-
αθλειο. ειδα το trailer και ελεος.
αντε να βγει κανενα καινουριο γιαπωνεζικο
η να ξυπνισουν και να κανουν το hobbit ταινια! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Kαι εγώ την ίδια απορία έχω Χρήστο!Τον Ταραντίνο τον βλέπει κανείς για το αξιοπερίεργο του πράγματος. Εγώ θα έλεγα ότι γυρίζει 'b-movies πολυτελείας', κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος νομίζω. Άλλωστε, οι άπειρες σκηνές βίας στις ταινίες του έχουν σχεδόν πάντα χιουμοριστικό ή/και σατιρικό χαρακτήρα, θυμηθείτε τα συντριβάνια αίματος στο Kill Bill, τις γελοίες φάτσες βρικολάκων στο 'From dusk till dawn' και τις ατάκες στο Pulp Fiction.
Προσωπικά τον βλέπω ευχάριστα, και πιθανότατα θα δω και το καινούριο, αν και ο χαρακτηρισμός 'η πιο βίαιη ταινία που έχει γυριστεί' έχει μάλλον κι αυτός δόση χιούμορ μέσα.
-
Αυτό (Reservoir Dogs) ήταν τανιάρα πάντως
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προσωπικά τον βλέπω ευχάριστα, και πιθανότατα θα δω και το καινούριο, αν και ο χαρακτηρισμός 'η πιο βίαιη ταινία που έχει γυριστεί' έχει μάλλον κι αυτός δόση χιούμορ μέσα.
Το κακό είναι ότι με το τελευταίο έχει πάρει σοβαρά τον εαυτό του. Από τις σκηνές που είδα (δε λέω πού και πώς ) μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση ως ταινία. Και σημειώστε ότι το Pulp Fiction βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα μου με τα 'κλασικά'.
-
Το Pulp Fiction το λάτρεψα, ομοίως και το Resevoir Dogs, το Kill Bill μου άρεσε πολύ αλλά είναι διαφορετικό να είναι η βία απλώς ένα 'εργαλείο' και διαφορετικό να είναι το μόνο ζητούμενο.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το Pulp Fiction το λάτρεψα, ομοίως και το Resevoir Dogs, το Kill Bill μου άρεσε πολύ αλλά είναι διαφορετικό να είναι η βία απλώς ένα 'εργαλείο' και διαφορετικό να είναι το μόνο ζητούμενο.Κουρδιστό πορτοκάλι?
-
Το Pulp Fiction το λάτρεψα, ομοίως και το Resevoir Dogs, το Kill Bill μου άρεσε πολύ αλλά είναι διαφορετικό να είναι η βία απλώς ένα 'εργαλείο' και διαφορετικό να είναι το μόνο ζητούμενο.
Κουρδιστό πορτοκάλι?
Στο κουρδιστό πορτοκάλι η βία (σωματική και ψυχολογική) ήταν 'αντικείμενο μελέτης' δεν προσφερόταν αναίτια με το κιλό
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κουρδιστό πορτοκάλι?
Στο κουρδιστό πορτοκάλι η βία (σωματική και ψυχολογική) ήταν 'αντικείμενο μελέτης' δεν προσφερόταν αναίτια με το κιλό
Σωστό. Ήταν πάντως μια ταινία αποκλειστικά βασισμένη στη βία. Την θεωρώ από τις βιαιότερες που έχω δει. Στην εποχή της, που ήταν και πιο ανυποψίαστα τα μυαλά, πρέπει να προκάλεσε μεγάλο σοκ.
Σχετικά με τον Ταραντίνο, περισσότερα όταν δω το καινούριο
-
Στην ταινία αυτή ο Ταραντίνο τί ρόλο 'βάρεσε'?
Σεναριογράφου,παραγωγού ή κάτι άλλο,γιατί νομίζω ότι δεν σκηνοθετεί αυτός..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
V for Vendetta!
Είχα καιρό να δω τόσο καλή ταινία. Δεν είναι μόνο το ότι σε καθηλώνει και δεν κάνει κοιλιά πουθενά. Είναι αυτά που περνάει. Όσοι νομίζουν ότι για όλα φταίει η 'τρομοκρατία', ΙΣΩΣ πάρουν το μήνυμα.
