-
To 'the devil's rejects' το εχει δει κανεις?
-
Μόλις προβληθεί έχουν να γίνουν στούκες με επίδοξους μιμητές. Τουλάχιστον οι προηγούμενες δεν προέβαλλαν τόσο κόντρες σε δρόμους παρουσία άλλων αυτοκινήτων.
http://www.jurassicpunk.com/clips/fast. ... railer.mov
Κατά τα άλλα, καλή (αν και καγκούρικη) ατμόσφαιρα. Ωραίο το driftάρισμα στη ράμπα του πάρκινκ.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
θα βγει κανα πολεμικο ποτε?
πανε 5 χρονια που εχω να δω κατι αξιολογο.Buffalo Soldiers
Βασικά η μόνη του ομοιότητα με πολεμικές-ηρωικές ταινίες τύπου Ryan,Platton κλπ είναι το χακί στο εξώφυλλο, αλλά συνίσταται πάραυταΒγήκε πρίν λίγο καιρό ένα σχετικό με πόλεμο στο Ιράκ. Είχε χιουμοριστικό ύφος (το τρέιλερ τουλάχιστον), με ένα τύπο με μάσκα αερίου αλά Darth Vader κε τέτοια. Το έχει δει κανείς;
-
δε θυμασαι το ονομα?
ειδα αστεριξ! κορυφη το πουλακι με ονομα sms!
-
Aν λετε το Jarhead το εχω δει εγω. Και καλα πως ειναι η ζωη και η ψυχολογια του αμερικανου στρατιωτη στο IRAK.Απο δραση κτλ κανα 5λεπτο και πολυ λεω.
Oσο για το Ηostel με με αρρωστες φατσες και κομμενα δαχτυλα δε κανεις ταινια.
-
Αυτές τις μέρες είδα:
Inside man: μου άρεσε αρκετά, είχε αρκετές εκπλήξεις,
Hostel: δεν μου άρεσε καθόλου, τελικά όπου ακούς πολλά κεράσια, μην πάρεις καθόλου καλάθι,
Πριν από λίγο το V for vendeta, πάρα πολύ καλό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με αρκετή καθυστέρηση, το είδα κι εγώ χθες. Παραλέει!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Με αρκετή καθυστέρηση, το είδα κι εγώ χθες. Παραλέει!!
Κι εγώ χθες στο Village-Μαρούσι.
Αυτομάτως ανέβηκε στη λίστα με τα αγαπημένα μου.
Καταπληκτική ταινία! Η καλύτερη που είδα φέτος (μαζί με το Syriana). -
Ωραία ταινία το V, όντως!
Ακόμα και η γκροτέσκ (σωστά γιατρέ μου? ) φιγούρα του Καγκελάριου, ετσι πρέπει να είναι!
Μπας και καταλάβουμε ποτέ........... -
Δε θυμάμαι, ίσως το ξαναέγραψα, αλλά να πω κι εγώ ότι είδα το V και το βρήκα πολύ καλό!!
-
Είδα πρόσφατα το Stay.
Ενδιαφέρον ως σύλληψη αλλά οχι κατι το ιδιαίτερο.ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ!!!!!
MOVIE SPOILER BELLOW(οχι οτι ειναι και εντελώς πρωτότυπη η κεντρικη ιδέα. θυμίζει κάτι ανάμεσα σε '6η αίσθηση'/'the others' και 'usual suspects')
-
μια παρατηρηση για το V.
Τελικα ειναι αρκετα ειρωνικο και πιστευω οτι ο V αν μας εβλεπε απο μια γωνια θα τραβουσε τα μαλλια του.
Ολοι οσοι ξερω μολις βγηκαν απο την αιθουσα (και γω πρωτος και καλυτερος) ξαφνικα (και ακριτα) νιωσαμε το 'σωστο' και 'ηθικο' να περναει μεσα μας αβιαστα χωρις να κατσουμε να το σκεφτουμε, νιωσαμε οτι επαναστατησαμε για 2 ωρες και οτι καναμε το χρεος μας και μετα κοιμηθηκαμε ησυχα. Χεχε αρκετα ειρωνικο δεν βρισκετε, οταν η ιδια η ταινια μας μιλαει για την επιρροη που ασκουν τα μεσα μαζικης ενημερωσης πανω στον ανθρωπο και πως μπορουν να χρησιμοποιηθουν?
