-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
O PANATHINAIKOS έκανε ενα απο τα καλύτερα ευρωπαικά του παιχνιδια τα τελευταια χρόνια και μονο λίγο τυχη του έλειπε για να επαναλαβει την επιτυχία του!MVP του αγώνα μακράν ο Βύντρα απέναντι στον Ροναλντινιο!(red_army7 πολύ θα τον ήθελες στη Γαλλια σήμερα)
Ανετοι και θρασυτατοι οι νεοι Δαρλας, Λεοντιου (μηπως νομιζαν οτι έπαιζαν στο Pro?)
Έλαμψαν τα αστερια του Παναθηναικου Κονσεισαο και Μπισκαν.
Ψιλοχαλαστηκα με Μαντζιο. Μαχητικός, δυναμικός, αλλά ψαρώνει στην τελική προσπάθεια...Παρολα η προκριση εξακολουθεί να είνια δύσκολη, καθώς χρειάζεται βαθμος στη Γερμανια.Πάντως με 1 νίκη ακόμα περνάμε σίγουρα UEFA.
Ευχομαι περισσοτερη τυχη στον Ολυμπιακο σήμερα!
κοιτα να δεις που τελικα μπορουμε και να συμφωνησουμε εμεις οι δυο
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ε και το εγινε..... παλι 2 θα βγαινουν στο CL..Ο δευτερος που παιζει CL ποιος ειναι????
κοιτα να δεις που τελικα μπορουμε και να συμφωνησουμε εμεις οι δυο
Ο Panathinaikos ενωνει τον κοσμο!! (σε αντιθεση με την McLaren)
Mην ξεχναμε και τον 'Αιαντα' Αναστασιου που με δυο γκολ έδωσε τη νικη στον Άγιαξ απέναντι στην Τουν (2-0)!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πόσο δίνει το διπλό για σήμερα;;;Ένα καθαρότατο 7ράκι!!Μιλάμε αν το παίξεις πας για πολλά λ7!!!!!!
Πέρα από την πλάκα,δε νομίζω να παίξουμε την ίδια μπάλα που έπαιξε χτες ο βάζελος.. Μπράβο στα παληκάρια του.. Αλήθεια δεν άκουσα τίποτα χτες για τον αυστριακό.... Δεν ξέρω αν θυμάστε τίποτα από το περσινό παιχνίδι του UEFA με τον πανιώνιο που χάλασε ο κόσμος ότι ήταν στημένο..Πριν καιρό είχε έρθει στην ελλάδα ένας αυστριακός για να κάνει έρευνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.Ε,ούτε καν ένα πόρισμα δεν έβγαλε,το παιχνίδι θεωρήθηκε καθαρό κι έτσι μπήκε στο αρχείο..Αυτός ο τύπος λοιπόν ήταν χτες παρατητρητής.Προς θεού αυτό δεν μειώνει σε τίποτα τη νίκη του βάζελου,απλά αναφέρω έναν προβληματισμό μου. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εμένα μου έκαναν εντύπωση τα sprints των παικτών της Μπαρτσελόνα...μιλάμε για τρομερή φυσική κατάσταση!πολύ γρήγοροι!
Πράγματι!!!
Μια κούρσα του Belleti στο α' ημίχρονο μου έμεινε αξέχαστη. Παραμιλούσα για κανένα 10λεπτο.... -
οι ισπανικες εφημεριδες πιστευω 'εδωσαν' πολυ σωστα την εικονα του παιχνιδιου...
-
παρα πολυ καλος παιχτης αυτος ο μπελετι..
-
Κατά κανόνα ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
-
ναι ναι απλως επειδη δεν ασχολουμαι με αργεντινη πολυ δεν τους πολυξερω..μου θυμισε λιγο τον τσανετι της ιντερ οταν επαιζε καλα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κατά κανόνα ό,τι πληρώνεις παίρνεις.Δυστυχως οχι πάντα!! Και δεν μιλαω μονο για οτι πληρωνεις παιρνεις περισσοτερο αλλά κυριως για το λιγότερο...
