-
Τα είχε προβλέψει ο Arthur C. Clarke εδώ και πολλά χρόνια...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τα είχε προβλέψει ο Arthur C. Clarke εδώ και πολλά χρόνια...Αν είχαμε όλοι τόσο μυαλό, η Μέριλιν θα ήταν μια καθημερινή νοικοκυρούλα
-
Κανά καλό OCR (για ελληνικά φυσικά) ? Εκτός του recognita, δε το βρίσκω σε τόρεντ
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί μερικά εικονίδια εφαρμογών που τρέχουν δεν εμφανίζονται στο tray και θα βγούνε μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση τον explorer(.exe) ? Θέλω η λύση system restore να είναι η έσχατη
Και για να σας προλάβω, μην ακούσω για ξετσεκάρισμα του Hide inactive icons αφού το έχω πάντα ανενεργό -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κανά καλό OCR (για ελληνικά φυσικά) ? Εκτός του recognita, δε το βρίσκω σε τόρεντΜπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί μερικά εικονίδια εφαρμογών που τρέχουν δεν εμφανίζονται στο tray και θα βγούνε μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση τον explorer(.exe) ? Θέλω η λύση system restore να είναι η έσχατη
Και για να σας προλάβω, μην ακούσω για ξετσεκάρισμα του Hide inactive icons αφού το έχω πάντα ανενεργόΓια OCR ΑBBY finereader 8.
-
Κάντε search στο Google την λέξη 'ληστές'......
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Κάντε search στο Google την λέξη 'ληστές'......Κ Ο Ρ Υ Φ Η!!!
(αλήθεια πώς έγινε αυτό; )
-
Κάντε search στο Google την λέξη 'ληστές'...... -
Κάντε search στο Google την λέξη 'ληστές'......Πρώτον πρώτον τον έχουν...
-
Κάντε search στο Google την λέξη 'ληστές'......Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο!!!!!!!
Προφανώς κάποια εταιρία έπαιζε με τα κλειδιά αναζήτησης του ΟΤΕ! Πολύ καλό πάντως!!! Και επίκαιρο, τους ταιριάζει γάντι!!!
-
Heeeelp
Εκεί που ήταν όλα καλά ο firefox έχασε τα bookmarks,
Υοάρχουν κάπου για να τα ανακτήσω η να πετάξω την αλεπου απο το παράθυρο???? -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
HeeeelpΕκεί που ήταν όλα καλά ο firefox έχασε τα bookmarks,
Υοάρχουν κάπου για να τα ανακτήσω η να πετάξω την αλεπου απο το παράθυρο????πήγαινε σε ένα folder της μορφής:
C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ndvsmvxz.default
Εκεί θα βρεις το αρχείο bookmarks.bak
Θα το μετονομάσεις σε bookmark.html (οχι 'bookmarks' μη γίνει κανένα conflict)
Θα ανοίξεις τον Firefox και θα πας Bookmarks->Manage Bookmarks->File->Import from file
*
Αν το μετονομάσεις κατ' ευθείαν σε bookmarks.html μπορεί και να δουλεύει αλλά δεν το έχω ψάξει.* -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Heeeelp
Εκεί που ήταν όλα καλά ο firefox έχασε τα bookmarks,
Υοάρχουν κάπου για να τα ανακτήσω η να πετάξω την αλεπου απο το παράθυρο????πήγαινε σε ένα folder της μορφής:
C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ndvsmvxz.default
Εκεί θα βρεις το αρχείο bookmarks.bak
Θα το μετονομάσεις σε bookmark.html (οχι 'bookmarks' μη γίνει κανένα conflict)
Θα ανοίξεις τον Firefox και θα πας Bookmarks->Manage Bookmarks->File->Import from file
*
Αν το μετονομάσεις κατ' ευθείαν σε bookmarks.html μπορεί και να δουλεύει αλλά δεν το έχω ψάξει.*Φιλε MechalisS δεν υπάρχει ο φάκελος application data.
Τα νευρα μουυυυ.
-
Είναι 'κρυφός φάκελος', ο οποίος δε φαίνεται κανονικά.
Πήγαινε:
Ο Υπολογιστής μου>Εργαλεία>Επιλογές Φακέλων>Προβολή και:
τσεκάρεις το 'εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων' και
ξετσεκάρεις το 'απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων'Όταν τελειώσεις αν θέλεις κάνε τις αντίθετες επιλογές για να τα επαναφέρεις τα πράγματα στην αρχική κατάσταση.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Πήγαινε:
ξετσεκάρεις το 'απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων'Όταν τελειώσεις αν θέλεις κάνε τις αντίθετες επιλογές για να τα επαναφέρεις τα πράγματα στην αρχική κατάσταση.
Δεν έγινε τιποτα.
Το αρχειο που μου λες ειναι μολις 1ΚΒ και δεν εχει τιποτα μεσα.
-
Πήγαινε:
Δεν έγινε τιποτα.
Δεν κρατάς Λουκά backup;
Εγώ μια φορά την πάτησα κι έκτοτε ανα εβδομάδα backup τις φαβορίτες.
-
Δυστυχώς είναι κλασικό bug του firefox (από τα ελάχιστα) αλλά αρκετά σπαστικό. Μόνη λύση, συχνά backup
-
HeeeelpΕκεί που ήταν όλα καλά ο firefox έχασε τα bookmarks,
Υοάρχουν κάπου για να τα ανακτήσω η να πετάξω την αλεπου απο το παράθυρο????Λουκα... ενα πραγμα θα πω: GET OPERA
-
Και ο opera έχει τα bug του. Τον έχω κι αυτόν εγκατεστημένο, όπως και τον FF και (για δοκιμή) τον Maxthon. Έχω καταλήξει στον FF (όπως και αρκετοί αλλόπιστοι ).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πήγαινε:
Δεν έγινε τιποτα.
Δεν κρατάς Λουκά backup;
Εγώ μια φορά την πάτησα κι έκτοτε ανα εβδομάδα backup τις φαβορίτες.
Δεν είμαι και τόσω συνεπής στα backup μου.
Το πάθημα όμως θα γίνει μάθημα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και ο opera έχει τα bug του. Τον έχω κι αυτόν εγκατεστημένο, όπως και τον FF και (για δοκιμή) τον Maxthon. Έχω καταλήξει στον FF (όπως και αρκετοί αλλόπιστοι ).Ομοίως. Παραδέχομαι ότι έχω εγκατεστημένο τον Όπρα, σήμερα μάλιστα έβαλα τον τελευταίο (8.51), προσπαθώ να τον δουλέψω λιγάκι όποτε δεν βαριέμαι, αλλά ρε παιδιά, έχω συνηθίσει τόσο πολύ τα keyboard-shortcuts του FF, που δεν τον αλλάζω με τπτ τελικά τον άτιμο!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]