Και ποιος λεει οτι η ταινια δεν ειναι μια προπαγανδα για να 'ξεδωσουμε και επαναστατησουμε' για 2 ωρες και μετα να ξαναγυρισουμε πισω στο καβουκι μας?
Απο τη μερα που ειδα το V λοιπον δεν αφηνω μερα που να μην διαβασω κατι για την ηθικη και τη λογικη καθως και να φιλοσοφησω τη ζωη απο διαφορετικη οπτικη. Πιο κριτικη.
-
και πιο κυνικη....
-
Τον τελευταίο καιρό πάντως οι ταινίες 'ιδεολογίας' πληθαίνουν!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό πάντως οι ταινίες 'ιδεολογίας' πληθαίνουν!Γιατί άραγε;
Δεν νομίζω πως το χόλυγουντ αποτελεί τον ναό της ιδεολογίας. Μάλλον πουλάει, γιαυτό. Αν και η προπαγάνδα μπορεί να αφορά και τους μεν, και τους δε. Και τους 'ιδεολόγους' δηλαδή, και τους 'μη ιδεολόγους'. Πολλές φορές έχω σκεφτεί πως ίσως τελικά ακόμα και οι ίδιοι οι 'ιδεολόγοι' να μην είμαστε τόσο αντικειμενικοί όσο νομίζουμε...
-
Εύλογα πρόεδρε...
Το περίεργο είναι ότι κάποιες από αυτές βγαίνουν μέσα από το Χολλυγουντ..
-
αφού υπάρχει πίτα για φάγωμα...
ετσι κι αλλιώς οσες ταινίες και να δούμε από τον καναπέ δύσκολα σηκωνόμαστε (το , το βάζετε όπου θέλετε) -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εύλογα πρόεδρε...Το περίεργο είναι ότι κάποιες από αυτές βγαίνουν μέσα από το Χολλυγουντ..
Γιατί ρε παιδιά τέτοια καχυποψία;
Ανέκαθεν έβγαιναν τέτοιες ταινίες από το Χολλυγουντ και μάλιστα σε εποχές που άλλοι ούτε τολμούσαν να μιλήσουν.Εν πάσει περιπτώσει, νομίζω ότι τα παραλέτε για το έργο. ΟΚ είναι καλό αλλά μέχρι εκεί. Υπερβολικό (ίσως εσκεμμένα) θα το έλεγα. Περνάει το μήνυμα πάντως.
Όχι όμως και να συγκαταλλέγεται μέσα στις καλύτερες ή στις αγαπημένες μας. Είπαμε
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εύλογα πρόεδρε...
Το περίεργο είναι ότι κάποιες από αυτές βγαίνουν μέσα από το Χολλυγουντ..
Γιατί ρε παιδιά τέτοια καχυποψία;
Ανέκαθεν έβγαιναν τέτοιες ταινίες από το Χολλυγουντ και μάλιστα σε εποχές που άλλοι ούτε τολμούσαν να μιλήσουν.Εν πάσει περιπτώσει, νομίζω ότι τα παραλέτε για το έργο. ΟΚ είναι καλό αλλά μέχρι εκεί. Υπερβολικό (ίσως εσκεμμένα) θα το έλεγα. Περνάει το μήνυμα πάντως.
Όχι όμως και να συγκαταλλέγεται μέσα στις καλύτερες ή στις αγαπημένες μας. Είπαμε
Το καλύτερες, να το δεχτώ. Αλλά γιατί όχι στο αγαπημένες; Υποκειμενικό δεν είναι;
-
Είδα το Ice Age ΙΙ. Είναι καλό, σχεδόν ισάξιο με το Ι, νομίζω.
Ειδικά το Scrat είναι για να κλαις απ' τα γέλια!
Το ειδα μεταγλωτισμένο (κατά λάθος) και ο Φιλιππίδης στον ρόλο του Βραδύποδα δίνει ρέστα, πραγματικα!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]