-
Λοιπον παιδια αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα.Και ποιους σκεφτηκα?
Εσας σκεφτηκα!
Ειναι ενα ζητημα που με απασχολει καιρο τωρα και θελω τη βοηθεια σας.Δεν μπορω να περπατησω,να οδηγησω,να κοιμηθω(κοιμαμαι κιολας) χωρις να το βγαλω απο το μυαλο μου.Αραγε πηγαινω η ερχομαι?
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αλλοι μου λενε οτι πηγαινω και αλλοι το αντιθετο δλδ οτι ερχομαι.Υπαρχει δλδ διχογνωμια-και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω...
Οποτε,πιαστε το ποντικι στα χερια και ψοφιστε..εμμ ψηφιστε! -
Εσας σκεφτηκα!
Ειναι ενα ζητημα που με απασχολει καιρο τωρα και θελω τη βοηθεια σας.Δεν μπορω να περπατησω,να οδηγησω,να κοιμηθω(κοιμαμαι κιολας) χωρις να το βγαλω απο το μυαλο μου.Αραγε πηγαινω η ερχομαι?
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αλλοι μου λενε οτι πηγαινω και αλλοι το αντιθετο δλδ οτι ερχομαι.Υπαρχει δλδ διχογνωμια-και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω...
Εσας σκεφτηκα!
++++++++++++++++++++++++++---------------------__++++++++++=
αγαπητε νεανια
το προβλημα σου ειναι συνηθισμενο σημερα στους νεους μα πολυσυνθετο
υπαρχουν πολλων ειδων θεραπειες που περιλαμβανουν διαφορες μεθοδουςοι πιο αποτελεσματικες ειναι
1.παιρνεις τηλεφωνο τη λιτσα πατερα και τη ρωτας ποιος θα παρει το champions league. ο,τι και να σου πει, εσυ της λες με νοημα... μα πως το ξερατε; οταν το κλεισετε, σκεφτεσαι λιγο αυτα που σου ειπε και παιζεις στο στοιχημα μια αλλη ομαδα για να μη σε υποψιαστει κανεις
-
καλεις τους φιλους σου σπιτι, φορας γυναικεια εσωρουχα και παιρνεις ενα μαστιγιο και βαρας ολα τα αρσενικα στον πισινο.. τους φωναζεις 'τρελο αγορι'
-
καλεις τους φιλους σου σπιτι και βλεπετε τσοντα. στην πορεια, παιρνετε σε ροζ τηλεφωνα και αυνανιζεσθε βαναυσα. οποιος τελειωσει πρωτος, το φωναζει οπως οταν ημασταν παιδια που τρεχαμε και λεγαμε
-πρω
-δε
-τρι
ο τελευταιος ειναι ηλιθιος........
-
γυρνας σπιτι αργα, κανεις ενα μπανιο και κανεις τον απολογισμο της ημερας. καθως σκεφτεσαι ολα αυτα τα φιλοσοφικα προβληματα.. λες 'δε γ@μιεται'... ξυνεις λιγο το αριστερο και πεφτεις για υπνο
-
κρατας ημερολογιο και γραφεις ολους τους υπαρξιακους σου προβληματισμους. οταν θα εχεις γερασει, τρως ενα γιαρμα, σκιζεις ολες τις σελιδες και τις μοιραζεις στους περαστικους, ενω φωναζεις 'Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ'
ο,τι και να κανεις παντως, ο σκαης ειναι μαζι σου...
choose lifeΕυ αυνανιζεσθε
-
-
Γιο μεν γιο μεν γιογιο μεν,γιο γιο γιο γιο μεν,γιο μεν,γιο γιο γιο γιο μεν μεν γιο μεν ,γιο νιγκα γιο νιγκα
νιγκα γιο γιο μεν , μεν γιο μεν,γιο μεν νιγκα
γιο μεν μεν γιο γιο γιο,μεν γιο γιο
νιγκα νιγκα νιγκαμπαουνς! μπαουνς ! γιο νιγκα γιο
μπαουνς!μπαουνς!
Σωπα μανα,εχει ο skye
και για μας
-
Τα συγχαρητήριά μου στον δρ σκάι για την άριστα τεκμηριωμένη και επιστημονικά άρτια τοποθέτησή του πάνω σε αυτό το πολύπλευρο και πολυσήμαντο ζήτημα.
Θα μου επιτρέψει να κάνω μια μικρή προσθήκη:
- ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
-
πόσο του δίνετε;
-
μπαουνς! μπαουνς!
γιο μεν ,γιο μεν γιο μεν,νιγκα μπαουνς!
-
Εγώ έρχομαι!!!
Εσύ απλά ακόμα πηγαίνεις!!! -
το μπαουνς δεν το χρησιμοποιω ποτε
στα αλλα μεσα εισαι
-
οταν οι αλλοι πανε τα superfast ερχονται.
bp δυναμικα μπροστα.
tampax και ξεχαστε τις διαρροες.
predictor+ χαπι επομενης μερας για να μην της γ......ε το σπιτι και για να μην σας το κλεισει αυτη
harpic παπι μπανιου κουακ κουακ κουακ
-
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
οταν οι αλλοι πανε τα superfast ερχονται.bp δυναμικα μπροστα.
tampax και ξεχαστε τις διαρροες.
predictor για να μην της γ....σ τε το σπιτι και για να μην σας το κλεισει αυτη
harpic κουακ κουακ κουακ
μπορω κι εγω με το candoo
-
-
ειστε τρελοι ρεεεεε!!!
-
Τελικα ποιος νικησε τη Χαβαη 5-0?
-
δεν ξερω..
ο βαζελος ποσο ηρθε σημερα; -
125 αναγνωσεις και μονο 15-16 ποστ?Αντε ρε ποσταρετε!
Δε θα ναι για παντα...
-
2-2
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πόσο του δίνετε;μεχρι να ρθει ενας μοντ...
ΠΗΓΑΙΝΩ Η ΕΡΧΟΜΑΙ?