπορείς να τα έχεις και τα 2.
Καλορίζικο φίλε το GV.
RAV 4 ή GRAND VITARA 2.0?