-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τιποτα δεν υπονοω, απλα τροφη για σκεψη...Υπονοεις αλλα ας μη το κανουμε θεμα Θα δειξει παντως το μελλον αν η κατακορυφη πτωση του Alonso ερχεται απο μεσα του ή τον επιασε Trulliτιδα
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
αν ο ΜΣ δηλώσει πως αποχωρεί στο τέλος του 2007, τότε ο Κίμι έχει ήδη υπογράψει για το 2008 στη Φεράρι. Απλά θα μείνει στη Μακλάρεν για να νικήσει τον Αλόνσο στη 1η χρονιά και μετά ενώ έχει φύγει ο ΜΣ να θεωρηθεί από το κόσμο ως ο καλύτερος της γενιάς του που δεν αντιμετώπισε ωστόσο τον ΜΣ με ίδιο μονοθέσιο. Μπορείς να φανταστείς καλύτερο σενάριο για τον ίδιο?Ειναι και πολυ βολικο για τον Σουμαχερ βεβαια
Σε ενα τετοιο σεναριο παντως δεν νομιζω οτι θα υπαρξει ουτε μια ομαδα που θα κανει τη χαρη να παρει για ενα χρονο τον Kimi. Ο λογος ειναι απλος: με δεδομενο οτι ο Alonso ειναι ηδη δεσμευμενος αν και ο Kimi δεν ειναι ελευθερος οταν ο MS κουνησει μαντιλι η Ferrari θα μεινει χωρις κορυφαιο οδηγο, αρα ενας αντιπαλος λιγοτερος
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κωνσταντίνε, μια ερώτηση... Αν δεν κάνω λάθος, παλιότερα υποστήριζες τον MS. Τι έγινε και άλλαξες τόσο στάση απέναντί του; Προφανώς θα έχει αναφερθεί εδώ, αλλά δεν το έχω παρακολουθήσει. Sorry αν γίνομαι αδιάκριτος!Αδιακριτος δε γινεσαι. Δεν εχω αλλαξει σταση απεναντι στον MS, παντα τον θεωρουσα θαυμασιο οδηγο (χωρις βεβαια να ασπαζομαι τις χαζες υπερβολες του hype) αλλα σαν ανθρωπος ειναι κατα τη γνωμη μου λιγος. Τα περιστατικα του Hill, του Villeneuve, του Μονακο, ο νεος κωδικας συμπεριφορας που επεβαλε εντος πιστας, οι επιλογες του σε team mates, η απιστευτη υπεροψια του και αλλα πολλα χαριτωμενα θα σκιαζουν για παντα τα αψογα στατιστικα του.
Το θεωρω κριμα βεβαια, θα μπορουσε να ηταν το μεγαλυτερο κεφαλαιο στην ιστορια της F1. Αλλα παλι για να γινεις κατι τετοιο χρειαζονται πολλα παραπανω απο το ταλεντο στην οδηγηση.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κωνσταντίνε, μια ερώτηση... Αν δεν κάνω λάθος, παλιότερα υποστήριζες τον MS. Τι έγινε και άλλαξες τόσο στάση απέναντί του; Προφανώς θα έχει αναφερθεί εδώ, αλλά δεν το έχω παρακολουθήσει. Sorry αν γίνομαι αδιάκριτος!
Αδιακριτος δε γινεσαι. Δεν εχω αλλαξει σταση απεναντι στον MS, παντα τον θεωρουσα θαυμασιο οδηγο (χωρις βεβαια να ασπαζομαι τις χαζες υπερβολες του hype) αλλα σαν ανθρωπος ειναι κατα τη γνωμη μου λιγος. Τα περιστατικα του Hill, του Villeneuve, του Μονακο, ο νεος κωδικας συμπεριφορας που επεβαλε εντος πιστας, οι επιλογες του σε team mates και αλλα πολλα χαριτωμενα θα σκιαζουν για παντα τα αψογα στατιστικα του.
Το θεωρω κριμα βεβαια, θα μπορουσε να ηταν το μεγαλυτερο κεφαλαιο στην ιστορια της F1. Αλλα παλι για να γινεις κατι τετοιο χρειαζονται πολλα παραπανω απο το ταλεντο στην οδηγηση.
