-
Σιγά μη φορέσει ο red φανέλα του Έκι. Εγώ τον κόβω να τρώει 3άρα ο γάβρος από τη Ρεάλ κι εκείνος να υπολογίζει τι πρέπει να γίνει για να αφαιρεθούν βαθμοί από το βάζελο
-
Σιγά μη φορέσει ο red φανέλα του Έκι. Εγώ τον κόβω να τρώει 3άρα ο γάβρος από τη Ρεάλ κι εκείνος να υπολογίζει τι πρέπει να γίνει για να αφαιρεθούν βαθμοί από το βάζελο
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σιγά μη φορέσει ο red φανέλα του Έκι. Εγώ τον κόβω να τρώει 3άρα ο γάβρος από τη Ρεάλ κι **εκείνος να υπολογίζει τι πρέπει να γίνει για να αφαιρεθούν βαθμοί από το βάζελο ** -
Παιδιά τι έγινε με τη φάση του Στολτίδη,για πείτε τίποτα και σε μας που δεν το είδαμε?Ο νορβηγός έπαθε χοντρή ζημια,άκουσα για τάκλιν με τα δυο πόδια από πίσω.Ισχύει?
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Παιδιά τι έγινε με τη φάση του Στολτίδη,για πείτε τίποτα και σε μας που δεν το είδαμε?Ο νορβηγός έπαθε χοντρή ζημια,άκουσα για τάκλιν με τα δυο πόδια από πίσω.Ισχύει?Ούτε και γω το είδα, αλλά για να πάθει διπλό κάταγμα κνήμης-περόνης ο Νορβηγός, φαντάζομαι πως ο Στολτίδης ήταν αρκετά βίαιος...
-
Αν το βλέπατε θα ανατριχιάζατε από τις κραυγές που έβγαζε ο πιτσιρικάς από τον πόνο.Και με τα 2 πόδια πάνω στο καλάμι του μικρού,ο οποίος είναι εξαιρετικά λεπτεπίλεπτος.Στο ριπλέι όταν το είδα,μου σηκώθηκε η τρίχα.Ο μικρός εκσφενδονίστηκε.Και το καμάρι το δικό μας δεν του έδωσε ούτε τα χέρια,ούτε πήγε να δει από πάνω του τί έχει.Τον έγραψε στα ολυμπιακά @@ του και συνέχισε.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αν το βλέπατε θα ανατριχιάζατε από τις κραυγές που έβγαζε ο πιτσιρικάς από τον πόνο.Και με τα 2 πόδια πάνω στο καλάμι του μικρού,ο οποίος είναι εξαιρετικά λεπτεπίλεπτος.Στο ριπλέι όταν το είδα,μου σηκώθηκε η τρίχα.Ο μικρός εκσφενδονίστηκε.Και το καμάρι το δικό μας δεν του έδωσε ούτε τα χέρια,ούτε πήγε να δει από πάνω του τί έχει.Τον έγραψε στα ολυμπιακά @@ του και συνέχισε.Δεν πρόσεξα καλά την φάση. Το μόνο που πρόσεξα ήταν ο αστράλαγος του Νορβηγού και όταν είδα τί έγινε λέω αμάν, πάει το παλικάρι...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ελπιζω να κανει το θαυμα του ο Θρυλος και να νικησει την Ρεαλ...+1.000.000
Παμε στο σημερινο ματσακι. Κανονικα επρεπε να νικησουμε ευκολα ,αλλα για μια ακομη φορα ισοφαριστηκαμε απο δικα μας λαθη.
Tι λες τωρα
Κι εγω νομιζα οτι ισοφαριστηκατε απο λαθη που εκανε ο Ατρομητος η Παναχα'ι'κη και η .... Δυναμό Φαρσαλων -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τον έγραψε στα ολυμπιακά @@ του και συνέχισε.παιδιά, όποιος εδώ μέσα έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο (κανονικό εννοώ, όχι στην αλάνα της γειτονιάς μας όταν ήμασταν 11) ξέρει ότι αυτά συμβαίνουν δυστυχώς. Τώρα για ολυμπιακά @@ μη σχολιάσω..
δηλαδή αν έπαιζε στον ΠΑΟ θα τον έγραφε στα Παναθηναϊκα του @@; -
Καλα εσεις οι Παναθηναικοι ειστε ειδικοι στην παραπληροφορηση και στην προπαγανδα. Με το ενα ποδι πηγε και τον βρηκε χαμηλα ,γιατι πηγαινε για την μπαλα. Δεν ειχε προθεση. Δεν βλαπτει να ειμαστε λιγο προσεκτικοι. Σας επιασε ο πονος για τον Νορβηγο τωρα.
Αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο. Αντι να βριζετε το καλοπαιδο σας τον Μορις που ηθελε να σπασει επιτηδες το ποδι του Τζολε, τα βαζετε με τον Στολτιδη.Αγαπητη funis θα νικησουμε την Ρεαλ και εσεις θα χασετε με κατεβασμενα τα χερια απο την Βερντερ. Εδω φαγατε 3 γκολ απο την Καλλιθεα της Ιταλιας και 5 απο την Μπαρτσα του στοκου του Ροναλντινιο.
Υ.Γ Παντως αν δεν νικησουμε την Ρεαλ θα υποστω τις συνεπειες. Ο red_army7 τα τιμα τα παντελονια που φοραει .
