-
-
-
-
Lambo φυσικα γιατι ειναι για αντρες. Τη φεραρι διαβασα οτι την εκαναν καθημερινο σουπερκαρ προβλεψιμο και φιλικο. Ε ειχαμε την Πορσε για αυτη τη δουλεια χρονια τωρα
-
Η Lamborghini είναι πιό 'brutal', πιο απόλυτη σε αυτά που προσφέρει. 'Είναι' Audi πιά (δυστυχώς)! Δε πιστεύω να έχει όπως η Gallardo κάμερα οπισθοπορίας, τί είναι MB;
Η Ferrari είναι πιό elegant, πιο πολιτισμένη και ραφιναρισμένη, κλασσική Ferrari.
Αν μπορούσα να αγοράσω ένα από τα 2, θα έπαιρνα Ferrari.
Αν ήταν να οδηγήσω ένα από τα 2 για καμια βδομάδα θα διάλεγα Lambo. -
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Η Lamborghini είναι πιό 'brutal', πιο απόλυτη σε αυτά που προσφέρει. 'Είναι' Audi πιά (δυστυχώς)! Δε πιστεύω να έχει όπως η Gallardo κάμερα οπισθοπορίας, τί είναι MB;Η Ferrari είναι πιό elegant, πιο πολιτισμένη και ραφιναρισμένη, κλασσική Ferrari.
Αν ήταν να οδηγήσω ένα από τα 2 για καμια βδομάδα θα διάλεγα Lambo.Γιατι ?
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Η Lamborghini είναι πιό 'brutal', πιο απόλυτη σε αυτά που προσφέρει. **'Είναι' Audi πιά (δυστυχώς)! **Δε πιστεύω να έχει όπως η Gallardo κάμερα οπισθοπορίας, τί είναι MB;Η Ferrari είναι πιό elegant, πιο πολιτισμένη και ραφιναρισμένη, κλασσική Ferrari.
Αν ήταν να οδηγήσω ένα από τα 2 για καμια βδομάδα θα διάλεγα Lambo.Μόνο στο 'κλείσιμο' των ιπτάμενων θυρών και τα δέρματα
-
Lamborghini...
Ότι βγαίνει από την Sant'Agata είναι απλά απίστευτο. -
Lamborghini γιατί... (άσε, ας μην ανοίξω κανένα flame war τώρα)...
-
Το ΕVO στην Αγγλια εχει τιτλο για το Ferrari : best driver's car
Για Lambo δεν εχω διαβασει τεστ.
Αλογακι για μενα -
Ferrari και τα μυαλά στα κάγκελα.
Η lambo όπως λεει κ ο mongo είναι για άντρακλες... η ferrari είναι για εμάς τις ελεύθερες και τις τρελές.
Αχ brutal αγόρι mango με την lambo σου, που σνομπάρεις και ferrari.
-
Και τα 2 αυτοκίνητα ειναι δίχως αμφιβολία 'the stuff of dreams' που λένε και οι Άγγλοι.
Καθαρά και μόνο λόγω εμφάνισης μέσα/έξω επιλέγω Lambo, η οποία και θεωρώ βγάζει τα ομορφότερα supercars αυτη τη στιγμή (οι Murcielago και Gallardo ειναι, για μένα, ίσως τα ομορφότερα supercars ever - ξέρω, ξέρω αδικώ πολλά παλιότερα μοντέλα, αλλά...)
-
Έχω στο μυαλό μου έντονα τη Gallardo (υπάρχει μια στη γειτονιά και τη βλέπω συχνά ) και εκεί έχει βάλει εμφανώ ς το χέρι η Audi στο εσωτερικό. Και είπα δυστυχώς διότι οι lambo έχουν χάσει την αγριάδα του παρελθόντος. Αυτό το εντελώς brutal. Όχι πως δεν είναι όμορφες και επιθετικές... όσοι είχαν παίξει το πρώτο NFS θα θυμούνται την αίσθηση της DIABLO! Αυτή είναι LAMBO! Παρατηρώντας καλύτερα τη LP, δεν είναι τόσο Audi όσο νόμιζα στην αρχή, αλλά βρε παιδί μου, ένα bucket της προκοπής; Το τιμόνι τί αίσχος σχήμα είναι αυτό; Ά και μια συμβουλή: όποιος θέλει να το πάρει, ας μην το πάρει χειροκίνητο! Δείτε το λεβιέ, είναι αίσχος... Δεν ξέρω αν τελικά έχει κάμερα οπισθοπορείας αλλά εάν έχει:
Από την άλλη FERRARI! Απλά πανέμορφο! Ιταλίδα βέρα! Χλίδα και supercar αίσθηση στο εσωτερικό σε τέλειο συνδιασμό! Να πώ κάτι για το κιβώτιο 'F1' : The various stages involved in changing the gears are implemented in parallel (non-sequentially) and this results in exceptionally fast gear shifting. In fact, it cuts overall gear-shift times to just 100 ms. Αυτό. Κουκλί, πιο ευκολοδήγητη και γενικά Ferrari κλασσική και απαράλλακτη! hate it or love it!
-
Ferrari.-
-
muscle car, macho car, anyway.....Murcielago.-
-
Για κάποιο περίεργο και άγνωστο λόγο, ποτέ δεν συμπάθησα τις Lambo, αν και τις εκτιμώ ιδιαίτερα.
Αντίθετα οι Ferrari είναι παντοτινός έρωτας!
Χώρια που το μακρύ καπώ+μικρό πίσω μέρος είναι all time αγαπημένο μου σχήμα σε αυτοκίνητο...
-
Ferrari!!!!
-
Ferrari φυσικά, εταιρία που έγινε θρύλος μέσα στις πίστες και όχι στις σελίδες περιοδικών
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Lambo φυσικα γιατι ειναι για αντρες. Τη φεραρι διαβασα οτι την εκαναν καθημερινο σουπερκαρ προβλεψιμο και φιλικο. Ε ειχαμε την Πορσε για αυτη τη δουλεια χρονια τωρα-OFF- Απο ποτε η Πορσε εκανε καθημερινα σουπερκαρ προβλεψιμα και φιλικα?
-ON- Αναμεσα στα 2 αυτα συγκεκριμενα αυτοκινητα (προσωπικα δεν μου αρεσει κανενα) αν μου τα εβαζαν μπροστα μου θα επαιρνα τα κλειδια της Lambo και θα εφευγα. Και αυτο λογω οτι μεταξυ των 2 μου αρεσει περισσοτερο η Lambo. Η συγκεκριμενη Ferrari σχεδιαστικα ειναι κατα τη γνωμη μου παντου λαθος
-
Αυτά που είπατε μερικοί περί φιλικότητας και εξευγενισμού της 599 πού τα διαβάσατε; Το τεστ του Needell το είδατε μήπως...;;;
Ferrari από εμένα. FR > MR
Lamborghini LP640 & Ferrari 599GTB