-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάρα πολύ καλό. -
Ειδα εχθες το '3 ταφες του Μελκιαδας Εστραντα', μεσα στο DVD ειχε και μια ταινια μηκρου μηκους η οποια ειχε πολυ πλακα, οποιος το παρει μην τη χασει
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάρα πολύ καλό.
Eyxaριστώ, μποθ οφ γιού!
-
Eίναι offtopic αλλά δεν αξίζει να ανοιχτεί άλλο θέμα. Θα γυριστούν νέα επεισόδια της σειράς 'friends'
Περισσότερα εδώ. -
Με άλλους ηθοποιούς!?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με άλλους ηθοποιούς!?Κάποιοι δεν διαβάζουν τα Link....
'Οπως αναφέρουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ, σε μυστική συνάντηση των Jennifer Aniston (Ρέιτσελ), Courtney Cox (Μόνικα), Lisa Kudrow (Φοίβη), Matt LeBlanc (Τζόι), David Schwimmer (Ρος) και Matthew Perry (Τσάντλερ) επήλθε συμφωνία με τους αρμόδιους του καναλιού NBC να πληρωθούν 20 εκατομμύρια έκαστος για τέσσερα επεισόδια! Δηλαδή 5 εκατομμύρια το επεισόδιο! Σας ήρθε ζαλάδα;'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με άλλους ηθοποιούς!?Τους ίδιους.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με άλλους ηθοποιούς!?
Κάποιοι δεν διαβάζουν τα Link....
'Οπως αναφέρουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ, σε μυστική συνάντηση των Jennifer Aniston (Ρέιτσελ), Courtney Cox (Μόνικα), Lisa Kudrow (Φοίβη), Matt LeBlanc (Τζόι), David Schwimmer (Ρος) και Matthew Perry (Τσάντλερ) επήλθε συμφωνία με τους αρμόδιους του καναλιού NBC να πληρωθούν 20 εκατομμύρια έκαστος για τέσσερα επεισόδια! Δηλαδή 5 εκατομμύρια το επεισόδιο! Σας ήρθε ζαλάδα;'
Κάποιοι εχουν proxy που δεν τους αφήνει να δουν τα link!!
Μάλιστα.
Αρα η σειρά 'Joey' που μεταδίδεται από την NOVA πάτωσε.
Ωραία είναι πάντως. Δεν τα χάνω! -
Μόλις 4 επεισόδια θα γυριστούν οπότε δε νομίζω πως τίθεται θέμα συνέχειας της σειράς 'Joey'. Και εμένα μου αρέσει αν και αρχικά δεν την είχα πάρει με καλό μάτι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάποιοι εχουν proxy που δεν τους αφήνει να δουν τα link!!Πες τα Χρυσοστομε
-
Είδα χθες σε πρώτη προβολή το Basic Instinct 2.
Σας συνιστώ να μην περάσετε ούτε απ' έξω από τα σινεμά που το παίζουν γιατί θα κλαίτε τα λεφτά και την ώρα σας
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Είδα χθες σε πρώτη προβολή το Basic Instinct 2.Σας συνιστώ να μην περάσετε ούτε απ' έξω από τα σινεμά που το παίζουν γιατί θα κλαίτε τα λεφτά και την ώρα σας
Αυτονόητον!
Από το τρέιλερ κιόλας φαινόταν τι πατάτα θα είναι. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είδα χθες σε πρώτη προβολή το Basic Instinct 2.
Σας συνιστώ να μην περάσετε ούτε απ' έξω από τα σινεμά που το παίζουν γιατί θα κλαίτε τα λεφτά και την ώρα σας
Αυτονόητον!
Από το τρέιλερ κιόλας φαινόταν τι πατάτα θα είναι.Χθες που είδα το τρέηλερ νόμισα ότι διαφημιζόταν μια καινούργια τσόντα. Κάπου ανάμεσα στα δύο-τρίο της Σάρον προσπάθησα να βρω υπόθεση, αλλά δεν τα κατάφερα
Πάντως, αν θέλει να δει κανείς τη Σάρον 'εν δράσει' η ταινία μάλλον είναι ότι πρέπει -
Ρε παιδιά για την Sharon πάμε..........(σίγα μην πάμε για την ταινία)
-
Α, ξέχασα να αναφέρω ότι είδα την προηγούμενη εβδομάδα το Inside Man. Σεναριακά ήταν έξυπνη ταινία αν και κάποιες (λίγες) στιγμές ήταν λίγο αργή. Γενικότερα μου άρεσε και σας προτείνω να τη δείτε.
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Ρε παιδιά για την Sharon πάμε..........(σίγα μην πάμε για την ταινία)Και σ' αυτό θα απογοητευτείτε. Σαφώς λιγότερες και πιο... προσεκτικές σκηνές απ' ότι είχε το 1. Μη σας μπερδεύει το trailer
-
....και η Σάρον κάνα-δυο δεκαετίες μεγαλύτερη... άσε καλύτερα
Το Inside Man, πολύ καλό!
-
Το Inside Man όντως πολύ καλό! Στέλιοοοο το λαγούμι γιατι το άνοιξαν
Εγώ είδα και το Derailed με την Jenifer Aniston , τον Vincent Casel και τον Clive Οwen...Μέτριο θα έλεγα και προβλέψιμο...
-
Ειδα εχθες το King Kong ........ στο fast forward
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Το Inside Man όντως πολύ καλό! Στέλιοοοο το λαγούμι γιατι το άνοιξανΌντως πολύ καλό.
Ρένα, οι απαντήσεις και διευκρινήσεις δόθηκαν. Δεν εξηγώ άλλο
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]