-
διαθέτω ενα GPS Navigator το οποίο ειναι dedicated συσκευή (οχι palm...καθαρό navigator). Mαρκα TIBO 1000S. Το αγόρασα κατόπιν υποδείξεων φίλου ειδικού σε αυτό και πιστέψτε με δεν το μετάνοιωσα ουτε στιγμή...Πρόσφατα γύρισα σε 4 χώρες στην Ευρώπη και κυριολεκτικά μου ελυσε τα χέρια...Βέβαια αυτό οφείλετε στο μεγαλύτερο μέρος στους χάρτες της http://www.ngi.gr (οι ξένοι που πωλούνται απο την ngi ειναι της navteq...).
H Ελλάδα ειναι πιά χαρτογραφημένη στο μεγαλύτερο μέρος της αψογα...
Στο forum της NGI μπορεί κανείς να βρει και να μάθει τα πάντα για τα GPS Navigators και τα μέλη ειναι πολύ κατατοπιστικά και εξυπηρετικά οπως αλλωστε και οι administrators του forum...
Το TIBO 1000S πωλείται σε πολλά σχετικά καταστήματα και εισάγεται στην Ελλάδα απο την http://www.elasyn.gr.
Και εκει λειτουργει εξυπηρετικότατο forum....
Οι χάρτες της Ελλάδος αναβαθμίζονατι κάθε 6μηνο και διατίθενται δωρεάν μέσω download απο την NGI στούς χρήστες-πελάτες....
Μετά απο αυτά θεωρώ κουταμάρα-το λιγότερο... - να αγοράζει κάποιος μαζύ με το καινούργιο του αυτοκίνητο τα navi που διαθέτουν οι κατασκευάστριες του αυτοκινήτου εταιρίες ...να το πληρώνει ενα κάρο λεφτά...να εχει αμφιβόλου ποιότητας και δύσκολα εως αόριστα αναβαθμίσιμους χάρτες...και την Ελλάδα απ'εξω....
Μπείτε οσοι δεν γνωρίζετε πολλά- και εγώ πριν 5-6 μήνες ασχετος ημουν - στο forum της NGI...και θα δείτε πράματα και θάματα....
Oσο για το TIBO...ειναι απο τις καλύτερες συσκευές του ειδους...
Η πλατφόρμα - η πλέον γνωστή - που δουλεύουν οι χάρτες των GPS Navigators ειναι το DESTINATOR ND και το DESTINATOR PN (ειναι τα ιδια ακριβώς.....) και το DESTINATOR 6 (το πλέον πρόσφατο...)
Ελπίζω να βοήθησα αρκετα, διότι δεν ενοιωθα και τόσο καλά βλέποντας να γράφονται διάφορα.... -
διαθέτω ενα GPS Navigator το οποίο ειναι dedicated συσκευή (οχι palm...καθαρό navigator). Mαρκα TIBO 1000S. Το αγόρασα κατόπιν υποδείξεων φίλου ειδικού σε αυτό και πιστέψτε με δεν το μετάνοιωσα ουτε στιγμή...Πρόσφατα γύρισα σε 4 χώρες στην Ευρώπη και κυριολεκτικά μου ελυσε τα χέρια...Βέβαια αυτό οφείλετε στο μεγαλύτερο μέρος στους χάρτες της http://www.ngi.gr (οι ξένοι που πωλούνται απο την ngi ειναι της navteq...).
Στο forum της NGI μπορεί κανείς να βρει και να μάθει τα πάντα για τα GPS Navigators και τα μέλη ειναι πολύ κατατοπιστικά και εξυπηρετικά οπως αλλωστε και οι administrators του forum...
Το TIBO 1000S πωλείται σε πολλά σχετικά καταστήματα και εισάγεται στην Ελλάδα απο την http://www.elasyn.gr.
Οι χάρτες της Ελλάδος αναβαθμίζονατι κάθε 6μηνο και διατίθενται δωρεάν μέσω download απο την NGI στούς χρήστες-πελάτες....
