-
Μολις εχετε αντιληφθει οτι κατω απο το σπιτι σας/εξω απο το μερος διασκεδασης, εχει κανει κομπο τα καλωδια και ειναι ετοιμος να φυγει μια για παντα με το αυτοκινητο σας που τοσο ιδρωσατε να αποκτησετε!
Τι κανετε?
Η ερωτηση ειναι απλη!
Σκεφτειτε οτι δεν θα ειχατε καμια συνεπεια, τι θα κανατε?
Επειδη θελω ΑΛΗΘΙΝΕΣ απαντησεις, δεν εχετε υποχρεωση να γραψετε καποιο μηνυμα.(επιλογη σας) -
Μολις εχετε αντιληφθει οτι κατω απο το σπιτι σας/εξω απο το μερος διασκεδασης, εχει κανει κομπο τα καλωδια και ειναι ετοιμος να φυγει μια για παντα με το αυτοκινητο σας που τοσο ιδρωσατε να αποκτησετε!
Τι κανετε?
Η ερωτηση ειναι απλη!
Επειδη θελω ΑΛΗΘΙΝΕΣ απαντησεις, δεν εχετε υποχρεωση να γραψετε καποιο μηνυμα.(επιλογη σας) -
Τι κανετε?
Η ερωτηση ειναι απλη!
Siga min skotoso anthropo epeidi paei na mou klepsei to amaksi.
Ase ton anthropo na kanei tin douleia tou, that is what insurance is for -
θα τον πατησω κατω οποιον πιασω να το κανει αυτο!και ας ειναι ο θεος(οχι εγω ο αλλος):):)
-
Για το συγκεκριμενο αμαξι που οδηγουσα ολο το καλοκαιρι χαρη θα μου εκαναν αν το εκλεβε καποιος
golf mk4 1.4
-
Ι
Λ
Ε
Ο
Σ -
Και μετα μας κανει κυρηγμα ο After!
Ο Λιατσος του 4ΤφορουμStar Channel το κατηντησε το forum! κοιτα εικονες και κακο
-
Killing... Easier said than done...
-
Ξεκινας με μπουνιδια. Οσο αντιστεκεται και ανταποδιδει, συνεχιζεις. Δεν φταις εσυ αμα δεν ξερει ποτε να σταματησει και να παραδοθει. Εσυ απλα προσπαθουσες να τον κρατησεις μεχρι να ερθουν οι μπατσοι.
-
Ευχαρίστως θα τον πλάκωνα στο ξύλο αλλά νομίζω ότι θα με έβαζε κάτω άνετα. Μάλλον θα προσπαθούσα να τον αιφνιδιάσω και να τον χτυπήσω με κάτι βαρύ στο κεφάλι. Να τον σκοτωνα αποκλείεται, είμαστε σοβαροί; Την αστυνομία τι να την έκανα αμα μπορούσα να του κάνω ότι ήθελα χωρίς συνέπειες; Μπορεί να τον έδενα σε κωλώνα κεντρικής πλατείας με το σώβρακο και μια ταμπέλα που να έλεγε ότι προσπάθησε να μου κλέψει το αυτοκίνητο...
Πάντως αυτό το 'χωρίς συνέπειες' με προβληματίζει. Γιατί το έβαλες; Λες να τον σκότωνα τελικά; Μπα... δε νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κακό σε κανέναν. Και τελικά ούτε να τον ξεφτιλίσω θα μπορούσα. Ίσως να τον παρέδιδα εν τέλει στην αστυνομία αλλά μόνο αν ήξερα ότι η τιμωρία θα ήταν αρκετή.
Απ' την άλλη ποιος ορίζει το αρκετό; Θα ήθελα να του δωθεί η ευκαιρία απλά να μετανιώσει και να σιγουρευτώ ότι δε θα το ξανακάνει... Δεν γίνεται αυτό θα μου πείτε. Αλλά ούτε να τον σκοτώσω και να μην έχω συνέπειες γίνεται...
-
Ψηφησα το 2ο, αλλα απο την άλλη, ποια ειναι η ποσότητα ξύλου σε κάποιον, χωρις να πάθει χειρότερα απ το να πάει στον νοσοκομείο για πολλες μέρες; πότε σταματάς; και αν τα τινάξει την ώρα που τον δέρνεις; φυσικά την στιγμή που τον βλέπεις να σου έχει ανοίξει το αυτοκινητό σου, νοιώθεις μια ελαφρά πίεση στο κεφάλι και μετατρέπεσε σε hulk, μπορείς να ελένξεις το συνέσθημα; ας μην ξεχνάμε οτι το αυτοκίνητο για πολούς απο εμας δεν ειναι απλά ενα αντικείμενο, ειναι περισσότερο...
-
with gun: Με την Benelli απο την μεση και κατω... στα γονατα κατα προτιμηση
without gun: Καμια διακριση στο που θα χτυπηθει αρκει να σωριαστει με την μια κατω... Κεφαλι-αυχενας φερνουν καλα αποτελεσματα.