Πολύ καλή ταινία. Εμ οι δημιουργοί του Matrix είναι από πίσω, δεν θα κάνουν ταινία της οκκάς...
must see και από μένα.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το σενάριο και η ιστορία είναι του Alan Moore από το κόμιξ (graphic novel καλύτερα), όπως είπα και προηγουμένως.
Οι άνθρωποι κάναν απλά μια πολύ καλή κινηματογραφική μεταφορά του.
-
Μου αρεσε παρα πολυ το V....
Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει τα τελευταια χρονια...Πολλα στοιχεια απο το 1984 και σε κανενα σημειο δεν σε αφηνει...Οσοι δεν το εχετε δει,πηγαινετε..
Επισης πολυ ωραιο περιβαλλον στα οdeon starcity....
Τελος ειδα το τρεϊλερ για αλλο ενα παιχνιδι τρομου που μεταφερεται στην μεγαλη οθονη,το Sillent hill....
Αναμενω με ενδιαφερον την ταινια,μιας κ το παιχνιδι ηταν τρομερο....
-
To 'V' το είδα πριν μια εβδομάδα και ομολογώ πως όσο παιρνούν οι μέρες, όλο και περισσότερη αξία αποκτά αυτή η ταινία μέσα μου.
Εχθές είδα το Broken flowers του Jim Jarmusch. Για άλλη μια φορά απολαυστικός ο Bill Murray. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια μας έχει δοθεί η ευκαιρία να τον απολαύσουμε στα The Life Aquatic with Steve Zissou και φυσικά το κορυφαίο Lost in Translation.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
TΕχθές είδα το Broken flowers του Jim Jarmusch. Για άλλη μια φορά απολαυστικός ο Bill Murray.
Πολύ καλή ταινία, αλλά δεν την βρήκα τόοοοσο αριστούργημα όπως οι περισσότεροι κριτικοί...
-
Παιδιά,μην μπερδεύεστε.Ο Tarantino χρωστούσε χάρη στον Eli Roth ο οποίος τον βοήθησε στο Reservoir dogs και τώρα του το ανταποδίδει ο Tarantino απλά και μόνο 'πουλώντας' το όνομα του για λόγους marketing.Αν και υπάρχουν Tarantinika στοιχεία στην ταινία είναι δεν έχουν καμιά σχέση με τον ίδιο.Σενάριο και σκηνοθεσία Eli Roth.
Και όσον αφορά την ταινία,την είδα χθες και έχω να πω ότι ξενέρωσα.Πιο πολυ τονίζει την αηδία παρά τον φόβο ή τον πανικό.Β-movie.
-
Μόλις (ξανα)είδα το 'A beautiful mind'. Είναι εκπληκτική ταινία! Τι μπορεί να κρύβει το μυαλό ενός ανθρώπου;!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μόλις (ξανα)είδα το 'A beautiful mind'. Είναι εκπληκτική ταινία! Τι μπορεί να κρύβει το μυαλό ενός ανθρώπου;!Πραγματικα ταινιάρα!!!
-
Δυστυχώς από όσο κατάλαβα καμμία σχέση με το Kill Bill. Στο Ηostel τα πράγματα είναι σοβαρά...
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Μόλις (ξανα)είδα το 'A beautiful mind'. Είναι εκπληκτική ταινία! Τι μπορεί να κρύβει το μυαλό ενός ανθρώπου;!
Πραγματικα ταινιάρα!!!
Βέβαια, απ' ότι διάβασα στα γρήγορα χθες βράδυ, η ταινία διαφέρει αρκετά από την πραγματική ιστορία του John Nash. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στο wikipedia.
-
Ρε παίδες μη μπερδεύετε τα πράγματα. Το Kill Bill ειναι σενάριο/σκηνοθεσία Ταραντίνο, στο Hostel απλά κάνει την παραγωγή.
Και ναι, το Hostel έχει αρκετές δόσεις ηλιθίου χιούμορ στο πρώτο μισό (μάλλον ηθελημένα, θέλοντας να μοιάσει σε κλασσική αμερικανική χαζοκωμοδία) αλλα μετά σοβαρεύει...
-
DOUBLE POST
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]