Μετά απο αυτά θεωρώ κουταμάρα-το λιγότερο... - να αγοράζει κάποιος μαζύ με το καινούργιο του αυτοκίνητο τα navi που διαθέτουν οι κατασκευάστριες του αυτοκινήτου εταιρίες ...να το πληρώνει ενα κάρο λεφτά...να εχει αμφιβόλου ποιότητας και δύσκολα εως αόριστα αναβαθμίσιμους χάρτες...και την Ελλάδα απ'εξω....
Μπείτε οσοι δεν γνωρίζετε πολλά- και εγώ πριν 5-6 μήνες ασχετος ημουν - στο forum της NGI...και θα δείτε πράματα και θάματα....
Η πλατφόρμα - η πλέον γνωστή - που δουλεύουν οι χάρτες των GPS Navigators ειναι το DESTINATOR ND και το DESTINATOR PN (ειναι τα ιδια ακριβώς.....) και το DESTINATOR 6 (το πλέον πρόσφατο...)
Ελπίζω να βοήθησα αρκετα, διότι δεν ενοιωθα και τόσο καλά βλέποντας να γράφονται διάφορα.... -
Ο χρήστης gt57 έγραψε:
+1 πόσο μάλλον όταν εμένα μου ζήτησαν 12.000Εuro (ναι 3 μηδενικά!) για να περάσουν έγχρωμη οθόνη και navigator στο Astra αφού όπως λένε γίνεται μόνο στο εξωτερικό.
Το.. 'φορητό' navigator που μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν πεζός (έχει φορτιστή αυτοκινήτου) θεωρώ πως είναι η καλύτερη λύση και δε κοστίζει πάνω από 550Ε μαζί με τους χάρτες της NGi -
Ρε φίλε αν ήθελες navigator...έπρεπε να το είχες παραγγείλει από την αρχή....τι περίμενες να στο βάζανε με 500 ευρώ
-
Δεν έχω ιδέα από αυτά, το τελευταίο 8μηνο σκέφτομαι να αγοράσω ένα τέτοιο, έχει ένας φίλος δεν ξέρω μάρκα κλπ, αλλά είναι πολύ καλό, είχαμε πάει καρπενήσι, και ψιλοέβλεπες τι στροφή έρχεται
Απο την άλλη έχω μπει και σε ταρίφες που του ενός του έσβηνε του αλλου δεν φαινότανε καλά κλπ.....θέλει πολύ ψάξιμο!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε φίλε αν ήθελες navigator...έπρεπε να το είχες παραγγείλει από την αρχή....τι περίμενες να στο βάζανε με 500 ευρώενώ το 12.000Ε είναι λογική τιμή? Προσωπικά πιστεύω πως έχουν θέσει αυτή τη τιμή ώστε κανένας λογικός (ή και τρελός) άνθρωπος να επιλέξει να το κάνει γιατί φαντάζομαι η διαδικασία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πάντως δε το μετάνιωσα που δε το έβαλα από την αρχή.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν έχω ιδέα από αυτά, το τελευταίο 8μηνο σκέφτομαι να αγοράσω ένα τέτοιο, έχει ένας φίλος δεν ξέρω μάρκα κλπ, αλλά είναι πολύ καλό, είχαμε πάει καρπενήσι, και ψιλοέβλεπες τι στροφή έρχεταιΑπο την άλλη έχω μπει και σε ταρίφες που του ενός του έσβηνε του αλλου δεν φαινότανε καλά κλπ.....θέλει πολύ ψάξιμο!
