-
Ρωτάω αν έχει πάει κανένας και γνωρίζει καλά απο κοντά την πίστα. Σκέφτομαι να πάρω εισητήρια για εδώ-Prato
...Είναι θέσεις για όρθιους και δεν ξέρω αν υπάρχει καλή θέα απο το συγκεκριμένο σημείο. Η τιμή είναι καλή (55Ε) ενω για την αμέσως επόμενη επιλογή πάμε Prima Variante-Tribuna Alta Velocità A 6a
με 215Ε
(Επίσης έχει σκοπό να πάει κανένας και αν ναί που?)
-
Ρωτάω αν έχει πάει κανένας και γνωρίζει καλά απο κοντά την πίστα. Σκέφτομαι να πάρω εισητήρια για εδώ-Prato
...Είναι θέσεις για όρθιους και δεν ξέρω αν υπάρχει καλή θέα απο το συγκεκριμένο σημείο. Η τιμή είναι καλή (55Ε) ενω για την αμέσως επόμενη επιλογή πάμε Prima Variante-Tribuna Alta Velocità A 6a
με 215Ε
-
με 215Ε
-
Τα 2 τελευταία χρόνια πάω Monza αλλά δεν έτυχε να την γυρίσω την πίστα, καθόμουνα στην θέση μου και that's all..
Φαντάζομαι ότι τα 160 επιπλεόν ευρώ αξίζουνε την τιμή τους γιατί βλέπεις τα τελειώματα της ευθείας και το φρενάρισμα αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου. Επίσης έχε υπόψην σου ότι υπάρχουν παντού οθόνες που δείχνουν τι συμβαίνει στην υπόλοιπη πίστα.
Φέτος δεν ξέρω αν θα πάω, αναλόγως με τα κέφια και - κυρίως - την εξεταστική..
-
Η 2η επιλογή είναι σε εξέδρα, απλά ψάχνω να βρώ αν αξίζει στο συγκεκριμένο σημείο, ή αν πάω στην πρώτη επιλογή θα βλέπω καλα αλλα απλά θα είμαι όρθιος (που δεν με πειράζει, silverstone μια χαρα ήταν)..
-
Ε άμα είναι και σε εξέδρα δεν το συζητάμε καν. Θα τα βλέπεις να κατεβαίνουν από την ευθεία με 360 και να πλακώνονται στα φρένα για το S.. Τι παραπάνω περιμένεις δηλαδή? Τελειώς διαφορετικό το feeling όταν το βλέπεις από πολύ μακριά να έρχεται κοντά σου - όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση - από το να το βλέπεις απλά να περνάει μπροστά σου..
-
Κωνσταντινούπολη πχ. υπήρχαν θέσεις απέναντι απο εκεί που καθόμουν, για όρθιους σε πλαγιά με θέα εφάμιλη αυτής που είχα και εγώ με εξέδρα...Ρωτάω αν παίζει κάτι τέτοιο με τις Θέσεις που έχω γράψει στο 1ο post...!!
(Μάλλον για εξέδρα με βλέπω τελικά:oops: )
-
Έχω την εντύπωση ότι η πίστα - και - σε εκείνο το σημείο είναι τελείως φλατ..
-
Προτείνω Παραμπόλικα στην είσοδο. Για μένα το κορυφαίο σημείο στη Μόντσα με διαφορά. Αν μπορείς να πληρώσεις την τιμή μη το σκέφτεσαι πήγαινε εκεί!
-
Φιλε δεν εχω παει Monza αλλα απ'ο,τι ξερω οι θεσεις γενικης εισοδου δεν ειναι και οι καλυτερες. Οπως ειπε και ενας αλλος οι περισσοτερες τελειως flat και μαλλον πισω απο κανα φραχτη (μαλλον χειροτερες απο Silverstone και Ισπανια), ενω η συγκεκριμενες δε βλεπουν σε στροφη και ειναι και χωρις γιγαντοοθονη... Απο την αλλη στην 6A βλεπεις μεν εκκινηση και προσπερασματα αλλα ειναι αρκετα μακρια απο το σικαιην, δε βλεπεις τα αμαξια για πολλη ωρα και δεν ενδεικνυται και για φωτογραφιες... Ομως μπορει καποιος που εχει παει να ξερει καλυτερα
Γι'αυτο βεβαια ειναι και καλες οι τιμες και τα 55Ε και και τα 215 για την κερκιδα, βεβαια εξαρταται και ποσα λεφτα διαθετεις...
