-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν και φανατικός οπαδός του Zone Alarm πρέπει να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα μας κατασκοπεύει, στέλνει πληροφορίες για τον υπολογιστή μας.
http://www.theinquirer.net/?article=29157Το peerguardian μπλοκάρει τη σύνδεση με την ιστοσελίδα του ΖΑ.
Κι εγώ ήμουν φανατικός. Το έστειλα ωστόσο, και έχω μείνει με το Firewall των ΧΡ. Προς το παρόν, δεν περνάει τίποτα. Ελπίζω να μην αναθεωρήσω στο μέλλον
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και κάτι άλλοόταν σ'ένα Κ750 με firmware R1AA008 του βγάλεις τη μπαταρία και τη ξαναβάλεις και με το άνοιγμα χαλάσουν κάποιες ρυθμίσεις, όπως των συντομεύσεων, τι φταίει γι'αυτό?
Πιθανότατα χαλασμένη ή ελλιπώς λειτουργούσα εσωτερική μπαταρία, αυτή η μικρή που τροφοδοτεί το κινητό με την απαραίτητη ενέργεια ώστε να μην χάνονται οι ρυθμίσεις. Αν δεν κάνω λάθος, το software που έχεις είναι το παλιότερο. Πήγαινέ το για σέρβις και κάνε και μια αναβάθμιση επί τη ευκαιρία.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και κάτι άλλο
όταν σ'ένα Κ750 με firmware R1AA008 του βγάλεις τη μπαταρία και τη ξαναβάλεις και με το άνοιγμα χαλάσουν κάποιες ρυθμίσεις, όπως των συντομεύσεων, τι φταίει γι'αυτό?
Πιθανότατα χαλασμένη ή ελλιπώς λειτουργούσα εσωτερική μπαταρία, αυτή η μικρή που τροφοδοτεί το κινητό με την απαραίτητη ενέργεια ώστε να μην χάνονται οι ρυθμίσεις. Αν δεν κάνω λάθος, το software που έχεις είναι το παλιότερο. Πήγαινέ το για σέρβις και κάνε και μια αναβάθμιση επί τη ευκαιρία.
σ'ένα forum σχετικό που κοίταξα λέει ότι αυτό είναι το τελευταίο firmware
Οσο για την μπαταρία, μπορώ να την αλλάξω μόνος μου, έτσι?
Η πρόκειται για ειδική μπαταρία? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν και φανατικός οπαδός του Zone Alarm πρέπει να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα μας κατασκοπεύει, στέλνει πληροφορίες για τον υπολογιστή μας.
http://www.theinquirer.net/?article=29157Το peerguardian μπλοκάρει τη σύνδεση με την ιστοσελίδα του ΖΑ.
Κι εγώ ήμουν φανατικός. Το έστειλα ωστόσο, και έχω μείνει με το Firewall των ΧΡ. Προς το παρόν, δεν περνάει τίποτα. Ελπίζω να μην αναθεωρήσω στο μέλλον
Λογικά, με προσεκτικό σερφάρισμα, δεν θα έχεις πρόβλημα.
Εγώ, πάντως, κάνω και καθημερινά τσεκαρίσματα με Spybot, Spyware doctor και Ad-Aware για να είμαι ήσυχος...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ, πάντως, κάνω και καθημερινά τσεκαρίσματα με Spybot, Spyware doctor και Ad-Aware για να είμαι ήσυχος...
Δηλαδή, μαζί με την ενημέρωσή τους όπως και την ενημέρωση του όποιου αντιικού χρησιμοποιείς, με το καλημέρα τρως μισή ωρίτσα με τρια-τέταρτα καθημερινά
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δηλαδή, μαζί με την ενημέρωσή τους όπως και την ενημέρωση του όποιου αντιικού χρησιμοποιείς, με το καλημέρα τρως μισή ωρίτσα με τρια-τέταρτα καθημερινά
Συνήθως το κάνω ως εξής:
Δευτέρα-Πέμπτη: Ad-Aware
Τρίτη-Παρασκευή: Spybot
Τετάρτη-Σάββατο: Spyware
Κυριακή: τα βγάζω όλα να παίξουν παρέα!(πλάκα κάνω,ε; )
-
Τα φώτα σας plz
Εβαλα κι εγω αυτό το ρημαδι το Zone Alarm. Μου εχει σπάσει τα νευρα, αλλά εχω και προσφατη κακη εμπειρία από το PC της αδερφής μου που το είχε απροστατευτο κι είδε το Χριστο φανταρο....
Αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία;
Εχουμε κανα συγκριτικό με άλλα αντιστοιχης ποιότητας κι ελαφρύτερα, πιο φiλικά; -
Μέχρι στιγμής Χρήστο δεν έχω παράπονο!
Αλλά θα σου πουν και οι γνώστες την γνώμη τους.
Βέβαια, από εμπειρία πλέον, ξέρω ότι αυτό που σήμερα είναι θεϊκό, αύριο μπορεί να το βγάλουν σκάρτο....αλλά...ετσι ειναι οι ιδιοφυίες!!!! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Από την τελέυταία του αναβάθμιση το ScanSpyware εντοπίζει λανθασμένα ένα spyware ονόματι 'WindowsKey' (http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/spyware.windowskey.html)Αν του πείτε να το καθαρίσει, μάλλον θα σας σβήσει και απολύτως άκακα προγράμματα από τον φάκελο C:\Programs (αν χρησιμοποιείτε τέτοιο φάκελο... εγώ τον χρησιμοποιώ για όσα προγράμματα δεν χρειάζονται εγκατάσταση).