Σκοπος δεν ειναι να τον σκοτωσουμε, αλλα αμα αντισταθει... ειναι δικο του προβλημα.
Φυσικα, εξαρταται και απο το αμαξι... αμα ειναι να μου κλεψει το Punto 6ετιας+.... εεε νταξ δεν πειραζει, να παρουμε τιποτα απο την ασφαλιστικη για το Grande
-
Εγω ψηφισα το 4ο, το αυτοκινητο μου ειναι ασφαλισμενο και με καλο ποσο,μπορει να το παρει και να φυγει αντι να με κυνηγαει με κανα λοστο και κανα μαχαίρι, και ας ξερω 3 πολεμικες τεχνες.
-
Οχι, και θα καλουσα καποιον/ την αστυνομια, να τρομαξει και να φυγει μακρια και να χαθει
και το έχω και ασφαλισμένο...
Σιγα μην ΕΚΛΕΙΝΑ το σπίτι μου και αφηνα το παιδί μου χωρίς πατέρα για ένα κλεφτρόνι.
Ετσι κι αλλιως τα λεφτά μου θα τα επαιρνα....Αλλα θα τον τρόμαζα και εγω με το συναγερμό ή με φωνές ...
Να πλακωθώ με έναν πιθανό δολοφόνο αποκλείεται... (άμα είμαι και μόνος, που αυτός πιθανόν θα έχει και κάποιον άλλο που παρακολουθεί....) -
Οχι, αλλα θα τον εστελνα στο νοσοκομειο για ΠΑΡΑ πολλες μερες, οι γλαστρες εχουν ικανο βαρος και τα κεφαλια ειναι μαλακα
Φυσικά θα του προσέφερα και την επιλογή τί μπουλόνι θέλει στο κεφάλι του...
19... 20... 21... 22...? Αφού με τον σταυρό του αυτοκινήτου θα τον άρχιζα -
Έλεος...Πού είναι ο κλειδαράς...;
-
Δεν αξίζει να εμπλακείς, όποιος και να είσαι (δίμετρος πρωταθλητής όλων των πολεμικών τεχνών) δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος.... (παρανοϊκός κάτοχος αεροβόλου πιστολιού που σε απόσταση 1-2 μέτρων σε τυφλώνει για πάντα.... άσε που μπορεί να έχει κανονικό πιστόλι...)
Έστω ότι του ρίχνεις και τον τραυματίζεις ή τον σκοτώνεις.
Δεν αξίζει να το έχεις στη συνείδησή σου.
Δεν αξίζει να το φορτώσεις στη συνείδηση των δικών σου.
Και αν οι φίλοι του κλέφτη εκδικηθούν σε σένα και στην οικογένειά σου....
Ακόμα κι αν αθωωθείς (που είναι το πιο πιθανό) θα πληρώσεις πολύ περισσότερα σε δικηγόρους και έξοδα από όσα θα χάσεις από την ασφάλεια. Επίσης η ιστορία τραβάει χρόνια οπότε θα χάσεις και πάρα πολύ χρόνο και διαφυγόντα κέρδη.... και δεν λέμε για τον εκνευρισμό...
Αν μείνει ανάπηρος (καλύτερα να τον σκοτώσεις παρά να τον τραυματίσεις) σε κυνηγάει με δικαστήρια για αποζημιώσεις για μια ζωή...Προσπαθείς να τον αποτρέψεις με φωνές, απειλές, συναγερμούς, αστυνομία κλπ αλλά πάντα εξ'αποστάσεως.
Πάντως κάποτε ο πατέρας μου (μας είχαν ήδη ανοίξει 2 φορές το αυτοκίνητο) όταν είδε κάποιον από το μπαλκόνι να πασπατεύει κάτι στο αυτοκίνητο κάπως φόρτωσε και πήρε την αστυνομία και είπε 'τον βλέπω και έχω βγάλει το δίκανο και θα του ρίξω' η αστυνομία προς τιμή της ήρθε σε δευτερόλεπτα με 2 περιπολικά, από 2 δρόμους, στον έναν δρόμο μάλιστα ανάποδα για να τον περικυκλώσουν.... (βέβαια το αστυνομικό τμήμα ήταν πολύ κοντά και ο 'κλέφτης' μάλλον ήταν υπό την επήρεια ουσιών και απλά ακουμπούσε/ξεκουραζότανε/ξερνούσε πάνω στο αυτοκίνητο)
-
Φίλε After, δεν είναι λίγο υπερβολικός ο τίτλος σου?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Φίλε After, δεν είναι λίγο υπερβολικός ο τίτλος σου?Ακριβως επειδη την στιγμη που θα δει την αποπειρα κλοπης, μονο νυμφαλιος δεν θα ειναι καποιος
Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?