Φανελα του Εκι του αμπαλου δεν θα βαλω παντως. Ειπαμε ειμαι αντρας και ιπποτης, αλλα οχι και λακαμας -
Καλα εσεις οι Παναθηναικοι ειστε ειδικοι στην παραπληροφορηση και στην προπαγανδα. Με το ενα ποδι πηγε και τον βρηκε χαμηλα ,γιατι πηγαινε για την μπαλα. Δεν ειχε προθεση. Δεν βλαπτει να ειμαστε λιγο προσεκτικοι. Σας επιασε ο πονος για τον Νορβηγο τωρα.
Αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο. Αντι να βριζετε το καλοπαιδο σας τον Μορις που ηθελε να σπασει επιτηδες το ποδι του Τζολε, τα βαζετε με τον Στολτιδη.Αγαπητη funis θα νικησουμε την Ρεαλ και εσεις θα χασετε με κατεβασμενα τα χερια απο την Βερντερ. Εδω φαγατε 3 γκολ απο την Καλλιθεα της Ιταλιας και 5 απο την Μπαρτσα του στοκου του Ροναλντινιο.
Υ.Γ Παντως αν δεν νικησουμε την Ρεαλ θα υποστω τις συνεπειες. Ο red_army7 τα τιμα τα παντελονια που φοραει .
Φανελα του Εκι του αμπαλου δεν θα βαλω παντως. Ειπαμε ειμαι αντρας και ιπποτης, αλλα οχι και λακαμαςάμπαλος κι αυτός
keep posting
ε ρε γλέντια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φανελα του Εκι του αμπαλου δεν θα βαλω παντως. Ειπαμε ειμαι αντρας και ιπποτης, αλλα οχι και λακαμαςάμπαλος κι αυτός
keep posting
ε ρε γλέντια
Tα γλεντια τα μεγαλα ηταν χθες στο mega. Τι σχεση εχει ρε παιδια ο ροναλντινιο με τον πελε και τον Μαραντονα. Ας παρει κανα c.l πρωτα και μετα να μιλησει. Ο πελε εχει τους 10πλασιους τιτλους απο το τσουτσεκακι τον ροναλντινιο. Ο Μαραντονα πηρε απο το χερακι την ασημη Ναπολι και της εδωσε πρωταθλημα. Ο ροναλντινιο εχει διπλα του παικταραδες οπως ο ετο,ο μεσι κ.τ.λ. και παλι δεν προκειται να παρει c.l.
-
Tα γλεντια τα μεγαλα ηταν χθες στο mega. Τι σχεση εχει ρε παιδια ο ροναλντινιο με τον πελε και τον Μαραντονα. Ας παρει κανα c.l πρωτα και μετα να μιλησει. Ο πελε εχει τους 10πλασιους τιτλους απο το τσουτσεκακι τον ροναλντινιο. Ο Μαραντονα πηρε απο το χερακι την ασημη Ναπολι και της εδωσε πρωταθλημα. Ο ροναλντινιο εχει διπλα του παικταραδες οπως ο ετο,ο μεσι κ.τ.λ. και παλι δεν προκειται να παρει c.l.
η μοναδική φορά που δεν διαφωνούμε, τα γλέντια ήταν όντως στο μέγκα, ξεκίνησαν 9:45, με αποκορύφωμα το 88'
-
Μετά το προχθεσινό που ήταν όλοι αυτοί που γράφουν μετά το χθεσινό;
Αν πω τίποτα για κόμπλεξ θα φταίω;
-
Keep walking Ολυμπιακε..... Keep walking.....
-
Το εγκληματικο μαρκαρισμα του Στολτιδη πανω στον ατυχο Νορβηγο με αποτελεσμα καταγμα κνημης-περονης !!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το εγκληματικο μαρκαρισμα του Στολτιδη πανω στον ατυχο Νορβηγο με αποτελεσμα καταγμα κνημης-περονης !!!
Αλλη μια δικαιωση μου. Οπως φαινεται καθαρα στην φωτογραφια παει με το ενα ποδι. Επισης βλεπετε οτι η μπαλα παει κατω απο το σωμα του που σημαινει οτι πηγαινε για την μπαλα και απλα δεν υπολογισε σωστα.
GTI οφειλεις μια συγγνωμη οχι προς εμενα. Εγω αλλωστε σε εχω γραμμενο. Οφειλεις μια συγγνωμη στον Στολτιδη -
Καθολου εγκληματικο παντως δεν ηταν το τακλιν. Εγληματικο τακλιν ηταν αυτο του Σεμου στον Τζιοβανι με τα 2 ποδια. Εγληματικο ηταν το τακλιν του μορις στον τζολε. Αυτο ηταν ενα τακλιν με το ενα ποδι και με προθεση για την μπαλα. Ειπαμε καλη η πλακα μεταξυ μας ,αλλα μην το παρατραβατε το σχοινι. Εδω μιλαμε για ανθρωπους. Αν σας επιασε ο πονος για τον Νορβηγο στειλτε του κανα λουλουδι. Αντε τωρα να μην τα παρω και ακουσετε ακομα χειροτερα
-
Keep posting Red Army αλλα μη μας απειλεις
Αυτο που δεν δειχνει η φωτογραφια ειναι η συνεχεια της φασης με τη 2η σκαρια του Στολτιδη επανω στον Νορβηγο.....
ΔΕΝ ΛΕΩ οτι το εκανε επιτηδες,ΑΛΛΑ κανενας δεν μπορει να αρνηθει οτι η ενεργεια ηταν εγκληματικη !!!
Οποις παικτης και να το εκανε τα ιδια θα λεγαμε.....
Εσυ πιστευεις οτι στο μαρκαρισμα του Σεμου βρεθηκε καποιος να πει καλα του εκανε???
Το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη ρε και οχι πολεμος.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]