-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Ρε παιδιά για την Sharon πάμε..........(σίγα μην πάμε για την ταινία)Eλεος? Τι να δεις απο την γερασμενη 50αρα?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Α, ξέχασα να αναφέρω ότι είδα την προηγούμενη εβδομάδα το Inside Man. Σεναριακά ήταν έξυπνη ταινία αν και κάποιες (λίγες) στιγμές ήταν λίγο αργή. Γενικότερα μου άρεσε και σας προτείνω να τη δείτε.και μενα με λιγο αποτομο τελος βεβαια αλλα ηταν καλη...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το Inside Man όντως πολύ καλό! Στέλιοοοο το λαγούμι γιατι το άνοιξαν
Όντως πολύ καλό.
Ρένα, οι απαντήσεις και διευκρινήσεις δόθηκαν. Δεν εξηγώ άλλο
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΤΖΟΝΤΙ ΦΟΣΤΕΡ ΣΑΝ ΞΕΚΩΛΟ ΓΙΑΠΙΣΣΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΚΥΛΑΑ..
-
Πολύ καλό το Inside Man, εξαιρετικός ο Clive!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδιά για την Sharon πάμε..........(σίγα μην πάμε για την ταινία)
Eλεος? Τι να δεις απο την γερασμενη 50αρα?
Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι πενηντάρες , γιατί σε καμιά εικοσιπενταριά χρόνια θα με απασχολεί αυτή η ηλικία
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ρε παιδιά για την Sharon πάμε..........(σίγα μην πάμε για την ταινία)
Eλεος? Τι να δεις απο την γερασμενη 50αρα?
Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι πενηντάρες , γιατί σε καμιά εικοσιπενταριά χρόνια θα με απασχολεί αυτή η ηλικία
Εχει κατι ποδαρες η καργια........
-
Μόλις γύρισα από το σινεμά όπου είδα την ταινία V for Vendetta.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια και αυτή την στιγμή μπορώ να πω ότι είναι στο top 10 μου. (Αφήνω μία μικρή αμφιβολία γιατί οι εντυπώσεις είναι ακόμα πολύ νωπές).
Θέλω να γράψω πολλά πράγματα, αλλά φοβάμαι μην χαλάσω την απόλαυση αυτών που δεν την έχουν δει ακόμα.
Μόνο τα ακόλουθα:
- 'Ο λαός δεν πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τον λαό...'
- 'Our nation, England will PREVAIL' (αν σας θυμίζει κάτι.... θα το ξαναδείτε στην ταινία)
- και κάτι από εδώ μέσα: Όποιος θυσιάζει την ελευθερία του για την ασφάλειά του, δεν του αξίζει ούτε ελεύθερος ούτε ασφαλής να είναι...
Προτείνω ανεπιφύλακτα να την δείτε και να την σχολιάσουμε όλοι μετά!
-
Μέτρια ταινία , το σενάριο διασκευή του 1984 όπως πολλές άλλες ταινίες.
-
Συμφωνώ ότι έχει πάρει κάποιες ιδέες αλλά το προχωρά πολύ περισσότερο και από φασιστο/ναζισμό, και από media, και από θρησκεία/διαφθορά, και από τρομοκρατία, και από πολλά άλλα.
Η ουσιαστική διαφορά κατ' εμέ είναι ότι ενώ στο 1984 υπάρχει μία ατμόσφαιρα ότι ο λαός δεν θέλει την καάσταση που υπάρχει και φοβάται, αλλά μόνο λίγοι τολμούν να αντιδράσουν, στο VfV ο λαός έχει αποκοιμηθεί και έχει αφεθεί να ΚΑΘΟΔΗΓΗΘΕΙ σε μία κατάσταση ότι έτσι είναι καλύτερα. Και αυτό γίνεται και στην πραγματικότητα σήμερα στις περισσότερες δυτικές κοινωνίες, με τον φόβο για την τρομοκρατία, με τον πόλεμο, με το 'είτε είστε μαζί μας είτε εναντίον μας' κλπ.
Τεράστιο έργο το 1984,, και πολύ πιο επικεντρωμένο, αλλά το VfV είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, είναι η άμεση πραγματικότητα που ζούμε ΗΔΗ, απλά είναι λίγο 'τεντωμένη' για τους σκοπούς της θεατρικότητας της ταινίας.
Με λίγα λόγια είναι επίκαιρη, πράγμα που το 1984 δεν ήταν ποτέ.
Αν αφαιρέσει κανείς το περιτύλιγμα της επιστημονικής φαντασίας, η ταινία θα μπορούσε να είναι ντοκυμαντέρ.
Αυτή είναι η γνώμη μου!