+1
Αυτά που λέω τόσα χρόνια... -
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
Κωνσταντίνε, μια ερώτηση... Αν δεν κάνω λάθος, παλιότερα υποστήριζες τον MS. Τι έγινε και άλλαξες τόσο στάση απέναντί του; Προφανώς θα έχει αναφερθεί εδώ, αλλά δεν το έχω παρακολουθήσει. Sorry αν γίνομαι αδιάκριτος!
Αδιακριτος δε γινεσαι. Δεν εχω αλλαξει σταση απεναντι στον MS, παντα τον θεωρουσα θαυμασιο οδηγο (χωρις βεβαια να ασπαζομαι τις χαζες υπερβολες του hype) αλλα σαν ανθρωπος ειναι κατα τη γνωμη μου λιγος. Τα περιστατικα του Hill, του Villeneuve, του Μονακο, ο νεος κωδικας συμπεριφορας που επεβαλε εντος πιστας, οι επιλογες του σε team mates και αλλα πολλα χαριτωμενα θα σκιαζουν για παντα τα αψογα στατιστικα του.
+1
Αυτά που λέω τόσα χρόνια...Ναι, σωστά... ούτε καν εφτά χρόνια στο... Θιβέτ δεν έχει κάνει και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έχει μελετήσει Πλάτωνα, Αριστοτέλη κλπ!..
-
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
+1
Αυτά που λέω τόσα χρόνια...Kι εμείς δεν ακούγαμε...
-
...κι εγώ νομίζω πως είναι λίγος και φαντασμένος ο ΜΣ. Θα δείξει χαρακτήρα όταν αρχίσει να χρησιμοποιεί τα δάχτυλά του για να μετράει νίκες κι ενίοτε να δείχνει την εκίμησή του στους αντίπαλους οπαδούς.
-
Αδιακριτος δε γινεσαι. Δεν εχω αλλαξει σταση απεναντι στον MS, παντα τον θεωρουσα θαυμασιο οδηγο (χωρις βεβαια να ασπαζομαι τις χαζες υπερβολες του hype) αλλα σαν ανθρωπος ειναι κατα τη γνωμη μου λιγος. Τα περιστατικα του Hill, του Villeneuve, του Μονακο, ο νεος κωδικας συμπεριφορας που επεβαλε εντος πιστας, οι επιλογες του σε team mates, η απιστευτη υπεροψια του και αλλα πολλα χαριτωμενα θα σκιαζουν για παντα τα αψογα στατιστικα του.
Και αποφάσισες ότι ο συνδιασμος ταλεντου-χαρακτηρα που εντυπωσιαζει είναι ο Αλόνσο αν εχω καταλάβει καλα??
-
Απιαστο το Ferrarικό ντουέτο οι διαφορές σχεδόν εξαφανίστηκαν στην βαθμολογία (στο οδηγών δυσκολότερα) και αναμένουμε με αγωνία την αντίδραση της RENAULT οπου γιε εμε ειναι προγραμματισμένη οταν στο κατασκευαστών οι κόκκινοι πάρουν κεφάλι και ισοβαθμίσουν στο οδηγών οπότε σε λίγο τα πρωταθλήματα παιρνουν φωτιά!!
-
Τιποτα δεν υπονοω, απλα τροφη για σκεψη...
Υπονοεις αλλα ας μη το κανουμε θεμα Θα δειξει παντως το μελλον αν η κατακορυφη πτωση του Alonso ερχεται απο μεσα του ή τον επιασε Trulliτιδα
- FERNANDO ALONSO Spain Renault 67 1h26m28.599
- JUAN PABLO MONTOYA Colombia McLaren-Mercedes 67 +22.569
- JENSON BUTTON Britain BAR-Honda 67 +24.422
- GIANCARLO FISICHELLA Italy Renault 67 +50.587
- MICHAEL SCHUMACHER Germany Ferrari 67 +51.690
- RALF SCHUMACHER Germany Toyota 67 +52.242
Αυτα ειναι τα περσινα αποτελεσματα. Μπορω να το κανω και με αλλους αγωνες, αλλα ας μεινουμε στο Χοκενχάιμ.