Εγώ την πάτησα και είπα να ενημερώσω κι εσάς!
Χάρη το στειλα γιατί μου έκανε διάφορα το σύστημα και όπως βλέπω από αυτά που γράφεις καλά το υποψιαζόμουνα.
Πλέον μόνο το πολύ καλό Spybot με το teatimer και είμαι μια χαρά. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τα φώτα σας plzΕβαλα κι εγω αυτό το ρημαδι το Zone Alarm. Μου εχει σπάσει τα νευρα, αλλά εχω και προσφατη κακη εμπειρία από το PC της αδερφής μου που το είχε απροστατευτο κι είδε το Χριστο φανταρο....
Αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία;
Εχουμε κανα συγκριτικό με άλλα αντιστοιχης ποιότητας κι ελαφρύτερα, πιο φiλικά;Βάλε το Kaspersky AntiHacker. Είναι ελαφρύ, εύκολο και δεν σου τα πρήζει με ερωτήσεις.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κοιτα να δεις τα λαμόγια...το καβαλήσανε το καλάμι μου φαίνεται!
Ρε ουστ! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μέχρι στιγμής Χρήστο δεν έχω παράπονο!Αλλά θα σου πουν και οι γνώστες την γνώμη τους.
Βέβαια, από εμπειρία πλέον, ξέρω ότι αυτό που σήμερα είναι θεϊκό, αύριο μπορεί να το βγάλουν σκάρτο....αλλά...ετσι ειναι οι ιδιοφυίες!!!!Παλι καλά που δεν παίζουν ταδε vs ταδε, όπως στην αυτοκινηση
elteo@ thanks man, τζαμπα είναι κι αυτό φαντάζομαι... (και ναι, μου τα εχει σπάσει με τις ερωτήσεις πολύ όμως και να πεις ότι καταλαβαίνω πάντα τί με ρωτάει κι αν η απάντηση είναι σωστή... )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κοιτα να δεις τα λαμόγια...το καβαλήσανε το καλάμι μου φαίνεται!
Ρε ουστ!Σάββα δεν είναι κάτι καινούργιο.
Το ΖΑ από την πρώτη του έκδοση το έκανε αυτό. Σχεδιάστηκε για αυτό τον σκοπό και ακόμα συνεχίζει.
Νόμιζα πως το σταματήσανε αλλά από ότι φαίνεται η παρακολούθηση καλά κρατεί . -
Πειράζει αν έχουμε ενεργοποιημένο το ΖΑ και το Firewall των Windows?!
-
ρε παιδια μηπως ξερει κανεις την αντοιπροσωπια της apple η της rainbow στην Αθηνα .
η βοηθεια σας θα με βοηθεισει
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
- Ακόμα δε μπορείς να το φορτώσεις απευθείας από τον explorer σαν εξωτερική flash memory αλλά χρειάζεται itunes (ή κάτι παρόμοιο) και τους drivers της apple.
Αυτά για την ώρα, η χρήση θα δείξει!
Πώς δεν μπορείς!!!!
Το βλέπει κανονικότατα σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο!!
Δοκιμασμένο και σε νάνο 4γιγα σαν το δικό σου που έχει συμφοιτητής, δοκιμασμένο και στο δικό μου βίντεο 60γίγα!
Σήμερα κατέβασα ένα αρχείο 1,2 γίγα κατευθείαν στο ιΠόδ ( ) στον υπολογιστή της σχολής μάλιστα που δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα!!
Απλά το έβαλα και το βρήκε!!
(σε παραθύρια ΧΡ)ΜΕΓΕΙΑ!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πειράζει αν έχουμε ενεργοποιημένο το ΖΑ και το Firewall των Windows?!Τι να πειράζει... Η φασολάδα πειράζει μόνο. Και οι πολλές πατάτες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οσα περισσότερα γίνεται (450+) για να εισαι καλλυμένος. Και να ειναι καλής μάρκας - π.χ. Herolchi.
Windmill?340W 50
-
Σωστός ο Γιώργος.
Επίσης ας μην ξεχνάμε πως κάθε είδους αντήχηση/ανάκλαση του ήχου βοηθά στο να ακούγεται περισσότερο. Γι'αυτό καλό είναι, για όσους τουλάχιστον στοχεύουν σε μηχάνημα χαμηλού θορύβου, μαζί με το αθόρυβο τροφοδοτικό να 'φροντίζουν' λίγο και το κουτί. Τα περισσότερα κουτιά του εμπορίου είναι άθλια στον τομέα αυτόν, με λεπτά μέταλλα που δονούνται και πλαστικά που συντονίζονται. Λίγη μόνωση σε καίρια σημεία (και αυτοκινήτου κάνει, σε μορφή πισσόφυλλου) κάνει πολύ καλή δουλειά. Δυστυχώς όμως αυτές οι ενέργειες λειτουργούν εις βάρος της θερμοαγωγιμότητας, με αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό του κουτιού να μεγαλώνουν, ειδικά αν η ροή του αέρα δεν είναι φροντισμένη. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη το στειλα γιατί μου έκανε διάφορα το σύστημα και όπως βλέπω από αυτά που γράφεις καλά το υποψιαζόμουνα.
Πλέον μόνο το πολύ καλό Spybot με το teatimer και είμαι μια χαρά.Το Spybot μόνο του Σάββα δυστυχώς δεν αρκεί. Θέλει τουλάχιστον και το Adaware για να μαζέψει ότι παραβλέπει το Spybot.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]