-
Αυτό το είδε κανείς?
-
Εγω,αλλα δεν καταλαβα τι εγινε στο τελος
-
Μόλις είδα τα 7 Σπαθιά...
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!
2 ώρες και 25 λεπτά, η ταινία ήταν απίστευτα φλύαρη, άνιση, έκανε μερικές μεγάλες κοιλιές και δεν είχε νόημα! Πέρα από μερικές καλές σκηνές με μάχες, ήταν μια χαζομάρα και μισή...
Ειδικά το τέλος ήταν τόσο άθλιο, νερόβραστο και ξενέρωτο που μου ήρθε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!
Άμα θέλετε να δείτε ασιάτικη ταινία τέτοιου είδους, ξαναδείτε τα Ιπτάμενα Στιλέτα (ή τον Τίγρη και Δράκο) που είναι αριστουργήματα και αφήστε αυτήν την αηδία να κάθεται στο ράφι του dvd-club. Εκτός και αν τη δείτε σε ταχύτητα 2x, οπότε η κατάσταση βελτιώνεται...
Ήμουν αμείλικτος, ε;
-
αν θελετε να δειτε κατι αντιπολεμικο και εχετε πολυ ορεξη να δειτε κατι περιεργο, δειτε το ' κιπουρ '....
-
Είδα τον Νευρικό Εραστή του Woody Allen. Παλιά ταινία, που βγήκε πριν λίγο καιρό σε dvd.
Πολύ καλή ταινία, με το χιούμορ και τις ανασφάλειες του Woody όσον αφορά τις σχέσεις. Πολύ έξυπνη σκηνοθεσία, με τον Woody να απευθύνεται στην κάμερα/θεατές σε αρκετές σκηνές.
-
Είδα 2 πολύ καλές ταινίες πρόσφατα:
Το Crash: οι ιστορίες λίγο άνισες και θέλει προσοχή στην παρακολούθηση αλλά γενικά πολύ καλό, από τις καλύτερες Αμερικάνικες ταινίες της χρονιάς
Το Inside Man: επίσης πολύ καλό, καλή σκηνοθεσία, αιχμηρό σχόλιο για τον τρόπο λειτουργίας της αστυνομίας και των αντίστοιχων εξουσιών και πολύ διασκεδαστικό. Μπράβο στον Σπάικ Λι, που έφτιαξε μια ταινία φαινομενικά mainstream (σε σχέση με τις άλλες ταινίες του) αλλά και πάλι καλή.
-
Επειδή αναφερθηκε ο Γουντυ Αλεν.....
(Ξανα)ειδα το 'Απιστίες κι αμαρτίες' προχθες. Αν και από τις λιγότερο γνωστές, για μενα, μια από τις καλύτερές του, αλλά και καλύτερες του είδους. Ο τρόπος του να σφαζει με το μπαμπακι ειναι (ακόμα!) αξεπέραστος... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το Inside Man: επίσης πολύ καλό, καλή σκηνοθεσία, αιχμηρό σχόλιο για τον τρόπο λειτουργίας της αστυνομίας και των αντίστοιχων εξουσιών και πολύ διασκεδαστικό. Μπράβο στον Σπάικ Λι, που έφτιαξε μια ταινία φαινομενικά mainstream (σε σχέση με τις άλλες ταινίες του) αλλά και πάλι καλή.
+1
Ειδα και το '16 Blocks'. Μετριο.
-
Είδα χθες το V for Vendetta και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έκανε καμία κοιλιά, εξαιρετικά καλογυρισμένο και με κάποιες φοβερές σκηνές (όπως το ντόμινο). Να τη δείτε!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Είδα χθες το V for Vendetta και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έκανε καμία κοιλιά, εξαιρετικά καλογυρισμένο και με κάποιες φοβερές σκηνές (όπως το ντόμινο). Να τη δείτε!!εμενα μου αρεσε στο τελος που τα daggers αφηναν πισω μπλε ιχνη!!
Απιστευτο! Εκει πορωθηκα
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
αν θελετε να δειτε κατι αντιπολεμικο και εχετε πολυ ορεξη να δειτε κατι περιεργο, δειτε το ' κιπουρ '....
τι εννοεις αντιπολεμικη?ειναι δηλ του στυλ λεπτη κοκκινη γραμμη ας πουμε?
περιγραφει τις προσπαθειες ενος πληρωματος ελικοπτερου search and rescue
κατα τον πολεμο του γιομ κιπουρ το '73...δεν ειναι λεπτη κοκκινη γραμμη, μπορει να βαρεθεις σε μερικες σκηνες επειδη τραβανε παραπανω απ'οτι πρεπει
αλλα ειναι ρεαλιστικο καργα...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]