Εγω για αυτο που χαρηκα παντως χτες πιο πολυ από ολα, εκτος από την εμφάνιση των νέων, ειναι ο Μπισκαν!! Επιτελους ανασταση!! Αντε να δουμε...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αντε να δουμε...Να δείτε μετά την ΑΕΚ....
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
εμένα μου έκαναν εντύπωση τα sprints των παικτών της Μπαρτσελόνα...μιλάμε για τρομερή φυσική κατάσταση!
πολύ γρήγοροι!
Πράγματι!!!
Μια κούρσα του Belleti στο α' ημίχρονο μου έμεινε αξέχαστη. Παραμιλούσα για κανένα 10λεπτο....Ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ για ποιο σπριντ λες, μου έκανε κι εμένα τεράστια εντύπωση!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εμένα μου έκαναν εντύπωση τα sprints των παικτών της Μπαρτσελόνα...μιλάμε για τρομερή φυσική κατάσταση!
πολύ γρήγοροι!
Πράγματι!!!
Μια κούρσα του Belleti στο α' ημίχρονο μου έμεινε αξέχαστη. Παραμιλούσα για κανένα 10λεπτο....Ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ για ποιο σπριντ λες, μου έκανε κι εμένα τεράστια εντύπωση!
Αυτό που έφτασε μέχρι την περιοχή με τον Μπίσκαν που νόμιζες ότι περπατούσε?
-
Αν αληθεύει αυτό http://www.sport24.gr/html/ent/559/ent.88559.asp ο τύπος πρέπει να ήταν πολύ...απελπισμένος!!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αν αληθεύει αυτό http://www.sport24.gr/html/ent/559/ent.88559.asp ο τύπος πρέπει να ήταν πολύ...απελπισμένος!!!Επειδή δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, δύο τινά παίζουν:
- το έκανε όντως.
- κάποια αποφάσισε να βγάλει εύκολα ΠΟΛΛΑ λεφτά
-
Καλα, υπαρχει ολοκληρη ομαδα γυναικων σε Αγγλια και Αμερικη που αποκλειστικος τους στοχος ειναι να παγιδευουν διασημους και να ζουνε απο τα ετοιμα
-
Κι εγώ παιδιά όταν έσκασε η 'βρωμα' για τον Μπράιαντ αυτό που λέτε πίστευα. Αλλά τελικά την είχε κάνει ο τύπος.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει τίποτα για το τωρινό. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επειδή δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, δύο τινά παίζουν:
- το έκανε όντως.
- κάποια αποφάσισε να βγάλει εύκολα ΠΟΛΛΑ λεφτά
Το πιο πιθανό είναι να παίζουν και τα δυο ταυτόχρονα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κι εγώ παιδιά όταν έσκασε η 'βρωμα' για τον Μπράιαντ αυτό που λέτε πίστευα. Αλλά τελικά την είχε κάνει ο τύπος.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει τίποτα για το τωρινό.Το θεμα ειναι πως οριζεις τη λεξη βιασμος. Αν φερεις ενα νεοπλουτο κακομαθημενο 20χρονο στο απροχωρητο και μετα του πεις ΟΧΙ προκαλωντας εν γνωσει σου το βιασμο, με απωτερο σκοπο να πιασεις την καλη, τοτε το πραμα βρωμαει...
Θυμηθειτε την υποθεση Λεστερ με Νταμπιζα σε ρολο Νοτη Πιτσιλου (aka ματακιας)
-
αμα το κανε ας μπει φυλακη,αν δε το κανε ας μπει φυλακη η κοπελα!
-
Mια ερώτηση γι' απόψε.
Θα βάλει τον Μπουλούτ;; Ο άνθωπος ποτέ του δεν ήταν αριστερό μπακ.
Οι άλλοι έχουν στα άκρα Βιλτορ και Γκοβού και θα πάει να βάλει τον Μπολούτ;;
Τόσο πολύ του 'ξενίζει' ο Πάντος πια;;
Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι θα είναι καλός απόψε και πάντως καλύτερος από ότι θα ήταν με τον Ριβάλντο μέσα στην 11άδα.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]