Τα παρακατω sites εχουν φωτο και μπορει να σε βοηθησουν:
http://www.f1grandprixtours.com/ital-2006-italy-circuit-maps-racing-grandstands.php
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Ρωτάω αν έχει πάει κανένας και γνωρίζει καλά απο κοντά την πίστα. Σκέφτομαι να πάρω εισητήρια για εδώ-Prato...Είναι θέσεις για όρθιους και δεν ξέρω αν υπάρχει καλή θέα απο το συγκεκριμένο σημείο. Η τιμή είναι καλή (55Ε) ενω για την αμέσως επόμενη επιλογή πάμε Prima Variante-Tribuna Alta Velocità A 6a
με 215Ε
Εκεί που λες να πας δεν αξίζει τον κόπο με τίποτα, είναι ίσως από τα χειρότερα σημεία. Πάνω στην curva grande σε ένα μέρος τίγκα στο δέντρο!... Θα βλέπεις (αν προλάβεις να δεις) τα μονοθέσια να περνάνε μπροστά σου με 320km/h και αμέσως το δέντρο δεξιά σου θα στα κρύβει. Κατα τη γνώμη μου το καλύτερο σημείο για prato είναι στα φρένα πριν τη Variante Ascari. Aκούς τα μονοθέσια να έρχονται από το βάθος με τους κινητήρες να στριγγλίζουν και μόλις φτάνουν εμπρός σου πέφτουν στα φρένα τόσο δυνατά, που η εμπειρία είναι σαν ξαφνικά να ζεις το χρόνο σε slow motion. Από εκεί και πέρα έχεις οπτική των μονοθεσίων όταν στρίβουν όλη την Ascari και χάνονται μετά καθώς επιταχύνουν προς Parabolica. Προσοχή όμως! Αυτό το σημείο ΠΗΖΕΙ στον κόσμο, οπότε αν θες να έχεις έστω μια ελπίδα να μπορέσεις να δεις τη θέα που σου περιέγραψα, πρέπει να είσαι εκεί από ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ με προμήθειες (νερό, σαντουιτσάκια). Από κει και πέρα, κερκίδες.
-
Και πάνω που είχα κατασταλάξει, μπερδεύτικα πάλι...
@takis...21A εννοείς μήπως...?
δεν είναι η 22 για να βλέπεις και έξοδο απο parabolica, και η τιμή δεν είναι τόσο χάλια...170
-
Ακολουθώντας την συμβουλή των ειδικών έκλεισα για 21Α (είσοδο parabolica)
Κ. Πουρναράκη αν δεν είναι καλά θα πάρω για παράπονα στον Alpha
-
Face μαλλον εκανες την καλυτερη επιλογη, καλα να περασεις!
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Face μαλλον εκανες την καλυτερη επιλογη, καλα να περασεις!Να 'σαι καλά, ευχαριστώ..!!
Και εγώ έτσι πιστεύω..!!Θα δείξει..
Το καλό είναι ότι ένα απο τα όνειρα μου θα γίνουν πραγματικότητα. Απο το πρώτο GP που είδα ονειρεύομαι την Monza..!!
Θα βάλω όσες φώτο τραβήξω..!!
-
Είσαι σίγουρος ότι θα προλάβεις άμα φτάσεις 9 το πρωί στο αεροδρόμιο? Επειδή και η πίστα είναι μακριά και έχεις και πολύ περπάτημα μέσα σε αυτή.. Χώρια από την όποια πιθανή καθυστέρηση..
-
Λοιπόν, και 10 να φτάσω...Και να κάνω μισή ώρα να πάρω τσάντες....και να κάνω άλλη μιά ώρα να πάρω το αμάξι..Πάμε 1130..Μέσα σε 2μιση ώρες δεν θα προλάβω να πάω Πίστα..?
Πόσο περπάτημα έχει (περίπου)?..Τα αφήνουν κάπου έξω και την κόβουν ποδαράτο..?
-
Έχει ΠΟΛΥ περπάτημα.. Πέρσυ που είχα πάει με αυτοκίνητο και δεν είχαμε access για μέσα στην πίστα και έχοντας πάει από νωρίς, περπατήσαμε κοντά στην 1 ώρα μέχρι να φτάσουμε στην ευθεία της εκίνησης. Βέβαια δεν ξέρω σε τι απόσταση είναι τα Linate/Malpensa (αν και μάλλον Malpensa θα κατέβεις αφού τόσο νωρίς πτήση έχει μόνο η Alitalia) από την πίστα.
Την Κυριακή είχε πολύ κίνηση απ'οτι θυμάμαι, εμείς όμως είχαμε πάει νωρίς, οπότε δεν ξέρω τι θα γίνεται αργότερα. Θυμάμαι είχαμε ξεκινήσει από το κέντρο του Μιλάνο για την πίστα γύρω στις 7.30..
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, να πας από το Σάββατο..
-
Μalpensa-Μοnza είναι 60χλμ Διεθνή...
Κέντρο Μιλάνου-Monza είναι 25χλμ με τα μισα σε Διεθνή...
Πόση ώρα είχατε κάνει να φτάσετε και τελικά να καθίσετε στην πίστα, θυμάσαι..!!
8:15 φτάνω τελικά, τι να πω ρε γμτ...Λες να μείνω και Σάββατο Μιλάνο?Τα οικονομικά τα έχω ίδη υπολογίσει στο 2000αρο το άτομο και δεν θέλω να ανέβω παραπάνω..!!
Αν θυμόσουν πόση ώρα κάνατε τελικά Μιλάνο-Πίστα θα με βοηθούσε..!!
-
1 ώρα κάναμε μέχρι να φτάσουμε στην Μonza.. Πρέπει να περπατήσαμε και καμιά ώρα με 3 τέταρτα μέχρι να φτάσουμε στην ευθεία από εκεί που παρκάραμε.. Τώρα πόση παραπάνω ώρα θες για να φτάσεις στην στροφή που έχεις τα εισιτήρια, δεν ξέρω.
2Κ το άτομο? 600 τα αεροπορικά, 400 τα εισιτήρια του αγώνα, το αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε πόσο θα κοστίσει? Πάντως στην πίστα θα φας ωραιότατα σαντουιτσάκια (σοβαρά μιλάω) με μπριζόλα ολόκληρη μέσα με 3-4
Απορία για παρακολούθηση Monza GP!