εγώ έχω το MIO A201 και μου βγήκε αρκετά καλό
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ρε φίλε αν ήθελες navigator...έπρεπε να το είχες παραγγείλει από την αρχή....τι περίμενες να στο βάζανε με 500 ευρώ
ενώ το 12.000Ε είναι λογική τιμή? Προσωπικά πιστεύω πως έχουν θέσει αυτή τη τιμή ώστε κανένας λογικός (ή και τρελός) άνθρωπος να επιλέξει να το κάνει γιατί φαντάζομαι η διαδικασία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πάντως δε το μετάνιωσα που δε το έβαλα από την αρχή.
Άμα πρέπει να αλλαχτεί το μισό ταμπλω για να μην πώ όλο....
-
12000 ? ;;μήπως δεν καταλαβες καλα ? Κι εγώ ενα καινούργιο Vectra εχω και το navi μου το ζήτησαν περίπου 2000 ευρώ..... Ομως οπως και να εχει το θέμα ειναι κοροιδιστικα λεφτά.....
Καλύτερες συσκευές ειναι οι dedicated οπως σας προανέφερα...και οχι οι τύπου palmtop..
Πάντως επιμένω οτι το TIBO 1000S ειναι απο τις κορυφαίες και μόνο με 600 ευρώ...
Το ζήτημα πάντως θέλει ουτως η αλλως ψάξιμο....
Πληροφορίες για τον καθένα υπάρχουν αφθονες ευτυχώς.... -
Ο χρήστης gt57 έγραψε:
12000 ? ;;μήπως δεν καταλαβες καλα ?έχω τη 1400 έκδοση του Άστρα (από 1600 και πάνω η τοποθέτηση κοστίζει 1200Ε νομίζω),
οπότε και απαιτεί όπως μου είπαν:
Αλλαγή ταμπλό, εγκεφάλου, φίσες κτλ κτλ, χαρακτηριστικά μου είπαν πως μόνο τα μεταφορικά έξοδα (προς εξωτερικό και επιστροφή) κοστίζουν 6000Ε. Βέβαια ο τρόπος που τα έλεγαν λες και ακούν αυτή την ερώτηση κάθε μέρα με έβαλε σε υποψίες...
-
To ΤiBO S1000 το έχω κι εγώ!! Και με τους χάρτες Ευρώπης.
Εδώ και 4 μήνες, και είναι κορυφαίο!! Τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε αξιοπιστία (χαρτών και συσκευής)
Εντός Ελλάδας (Πάτρα/ Θεσσαλονίκη/ Αθήνα/ Κρήτη και ενδιάμεσα) είναι άψογο!! Άγχος στο μηδέν, ανεξάρτητα του που βρίσκεσαι και που πηγαίνεις!Διαβάστε αναλυτικό τέστ της συσκευής στο 1ο τεύχος του περιοδικού CARTECH που υπάρχει στα περίπτερα
Οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε, ρωτήστε!
-
τιμη?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τιμη?http://www.skroutz.gr/search.php?sp_key ... de=SKROUTZ
-
590 euros......only....σε κατάστημα στην Θηβών....
-
καλούτσικο...
-
FYI, πέτυχα ένα review με φωτογραφίες εδώ:
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
FYI, πέτυχα ένα review με φωτογραφίες εδώ:Του Σάκη το review...? Τον ξέρω.
Αυτό το ματζαφλάρι που το στηρίζουμε όμως?
-
to παρ-μπρίζ...για να βλέπει εξω καλά η ο ενσωματωμένος δέκτης,,,,
Και δεν ειναι καλούτσικο....ειναι ενα απο τα καλύτερα.....(οι γνωρίζοντες καταλαβαίνουν...) SERF STAR III - 300MGz klp...klp.... -
Ο χρήστης gt57 έγραψε:
to παρ-μπρίζ...για να βλέπει εξω καλά η ο ενσωματωμένος δέκτης,,,,
Και δεν ειναι καλούτσικο....ειναι ενα απο τα καλύτερα.....(οι γνωρίζοντες καταλαβαίνουν...) SERF STAR III - 300MGz klp...klp....Γνωρίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
Sirf Star III λέγεται ...
GPS Navigator