-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα χθες το βραδυ ενα τρομερο εργο με τον Michael Keaton. Δυστυχως δεν θυμαμαι το τιτλο, αλλα ειχε να κανει με μηνυματα που στελνουν οι πεθαμενοι και οχι μονο μεσω της τηλεορασης. Ανατριχιλα σε φουλ ρυθμους. Απο τις λιγες φορες που μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο παρακολουθοντας εργο.white noise--λευκός θόρυβος.
Εμενα δεν μου άρεσε το εργο. Εξυπνη ιδέα αλλά στην αναπτυξη της κάπου το χασανε κ το παρακάνανε!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Είχε αγωνία, περιπέτεια, πυροβολισμούς μπλα μπλα.. αλλά το σενάριο ήταν πολύ ασύνδετοΑγωνία; Νααιι πως! Είχε και κάτι ωραία εφέ, επιπέδου βίντεοκλίπ του Μιχάλη Ρακιτζή...Τέλος πάντων, μη μου τη θυμίζετε, αρκετά την έθαψα μερικές σελίδες πιο πριν!
Εϊδα χθες το Crash. Φοβερή ταινία! Ειδικά το σενάριο με τον τρόπο που περιπλέκει τις ζωές των πρωταγωνιστών, δίνει ρέστα...Επίσης πολύ καλή σκηνοθεσία...
Είπε κανείς 'Κίμι' και εμφανίστηκε αυτή;
-
Eiδα το Σάββατο το Μόναχο..
Κλασσικό στόρυ, όχι και πολύ ορθό (σχετικά με τα γεγονότα), αλλά έδωσε μια πολύ light γεύση του τι συμβαίνει στις χώρες αυτές καθώς και για το γιατί δεν θα πάψουν ποτέ να φανατίζουν τον απλό λαό..
Το είδα με τον πατέρα μου (Αιγύπτιος, που σπούδασε στο Λίβανο εν μέσω Εμφυλίου) και από ότι κατάλαβα του ξύπνησε άσχημες μνήμες..
Προτείνεται...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είπε κανείς 'Κίμι' και εμφανίστηκε αυτή; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Την Παρασκευή είδα το Crash όχι αυτό με τα αμάξια αλλά αυτο
http://us.imdb.com/title/tt0375679/
Πολύ καλή ταινιά σε βάζει σε σκέψεις...πραγματικά άξιζεΤα λέγα εγώ
Η καλυτερη ταινία που είδα εδώ και καιρό. Στο καπάκι είδα το The Machinist πολύ καλό και αυτό ανώτερο του Memento συστήνεται ανεπιφύλακτα -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Είπε κανείς 'Κίμι' και εμφανίστηκε αυτή;
-
Ταινια must > Jolly Roger: Massarce in Cutters Cove.
Ειπα κ γω να διαλεξω ενα θριλερ στην τυχη....
Απλα....
Μιλαμε για το απολυτο ακυρο εργο!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η καλυτερη ταινία που είδα εδώ και καιρό. Στο καπάκι είδα το The Machinist πολύ καλό και αυτό ανώτερο του Memento συστήνεται ανεπιφύλακταΗταν οντως καλογυρισμενη ταινια αλλα οταν τελειωσε μου μεινε μια αισθηση του στυλ γιατι γυριστηκε τελικα η ταινια..Δεν μας ειπε και κατι τελικα..(ειναι λιγο ακυρο αυτο που λεω)
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Η καλυτερη ταινία που είδα εδώ και καιρό. Στο καπάκι είδα το The Machinist πολύ καλό και αυτό ανώτερο του Memento συστήνεται ανεπιφύλακταΗταν οντως καλογυρισμενη ταινια αλλα οταν τελειωσε μου μεινε μια αισθηση του στυλ γιατι γυριστηκε τελικα η ταινια..Δεν μας ειπε και κατι τελικα..(ειναι λιγο ακυρο αυτο που λεω)
Εχθες με ρωταγε ενας φιλος μου ποια ταινια να νοικιασει και η μονη προσφατη που ηταν πραγματικα καλη ηταν αυτη (βλεπω 2-3 ταινιες την εβδομαδα)
Ειναι ακυρο, νομιζω οτι ειπε πολλα αυτη η ταινια.
-
Βασικα πηγε να πει πολλα..αλλα μου φαινεται
οτι καπου στην πορεια το εχασε..
Προσπαθησε να θιξει το θεμα του ρατσισμου αλλα μου φαινεται οτι περασε και δεν ακουμπησε... -
Βασικα πηγε να πει πολλα..αλλα μου φαινεται
οτι καπου στην πορεια το εχασε..
Προσπαθησε να θιξει το θεμα του ρατσισμου αλλα μου φαινεται οτι περασε και δεν ακουμπησε...το αυτο πιστευω και γω...καλη ταινια αλλα καπου χαθηκε!
-
Εξαιρετικά καλογυρισμένο το 'Brokeback Mountain'...
Δύσκολο θέμα,κάπως ανατρεπτικό,αλλά απεδώθη με ουσία και σεβασμό από το σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς..
....συστήνεται
-
'Amistad', απόψε στο Star. Ξεκινάει στις..... 02:15
-
Σήμερα είδα στον κινηματογράφο του πανεπιστημίου, την γαλλική ταινία-κωμωδία Tais-toi με πρωταγωνιστές Jean Reno & Gerard Depardieu.
Σύντομη αλλά τρελόοοοοοοο γέλιο!!! -
Είδα εχθές το 'Just Friends'. Συμπαθητική ταινία. Η Amy όλα τα € .
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τη δείτε με άτομο του αντίθετου φύλου και κατά προτίμηση φίλο!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Amistad', απόψε στο Star. Ξεκινάει στις..... 02:15περιμενω το νο2 να δω ......
-
θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για το crash.
χθές μαγική βραδυά στο σινεμά με τίς '3 ταφές του Μελκιάδες Εστράντα'
σοβαρότατη ταινία με δυνατές ερμηνείες και μηνύματα. Είναι φυσικό να μήν έχει τύχη στα όσκαρ. Θα τα πάρουν όλα οι 'ντιντίδες' κάουμπόιδες! -
Ο χρήστης stratospuma έγραψε:
σοβαρότατη ταινία με δυνατές ερμηνείες και μηνύματα. Είναι φυσικό να μήν έχει τύχη στα όσκαρ. Θα τα πάρουν όλα οι 'ντιντίδες' κάουμπόιδες!Μιας και ειπες οσκαρ κι εγω δε μπορω να καταλαβω την τρελα με τους γκει καουμποηδες που εχει πιασει τους παντες!Και το συρριζα πιστευω οτι αξιζε περισσοτερο και το μοναχο και φυσικα το matchpoint!
-
lord of war με τον nicolas cage..........
εξαιρετικο........
-
σοβαρότατη ταινία με δυνατές ερμηνείες και μηνύματα. Είναι φυσικό να μήν έχει τύχη στα όσκαρ. Θα τα πάρουν όλα οι 'ντιντίδες' κάουμπόιδες!Μιας και ειπες οσκαρ κι εγω δε μπορω να καταλαβω την τρελα με τους γκει καουμποηδες που εχει πιασει τους παντες!Και το συρριζα πιστευω οτι αξιζε περισσοτερο και το μοναχο και φυσικα το matchpoint!
Δεν έχεις δίκιο...
Εϊναι καλή ταινία οι 'ντιντϊδες' καουμπόιδες
Εξίσου καλή,και σαφώς βαθύτερη ταινία είναι 'οι 3 ταφές...',το ίδιο και το 'matchpoint',και καλύτερη όλων 'ο επίμονος κηπουρός'...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]