Οπως βλεπουμε ο Φιζι περσι ηταν πισω απο τον Αλονσο, μια Χοντα και μια ΜακΛαρεν. Ελαχιστα μπροστα απο μια Τογιοτα. Το μονο που αλλαξε ηταν οι 2 Φερραρι που μπηκαν μπροστα του...Τα συμπερασματα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αδιακριτος δε γινεσαι. Δεν εχω αλλαξει σταση απεναντι στον MS, παντα τον θεωρουσα θαυμασιο οδηγο (χωρις βεβαια να ασπαζομαι τις χαζες υπερβολες του hype) αλλα σαν ανθρωπος ειναι κατα τη γνωμη μου λιγος. Τα περιστατικα του Hill, του Villeneuve, του Μονακο, ο νεος κωδικας συμπεριφορας που επεβαλε εντος πιστας, οι επιλογες του σε team mates, η απιστευτη υπεροψια του και αλλα πολλα χαριτωμενα θα σκιαζουν για παντα τα αψογα στατιστικα του.
Και αποφάσισες ότι ο συνδιασμος ταλεντου-χαρακτηρα που εντυπωσιαζει είναι ο Αλόνσο αν εχω καταλάβει καλα??
Έλα μου ντε. Κι εγώ την ίδια απορία έχω. ΟΚ αχώνευτος ο Γερμανός, αλλά μήπως ο καβαλημένος Ισπανός είναι καλύτερα;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και αποφάσισες ότι ο συνδιασμος ταλεντου-χαρακτηρα που εντυπωσιαζει είναι ο Αλόνσο αν εχω καταλάβει καλα??Οχι ακριβως. Τοσο ο Kimi οσο ο Nando ειναι υπεροχοι οδηγοι και μεχρι τωρα δειχνουν σοβαροι ανθρωποι (τουλαχιστον εντος πιστας, αυτο για τον αγαπημενο σου).
Ομως και οι δυο ειναι χαμηλων τονων σε σημειο βαρεμαρας, για την ακριβεια ακομη και ο Hakkinen μοιαζει μπροστα τους σαν ο βασιλιας του κεφιου. Δυστυχως.
-
Οχι ακριβως. Τοσο ο Kimi οσο ο Nando ειναι υπεροχοι οδηγοι και μεχρι τωρα δειχνουν σοβαροι ανθρωποι (τουλαχιστον εντος πιστας, αυτο για τον αγαπημενο σου).
Ομως και οι δυο ειναι χαμηλων τονων σε σημειο βαρεμαρας, για την ακριβεια ακομη και ο Hakkinen μοιαζει μπροστα τους σαν ο βασιλιας του κεφιου. Δυστυχως.
Καταρχην πρεπει να μου εξηγησεις τι θεωρεις ότι πρέπει να έχει ένας οδηγος φορμουλα1 για να θεωρειται ενδιαφερουσα προσωπικοτητα.
Το 'ειναι χαμηλων τονων σε σημειο βαρεμαρας' εγω προσωπικα το βρισκω άτοπο σχολιο. Δεν ειναι στο fame story, αλλα προσοντα πρεπει να εχουν. Για μενα στοιχεια του χαρακτηρα που ειναι σημαντικα για εναν οδηγο ειναι αυτα που φαινονται στις πραξεις μεσα στην πίστα. Απο κει και περα το αν ειναι παρτυ ανιμαλ με την παρεα τους ποσως με ενδιαφερει (ο Χακινεν ο βασιλιας του κεφιου?? Υπερβολικος οπως παντα)
Το παθος, η ανταγωνιστικοτητα αλλα χωρις το 'παταω επι πτωματων' ή 'κανω πουστιες' ειναι για μενα σημαντικο. Επισης με γοητευει το 'ολα ή τιποτα' του Κιμι. Τελος ο σεβασμος στον αντιπαλο, οποιος κι αν ειναι, καλυτερος ή χειρότερος. Ειναι ενδιαφερον να ακουσω και την δικη σου άποψη όμως.
