-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Είδα χθες το V for Vendetta και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έκανε καμία κοιλιά, εξαιρετικά καλογυρισμένο και με κάποιες φοβερές σκηνές (όπως το ντόμινο). Να τη δείτε!!Εγω το ειδα σημερα. Πολυ καλογυρισμενο πραγματι. Αξιζει να το δειτε.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Είδα χθες το V for Vendetta και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έκανε καμία κοιλιά, εξαιρετικά καλογυρισμένο και με κάποιες φοβερές σκηνές (όπως το ντόμινο). Να τη δείτε!!+1
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Είδα χθες το V for Vendetta και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έκανε καμία κοιλιά, εξαιρετικά καλογυρισμένο και με κάποιες φοβερές σκηνές (όπως το ντόμινο). Να τη δείτε!!
+1
+1 πολυ καλη παιδια η ταινια, αξιζει τον κοπο να πατε να τη δειτε...
-
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Είδα χθες το V for Vendetta και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έκανε καμία κοιλιά, εξαιρετικά καλογυρισμένο και με κάποιες φοβερές σκηνές (όπως το ντόμινο). Να τη δείτε!!
εμενα μου αρεσε στο τελος που τα daggers αφηναν πισω μπλε ιχνη!!
Απιστευτο! Εκει πορωθηκα
Knife time! (αλά bullet time)
Σε όσους άρεσε να βρουν το κόμιξ, είναι φοβερό. Σημείωση, ο δημιουργός του V for Vendetta (Alan Moore) έχει αποκηρύξει την ταινία, αφού ασέλγησαν σε άλλα δικά του έργα. (όποιος διάβασε το League Of Extraordinary Gentlemen και μετά είδε την ταινία-αίσχος ξέρει τι λέω.)
Το V σαν ταινία είναι καλή πάντως.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
αξιζει και μονο για τη ΘΕΑ NATALIE PORTMAN το πιο ομορφο πλασμα που έχει γεννηθει ποτε στη γη.Την έχεις δει να τραγουδάει ραπ???!!!!!
Voila:http://209.0.146.17/10/graphics/movies/ ... n_rude.wmv
-
Μολις ειδα το V for Vendetta.με μια λεξη: εκπληκτικη!
οποιοι εχουν δει τη διαφημιση μπορει να νομιζουν οτι ειναι μια ταινια δρασης εφφε κλπ κλπ.ειναι πολυ πολυ περισσοτερα απο αυτο.η μαλλον...δεν ειναι αυτο.η Ναταλι Πορτμαν κ το εφφε των flying daggers ειναι απλα πινελιες και κατ εμε ο τελευταιος λογος για τον οποιο πρεπει καποιος να δει το εργο.ειναι ταινια νοηματων.ολο το υπολοιπο πακετο ειναι για να μας προσελκυσει στο σινεμα αλλα κ για να μας δωσει καλυτερα να καταλαβουμε αυτα που θελει να πει.προσωπικα εντυπωσιαστικα!!!
-
-
V for Vendetta!
Είχα καιρό να δω τόσο καλή ταινία. Δεν είναι μόνο το ότι σε καθηλώνει και δεν κάνει κοιλιά πουθενά. Είναι αυτά που περνάει. Όσοι νομίζουν ότι για όλα φταίει η 'τρομοκρατία', ΙΣΩΣ πάρουν το μήνυμα.
MUST SEE!
Ο χρήστης el3stein έγραψε:
προσωπικα εντυπωσιαστικα!!!+1.
Από τις λίγες φορές που μου ήρθε να.... χειροκροτήσω σε σινεμά -
Παιδιά τι να λέμε; Η ταινία είναι φανταστική.
Αυτό έγραψα και εγώ την περασμένη εβδομάδα και μου απάντησαν κάποιοι φίλοι ότι μοιάζει και στηρίζεται στο 1984.
