-
Για να παμε προς Hockenheim μερια...
Server up by Vas...
-
Server up by Vas...
-
Server up by Vas...
-
οποιος μπορεσει μου στελνει με pm το νεο pass....
-
bring it ON
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εγω αυτα τα θεωρω δεδομενα για τους επομενους αγωνες.
η πρωτη στροφη στη γερμανια κοβεται(οπως κανει και το AI) και η δευτερη και πιθανως μια δυο ακομα.......γιαυτο προσοχηΕγω στις δοκιμες προς το παρον κοβω την αριστερη μετα τη φουρκετα χρησιμοποιωντας το πρασινο του κερμπ οπως φαινεται στη φωτο:
Με βολευει αρκετα και πρεπει να εχω το νου μου να καθυστερω φρεναρισμα και στριψιμο για να μην κοψω.
Επειδη το κερδος ειναι 2-3 δεκατα και ισως προκαλεσει διαμαχες του στυλ για το αν ακουμπαει ο δεξιος τροχος στο μπλε, μηπως θελετε να συμφωνησουμε να κοβουμε ολοι σε αυτο το σημειο οπως καναμε στο Monaco? Η να απαγορευτει τελειως και για ολους?
Ωχ προβλεπω τωρα να πεσετε ολοι να με φατε
-
Δεν εχω κανει ακομα ουτε ενα γυρο εδω αλλα πειτε ενα χρονο που θεωρειται καλος για να ξερω αν ειμαι στο σωστο δρομο,μαλλον θα μπορεσω να τρεξω εδω
ms στειλε μου τον κωδικο οταν μπορεσεις
-
alonso ειναι ευκολη πιστα.
pini στο σημειο που λες επιτρεπεται να καβαλαμε ολο το κερμπ αλλα καθολου στο γρασιδι. αυτη ειναι η αποψη μου,και ετσι κιαλλιως επιτρεπεται και στην κανονικη φ1 να καβαλας το κερμπ.
-
server up
-
Τι εγινε ρε παιδια?
-
Ρε κυκλοφορησε...?
-
1.10.624 qual lap με Mclaren και Ferrari setup
ΥΓ το οποίο ωστόσο δεν είναι καθόλου καλό
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
1.10.624 qual lap με Mclaren και Ferrari setupΥΓ το οποίο ωστόσο δεν είναι καθόλου καλό
1.12.001 qual lap
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
1.10.624 qual lap με Mclaren και Ferrari setupΥΓ το οποίο ωστόσο δεν είναι καθόλου καλό
Ρε Γιαννη τι πανηγυριζεις...?
Λες και τον εκανες με Ferrari αυτο τον χρονο?iron, θες δουλεια μου φαινεται εδω...
-
paidia o kwdikos pios einai?
-
Server up by vas...
-
νάμισα ότι έχει πρόβλημα η γραμμή μου και βγήκα, αλλά τελικά ήταμ οκ
πάλι θα ήταν κάποιος με 56k modem και έγινε σαλάτα!
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
πάλι θα ήταν κάποιος με 56k modem και έγινε σαλάτα!
Ποιος να ηταν ρε iron...?
-
server up
-
server up
F1C ROUND 12-RH 2005-GERMANY 31/7/06