-
Ομως και οι δυο ειναι χαμηλων τονων σε σημειο βαρεμαρας, για την ακριβεια ακομη και ο Hakkinen μοιαζει μπροστα τους σαν ο βασιλιας του κεφιου. Δυστυχως. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καταρχην πρεπει να μου εξηγησεις τι θεωρεις ότι πρέπει να έχει ένας οδηγος φορμουλα1 για να θεωρειται ενδιαφερουσα προσωπικοτητα.Οτι και ενας κανονικος ανθρωπος καταρχην, να χαμογελαει, να εχει χιουμορ, να εχει αποψη. Επιπλεον αυτοι οι ανθρωποι οφειλουν για το καλο του σπορ να εχουν σταριλικι, να βγαζουν την ειδηση, να παιζουν το επικοινωνιακο παιχνιδι. Σκεψου κατι σε Σενα, Μανσελ, Προστ, Ιρβαιν, Μοντογια, Βιλνεβ, Βαλεντινο Ροσι, Σολμπεργκ, Γκαλι. Απο τους συγχρονους/νεωτερους κατι σε Λιουτσι, Κοβαλαινεν, Μπουρντε, Γουελντον, Καρολ. Μερα με την νυχτα βασικα...
Το παθος, η ανταγωνιστικοτητα αλλα χωρις το 'παταω επι πτωματων' ή 'κανω πουστιες' ειναι για μενα σημαντικο. Τελος ο σεβασμος στον αντιπαλο, οποιος κι αν ειναι, καλυτερος ή χειρότερος. Ειναι ενδιαφερον να ακουσω και την δικη σου άποψη όμως.
Με ολα αυτα που εγραψα για τον MS εννοειται οτι συμφωνω με τα παραπανω. Εσβησα μονο το ολα ή τιποτα οχι γιατι δεν ειναι γοητευτικο στον Κιμι αλλα γιατι κανονικα θα πρεπει θεωρειται δεδομενο για ολους αυτους τους οδηγους στις στιγμες βεβαια που απαιτειται τετοια αντιμετωπιση.
-
Οτι και ενας κανονικος ανθρωπος καταρχην, να χαμογελαει, να εχει χιουμορ, να εχει αποψη. Επιπλεον αυτοι οι ανθρωποι οφειλουν για το καλο του σπορ να εχουν σταριλικι, να βγαζουν την ειδηση, να παιζουν το επικοινωνιακο παιχνιδι.Kαταρχην δεν δεχομαι σαν δεδομενο ότι ενας κανονικος ανθρωπος εχει χιουμορ, αποψη και χαμογελαει. Ξερω πολλους 'κανονικους' ( ) που δεν τα κανουν αυτα.
Κατα δευτερον αυτοι τα κανουν (εχω κ φωτο που γελανε )
Συνεχιζω να μην καταλαβαινω την ενσταση σου Κωσταντινε. Νομιζω (αν καταλαβαινω καλα) τους θελεις περισσοτερο 'δημοσια προσωπα', σταρ... Δεν βλέπω κατι άλλο στα γραφωμενα σου που να μην το εχουν.
Διψας για ιντριγκα παιδι μου?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Επισης με γοητευει το 'ολα ή τιποτα' του Κιμι.Συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα ενας die-hard 'ολα ή τιποτα' οδηγος δε θα εφτανε να διεκδικει πρωταθλημα στον τελευταιο αγωνα με μια μονο νικη...
Πιο πολυ 'ολα ή τιποτα' ηταν το περσινο του αυτοκινητο παρα η 'νοοτροπια' του. -
Ferrari Hi Res pictures - German GP
http://rapidshare.de/files/27656690/Ger ... 6.rar.html -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα ενας die-hard 'ολα ή τιποτα' οδηγος δε θα εφτανε να διεκδικει πρωταθλημα στον τελευταιο αγωνα με μια μονο νικη...Γιατι οχι?
-
Επίσημο thread:GP Γερμανίας-Hockenheim