-
Εφ'οσον υπαρξουν συμμετοχες αυτος ο αγωνας πρεπει να γινει κανονικα.
-
-
-
ελπιζω.
εχω κανει χρονο καπου 1.20.600
ας δουμε, υπαρχει και κανας αλλος...........? -
Ο αγωνας ελπιζω και πιστευω να γινει κανονικα...
-
Tι θα λεγατε να κανουμε αλλαγη της ημερας που θα τρεχουμε τον αγωνα?
-
Server up...
-
Server κλειστος.
-
Η διαφορα που ειχαμε εγω και ο pini ηταν 1 χιλιοστο παρακαλω μετα το τελος του session...!!!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ελπιζω.
εχω κανει χρονο καπου 1.20.600
ας δουμε, υπαρχει και κανας αλλος...........?μαλλον δεν υπαρχει , εμεις οι τρεις ειμαστε μονο τωρα
-
To εχουμε πει αυτο, πως στην παρουσα χρονικη στιγμη και με 3 ατομα να υπαρχουν θα γινεται ο αγωνας...
Εσυ patro θα μπορεις την Δευτερα το βραδυ ή την Κυριακη? -
δε μπορω να σου πω απο τωρα με σιγουρια αλλα 95% θα μπορω κλασικα δευτερα βραδυ,ισως και κυριακη
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
δε μπορω να σου πω απο τωρα με σιγουρια αλλα 95% θα μπορω κλασικα δευτερα βραδυ,ισως και κυριακηOk, οσο πιο νωρις μπορει ο καθενας ας δηλωσει συμμετοχη, αμα ειναι να τον κανουμε και Κυριακη βραδυ τον αγωνα...
Εγω παντως θα τρεξω. -
Παιδια συμμετοχες...
-
μεσα εγω στις 10.δε μπορω server
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
μεσα εγω στις 10.δε μπορω serverOk, λογικα τον server θα τον κανει ο pini...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παιδια συμμετοχες...Τι συμμετοχες βρε Φανη.. Μου αρεσει που τις προαλλες τσακωνομασταν για το πώς θα χωριστουμε σε δωματια
Τελος παντων αμα ειναι server θα κανω εγω σε 1 ωρα.
-
Ανοιξε ο server
-
-
Δοκιμαστικα
Fanis 1.19.305
Patro 1.19.332
Pini 1.19.681Αγωνας
Pini 1.17.34.058
Fanis +0.01.278
Patro +0.10.035Για τον αγωνα τι σχολια να κανω, ειμαι συγκινημενος Ηταν μια επικη μαχη, και μια απιστευτη εμφανιση απο μερους μου. 20 λεπτα στο οριο και χωρις ανασα! Απλα θα πω οτι κερδισα στα ισια υπερβάλλοντας εαυτό οντας μαλλον πιο αργος σε απολυτη ταχυτητα, οπως φαινεται απο τα δοκιμαστικα και τα test της εβδομαδας! Ομως δεν εκανα ουτε ενα λαθακι επι 13 γυρους, και τελικα το χρειαζομουν γιατι αν και ημουν μπροστα σε ολο σχεδον τον αγωνα η διαφορα ποτε δεν ανεβηκε πανω απο εναμισι δευτερολεπτο!!!
ΥΓ Μπραβο και thanx στους λιγοστους που συμμετειχαν...
F1C ROUND 15 - RH 2005 - ITALY