-
http://www.athenstuningshow.gr/2006gr/
Πήγε κανείς? Λέει τπτ ή ξαναζεσταμένο φαγητό?
-
-
-
Aξιζει ή είναι 'καγκουροέκθεση' ?
-
-
Χάλιαααααα.....
Αν πάω, δεν θα πάρω μαζί μου τη γυναίκα με τίποτα...
-
Σίγουρα θα είναι καγκουροέκθεση (δες ποιοι το οργανώνουν και θα καταλάβεις...), σίγουρα είναι τσιμπημένο το εισιτήριο, αλλά μπορεί ν' αξίζει (και δεν το λεω μόνο για το...μωρό της φωτό!). Αν παει κάποιος ας μας το πει! Από όσα έχω δει και έχω ακούσει, μάλλον για ζωολογικό κήπο μαρσιποφόρων το βλέπω...
-
Τη φωτογραφια μου την εστειλαν(δεν με βλεπω να πηγαινω) αλλα εχω την εντυπωση οτι θα ειναι μια απο τα ιδια κ φετος(ιιισως λιγο καλυτερα)
Το εισιτηριο εχει 10 Ευρω για το live arena κ αλλα 10 Ευρω για την κυριως εκθεση.....Δεν θα το ελεγα φτηνο παντως...
-
xalia... (den perimena kai tpt aksiologo...)
SORRY GIA GREEKLISH
-
Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάω ΜΟΝΟ στη live arena? Δίνοντας 10 Ε μόνο εννοείται... Γιατί 10 Ε για την έκθεση δε νομίζω ότι θα δώσω...
-
Μου φαινεται πως ναι...
-
για τα ελληνικα δεδομενα ειναι οτι καλυτερο εχει γινει...
-
Σωστό...Απλώς τα ελληνικά standards είναι πολύ χαμηλά...
-
συμφωνοι
αλλα και αυτη η προσπα8εια ομως ειναι μια καλη κινηση για να ανεβουν τα στανταρτς....
και 8α επρεπε να την ενισχυσουμε οσοι 8ελουμε και μπορουμε προκειμενου και του χρονου να ειναι καλυτερη απο φετος ετσι ωστε καποια στιγμη να ουμε και στην Ελλαδα την πραγματικη εννοια και εικονα της βελτιωσης απο επαγγελματιες και οχι μαστρο μητσους -
....κάτι αξίζει..... -
καλη ειναι αλλα περσι μου αρεσε πιο πολυ.ολα τα λεφτα ειναι η live arena
-
Εκτός της Seat υπάρχει κάτι αξιόλογο (sic) να δούμε?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
συμφωνοι
αλλα και αυτη η προσπα8εια ομως ειναι μια καλη κινηση για να ανεβουν τα στανταρτς....
και 8α επρεπε να την ενισχυσουμε οσοι 8ελουμε και μπορουμε προκειμενου και του χρονου να ειναι καλυτερη απο φετος ετσι ωστε καποια στιγμη να ουμε και στην Ελλαδα την πραγματικη εννοια και εικονα της βελτιωσης απο επαγγελματιες και οχι μαστρο μητσουςΝα την ενισχύσουμε; Και να γεμίσουν οι δρόμοι κάγκουρες; Εγώ προτείνω τέτοιες εκθέσεις ν' απαγορεύονται και φυσικά η προβολή όλης της σειράς Fast and Furious να τιμωρείται με λιθοβολισμό ή καλύτερα παλούκωμα!
Αν και δεν νομίζω πως πάλι θα σωθεί κάτι...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
συμφωνοι
και 8α επρεπε να την ενισχυσουμε οσοι 8ελουμε και μπορουμε προκειμενου και του χρονου να ειναι καλυτερη απο φετος ετσι ωστε καποια στιγμη να ουμε και στην Ελλαδα την πραγματικη εννοια και εικονα της βελτιωσης απο επαγγελματιες και οχι μαστρο μητσουςΝα την ενισχύσουμε; Και να γεμίσουν οι δρόμοι κάγκουρες; Εγώ προτείνω τέτοιες εκθέσεις ν' απαγορεύονται και φυσικά η προβολή όλης της σειράς Fast and Furious να τιμωρείται με λιθοβολισμό ή καλύτερα παλούκωμα!
Αν και δεν νομίζω πως πάλι θα σωθεί κάτι...
-
Ίσως δεν είναι και τόσο κακό να γεμίσουν οι δρόμοι κάγκουρες, ιδιαίτερα αν είναι πολύ κάγκουρες... Για σκεφτείτε το... όταν ο άλλος έχει φαράσι αντί για προφυλακτήρα και ζάντες αντί για λάστιχα, μάλλον θα το ξανασκεφτεί πριν κάνει μαλακία, γιατί θα τα αφήσει στην πρώτη ανωμαλία των καταπληκτικών μας δρόμων...
Λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα...
Athens Tuning Show 06