-
μη ξεχνάμε πως και νωρίτερα στο πρωτάθλημα η Φεράρι έπρεπε να αλλάξει τις αεροτομές και έτσι έκανε. Άσε που το mass damper το χρησιμοποιεί η Φεράρι εδώ και καιρό.
-
Απο τη στιγμη που το επετρεψαν οι αγωνοδικες, η Ρενω φταιει τωρα? Αν το απαγορευαν και το χρησιμοποιουσαν τοτε να τους ακυρωναν αλλα οχι να γινει ο αγωνας (οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα) και μετα να ερθει η Φια και να σε αποκλεισει αυτα ειναι μλκιες
-
Ελατε τωρα... Το οτι χρησιμοποιειται κατι απο ολους δεν το κανει ουτε το ιδιο αποτελεσματικο, ουτε το ιδιο χρησιμο σε ολους.
Ή αλλιως αν ολοι οι κορυφαιοι οντως το ειχαν και οντως τους ηταν το ιδιο χρησιμο τοτε κανεις δε θα ξεκιναγε να γκρινιαζει στη FIA.
-
τελικά εκείναι τα ηλίθια πτερύγια τα παράτησε η BMW Sauber?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τελικά εκείναι τα ηλίθια πτερύγια τα παράτησε η BMW Sauber?.... καπου διαβασα οτι απαγορευτηκε ( για λογους αισθητικης ? )
... και οτι τελικα δεν θα τρεχει η Renault με το 'υπο αμφησβητιση' συστημα αποσβεσης - συντονισμου των κραδασμών
-
τΟ συστημα αποσβεσης των κραδασμων θεωρειται 'κινουμενο ερμα '
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
τελικά εκείναι τα ηλίθια πτερύγια τα παράτησε η BMW Sauber?
.... καπου διαβασα οτι απαγορευτηκε ( για λογους αισθητικης ? )
thank god!
-
απαγορευτικαν και καλα για λογους ορατοτητας,πρεπει η bmw να αποδειξει οτι δεν εμποδιζουν την ορατοτητα. με απλα λογια η φια απαγορευει καθε καινουργια καινοτομια.
ρε παιδια τους κριτες ποιος τους οριζει? γιατι ειναι συχνο φαινομενο προσπαθοντας να ακολουθησουν τους κανονισμους να διαφωνουν με τις οδηγιες της φια.εμενα μου εχει δοθει η εντιπωση οτι δεν εξαρτονται απο τη φια
-
Εμένα μου έχει δωθεί η εντύπωση πως ο Briatore έχει ολονών τα τηλέφωνα.
-
Για βάλτε κανένα αποτέλεσμα για εμάς που είμαστε στο γραφείο..!
-
Καλά δεν έχετε http://www.f1.com στο γραφείο για live timing?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλά δεν έχετε http://www.f1.com στο γραφείο για live timing?Access restricted due to company policy..
-
Ο Kimi στην pole, με MS και FM από πίσω του. Ο Alonso μόλις 7ος και αύριο θα γίνει σφαγή!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην τελευταία προσπάθεια ο Kimi είχε μια έξοδο με αρκετά στα χαλίκια, χάλασε το γύρο του αλλά ευτυχώς το μάζεψε.
Δυστυχώς δεν φάνηκε(τουλάχιστον εγώ δεν το κατάλαβα) αν τα χώματα που μπήκαν στην πίστα εμπόδισαν τους MS και FA στο 2o sector, πάντως όπως και να 'χει αύριο αναμένεται συναρπαστικός αγώνας.
-
Υδρόβιε θα πεθάνεις!!!
-
Δυστυχώς δεν φάνηκε(τουλάχιστον εγώ δεν το κατάλαβα) αν τα χώματα που μπήκαν στην πίστα εμπόδισαν τους MS και FA στο 2o sector, πάντως όπως και να 'χει αύριο αναμένεται συναρπαστικός αγώνας.Οι Button, Barrichello και Alonso(που ηταν ακριβως μπροστα απο τον Schumi) βελτιωσαν παντως...
-
Και ο Schumacher βελτίωσε, λόγω του 3ου sector όμως. Ωστόσο, και χωρίς τα χώματα δε νομίζω να έπαιρνε pole, ήταν εξαιρετικός ο γύρος του Kimi.
Όλα θα κριθούν αύριο στο ρυθμό. Δεν έχω δει τα σετάκια της Mclaren από τα ελεύθερα, και ενδεχομένως η γόμα που στρώνεται κάτω να βοηθήσει λιγάκι τα Micehelin. Πάντως σε 9-10 γύρους που είδα από Massa στο FP3, τα Bridgestone έδειξαν εξαιρετικά χαρακτηριστικά σταθερότητας.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με το Magny Cours, στο Hockenheim ο συνδυασμός 'φρέσκα λάστιχα - βαρύ αυτοκίνητο' δεν είναι τόσο ταχύτερος από το 'φθαρμένα λάστιχα - ελαφρύ αυτοκίνητο'. Ενδεχομένως μάλιστα να μην είναι καν ταχύτερο, οπότε θα παίξει αρκετά σημαντικό ρόλο το ποιός μπορεί να πάει μακρύτερα πριν τα πιτ-στοπ.
Ο Alonso πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει θέσεις στην εκκίνηση (και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει) αποφεύγοντας μπελάδες και τρακαρίσματα ώστε να ελαχιστοποιήσει τη βαθμολογική απώλεια.
-
θυμάμαι πέρσι που ο Μπριατόρε κατηγόρησε το Κίμι, ότι βγήκε επίτηδες για να φέρει χώματα στη πίστα και να χαλάσει το χρόνο του Αλόνσο.... φέτος πάλι βγήκε ενώ είχε πάρει τη pole..... θέλω να δω αν τον ρωτήσουν τον Μπριατόρε για το ίδιο θέμα... θα χει πλάκα lol
-
Και ο Schumacher βελτίωσε, λόγω του 3ου sector όμως. Ωστόσο, και χωρίς τα χώματα δε νομίζω να έπαιρνε pole, ήταν εξαιρετικός ο γύρος του Kimi.Διαφωνω. Η εξοδος του Raikkonen ήταν στο 3ο sector και ο Schumi τον συνολικο του χρονο δεν βελτιωσε ενω ο Alonso που ηταν μπροστα απο τον Schumi βελτιωσε τον συνολικο του χρονο.
-
τόσο ο ΜΣ όσο και ο Μάσσα δε πλησίασαν το Q2 χρόνο τους διότι πιστεύω πως έβαλαν παραπάνω καύσιμα. Κανείς φυσικά δε περιμένε το KImi εκεί οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μια διαφορετική μάχη..... αυτή τη φορά ανάμεσα σε Σούμι και Κίμι.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Και ο Schumacher βελτίωσε, λόγω του 3ου sector όμως. Ωστόσο, και χωρίς τα χώματα δε νομίζω να έπαιρνε pole, ήταν εξαιρετικός ο γύρος του Kimi.
Διαφωνω. Η εξοδος του Raikkonen ήταν στο 3ο sector και ο Schumi στον συνολικο του χρονο δεν βελτιωσε ενω ο Alonso που ηταν μπροστα απο τον Schumi βελτιωσε τον συνολικο του χρονο.
Ναι, έχεις δίκιο ήταν στο 3ο sector, δικό μου λάθος. Ωστόσο, ο καλύτερος χρόνος του MS δίνεται στον 12ο γύρο, που ήταν και ο τελευταίος, συνεπώς βελτίωσε κάποια εκατοστά με το απόλυτα καλύτερο S3 που έκανε.
Επίσημο thread:GP Γερμανίας-Hockenheim