-
Παμε Βουδαπεστη τωρα...και μετα για διακοπες.
-
-
-
Απο χρονους πως τα πατε, κανατε καμια δοκιμη ?
Προσωπικα πιστευω οτι ενας καλος χρονος πρεπει να ειναι μεσα στο 1.14 -
Σημερα εκανα περιπου 10-15 γυρους και εκανα μολις 1.15.332
Καλα θα δω κανεναν να κανει 1.12 και θα χασω την μπαλα
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Απο χρονους πως τα πατε, κανατε καμια δοκιμη ?
Προσωπικα πιστευω οτι ενας καλος χρονος πρεπει να ειναι μεσα στο 1.14Κι εγω αυτη την εντυπωση εχω...
-
Ειναι κανεις για server ?
-
Server Hungary down
-
Χρονους δεν λετε ομως.Μηπως τους κρατατε κρυφους για να κανενε εκπληξη στους οπαδους σας τη Δευτερα?
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Χρονους δεν λετε ομως.Μηπως τους κρατατε κρυφους για να κανενε εκπληξη στους οπαδους σας τη Δευτερα?1.13.9 Qual Lap
θα συνεχίσω με Μακλάρεν το πρωτάθλημα μιας και κάνω δοκιμές με Μακλάρεν στο f1rst και δε μπορώ να φτιάχνω 2 setups.
BRING IT ON
-
Ειναι για server κανεις ?
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
as kanei kapoiosΜπορεις να κανεις εσυ ?
-
θα συνεχίσω με Μακλάρεν το πρωτάθλημα
Ντροπή σου Γιάννη !!!!!
-
Dimitris :[ said:http://www.mininova.org/tor/386881
Dimitris :[ said:
pestous oti den einai i official season 2006 tou rh giati einai vlakes kai den tha to katalavoun, anyway as tou riksoun mia matia
Dimitris :[ said
oti leo ego para tetarto to lene autoi akrivos
Dimitris :[ said:
mouaxaxaxaxaxaxaxa
Την γνωμη του να την κραταει για αυτον.Δεν ρωτησαμε κανεναν αν ειναι official ή οχι και δεν θελουμε συμβουλες απο ατομα που δεν γουσταρουμε
-
μαλλον θα παιξω για να παρω κανα ποντακι(της τελευταιας θεσης) no practice!!!!!!
αυτη η πιστα δεν εχει καμια σχεση με αυτη που ειχα μαθει στο φ1 2001.
εχω και ενα προβλημα . εχω τους drivers 91.31 tης nvidia για μια 5750 και πριν προλαβω να κανω ενα γυρο το παιχνιδι κολαει. ποιοι προσφατοι drivers δουλευουν?
-
Παιδια μην ξεχασετε να δηλωσετε συμμετοχη για τον αυριανο αγωνα.
-
Εγω θα τρεξω.
Οσον αφορα τα κοψιματα (κολλημα...) για να μην κανει κανενας κολπα αλα-ms, κοψιμο θεωρειται αν και οι 4 τροχοι ειναι εκτος πιστας στην εσωτερική ή και εξωτερική (πιστα θεωρειται το ριγε κερμπ αλλα οχι το μονοχρωμο κερμπ, η run-off ασφαλτος ή το γρασιδι). Εκτος απο το s υπαρχουν 2-3 ακομη επικινδυνα σημεια οποτε προσοχη!
-
Ποιος θα κανει server αποψε?
Μεχρι τωρα εχουμε δηλωσει συμμετοχη εγω fanis & patro, χρειαζεται αλλος ενας για να γινει αγωνας.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ποιος θα κανει server αποψε?Μεχρι τωρα εχουμε δηλωσει συμμετοχη εγω fanis & patro, χρειαζεται αλλος ενας για να γινει αγωνας.
Eγω αποσυρομαι οριστικα απο το πρωταθλημα.
-
Ok αν αλλαξετε γνωμη ή αν ειναι να τρεξει κανενας αλλος πεστε το να ξερουμε αν θα γινει αγωνας σημερα.
F1C ROUND 13-RH 2005-HUNGARY 6/11/06