Ναι, μοιάζει σε κάποια σημεία, αλλά το 1984 είναι για παντού και πάντα, ενώ το Vendetta είναι για το παρόν και την @@λακία που έχει βαρέσει τον Δυτικό πολιτισμό με την τρομοκρατία και την τρομοφοβία.Τι περιμένουν δηλαδή να κάνει ο κόσμος με αυτά που γίνονται στον πλανήτη;
Παλιά έβγαιναν οι νέοι και φώναζαν 1-1-4! Ήταν η επίκληση του άρθρου του συντάγματος που έλεγε ότι πρέπει να το υπερασπίζουμε όταν καταλύεται (σήμερα άρθρο 120 αν δεν κάνω λάθος).
Είναι δικαίωμα και υποχρέωση των πολιτών! Αυτό δεν μπορούν να μας το πάρουν, ούτε την δυνατότητα να σκεφτόμαστε και να αντιδρούμε.
Το τραβάω πολύ για ταινία επιστημονικής φαντασίας; Ίσως, αλλά η υπόθεση και το σκηνικό ΕΦ κατά την γνώμη μου είναι απλά ένας τρόπος για να γίνει η ταινία πιο ελκυστική και να ανοίξει μάτια!
Ευτυχώς (και παραδόξως) στο IMDB που οι περισσότεροι που ψηφίζουν είναι Αμερικάνοι, η ταινία έχει υψηλότατη βαθμολογία!
Υπάρχι ακόμα ελπίδα!
-
ειδα ice age 2, πολυ γελιο!
το v for vendetta αξιζει να πατε να το δειτε...το χω ξαναγραψει και το πιστευω ακραδαντα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το χω ξαναγραψει και το πιστευω ακραδαντα!Σε διαβασαμε και πήγαμε και το είδαμε!
Και τωρα το πιστευουμε κι εμεις ακράδαντα!
Παρα παρα πολυ ωραιο!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
V for Vendetta!Είχα καιρό να δω τόσο καλή ταινία. Δεν είναι μόνο το ότι σε καθηλώνει και δεν κάνει κοιλιά πουθενά. Είναι αυτά που περνάει. Όσοι νομίζουν ότι για όλα φταίει η 'τρομοκρατία', ΙΣΩΣ πάρουν το μήνυμα.
Πολύ καλή ταινία. Εμ οι δημιουργοί του Matrix είναι από πίσω, δεν θα κάνουν ταινία της οκκάς...
must see και από μένα.
-
Με ψησατε, θα παω να το δω Home Cinema στην απογευματινη των 5:30
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Με ψησατε, θα παω να το δω Home Cinema στην απογευματινη των 5:30Home Cinema = Χάιλάιφ στην Κοραή?
-
Εγω θα παω το βραδυ στα καινουργια σινεμα Odeon starcity στην Συγγρου....
Πρεπει να ειναι πολυ καλο απο οτι διαβαζω εδω...
-
Hostel κανεις???
Ταραντινο με την ποιο βιαιη ταινια που βγηκε ποτε...
Απο Δευτερα θα παω να το δω...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με ψησατε, θα παω να το δω Home Cinema στην απογευματινη των 5:30
Home Cinema = Χάιλάιφ στην Κοραή?
Απεναντι, Σινεακ
Ειμασταν 5-6 ατομα, τωρα δενξερω βεβαια να χαιρομαι η να λυπαμαι.
Η ταινια παντως καταπληκτικη, και αρεσε και στη γυναικα μου πολυ.
Οταν ειχα δει το τρειλερ με τα στιλετα και τα τρανταφυλλα δεν μου ειχε κανει καμια εντυπωση σοβαρης ταινιας.
Ναστε καλα που με ψησατε
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Hostel κανεις???Ταραντινο με την ποιο βιαιη ταινια που βγηκε ποτε...
Απο Δευτερα θα παω να το δω...
Γιατί άραγε να παει να δει κάποιος μια ταινία που είναι 'η πιο βιαιη ταινία που βγήκε ποτέ'; Ειδικά οταν, απ'οτι κατάλαβα, είναι μόνο αυτό και τίποτα άλλο...
Θα μου πεις, γιατί έχει επιτυχία το ρότεν.κομ; Γιατί κάποτε ο κόσμος παρακολουθούσε σκλάβους να κατασπαράσονται από αγρια θηρία;
-
Kαι εγώ την ίδια απορία έχω Χρήστο!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]