-
καλησπερα, καποιος μου μαχαιρωσε σημερα το βραδυ το πισω δεξι ελαστικο μου (ηταν και ημισλικ ρε γαμωτο).το πλατος του μαχαιριου ηταν περιπου 1,5-2 εκατοστα.τι γινεται με αυτο? φτιαχνεται? παιρνει σαμπρελα και ειναι οπως πριν?
-
καλησπερα, καποιος μου μαχαιρωσε σημερα το βραδυ το πισω δεξι ελαστικο μου (ηταν και ημισλικ ρε γαμωτο).το πλατος του μαχαιριου ηταν περιπου 1,5-2 εκατοστα.τι γινεται με αυτο? φτιαχνεται? παιρνει σαμπρελα και ειναι οπως πριν?
-
-
Φτιαχνεται με μπαλωμα αλλα του εχεις εμπιστοσυνη ;Σαμπρελα σε tubeless λαστιχο λενε οτι πρεπει να αποφευγεται.
-
fotis-84
αν το σκίσιμο ειναι στο προφιλ (που μάλλον εκει θα ειναι δλδ) δε νομιζω να μπαλώνεται
-
2.5 εκατοστά σκίσιμο και θέλεις να το φιάξεις;
Λογικά όπως έγραψε κι ο hrdoukas θα είναι στο πλαινό του ελαστικού, οπότε .... δυστυχώς πέταμα. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
fotis-84αν το σκίσιμο ειναι στο προφιλ (που μάλλον εκει θα ειναι δλδ) δε νομιζω να μπαλώνεται
Βαζουν ενα patch εσωτερικα και μετα το ζεσταινουν για να κολλησει καλα. Εγω παντως δεν θα το εκανα γιατι δεν το εμπιστευομαι με τιποτα .
-
σαμπρελα?μπορει να γινει επικινδυνη?
-
Το λάστιχο δε θα γίνει όπως ήταν πριν τη μαχαιριά. Αν θες βάλε σαμπρέλα, προσωπικά όμως δε θα το έκανα.
Η σαφάλεια θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από κάποια ευρώ. -
παμε για αλλο, η μαλλον για αλλα δυο γιατι που να βρεις σε κατασταση ιδια με το δικο σου!!!!
-
Για να είναι ημισλίκ, θα πει ότι είσαι γρήγορος! Μην παίζεις με την ασφάλειά σου! Το μαχαίρι έχει καταστρέψει το σκελετό του ελαστικού. Ακόμα και αν σου το μπαλώσουν, θα βγάλει βυζί! Ξέχνα το, αγόρασε 2 καινούρια να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Ο αλήτης που σου το έκανε, να το βρει από αλλού!!!
-
+1
Ό,τι σημαντικότερο στα ημισλίκ είναι ο σκελετός τους και στο δικό σου το ημισλίκ καταστράφηκε... Δυστυχώς πας για καινούριο. -
επειδη το λυπαμαι να το πεταξω ,μπορειτε να μου δωσετε σας παρακαλω καμια ιδεα για το τι θα μπορουσα να το κανω?
εγω σκεφτομαι να το κανω γλαστρα και να φυτεψω κανα δεντρακι!!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
fotis-84
αν το σκίσιμο ειναι στο προφιλ (που μάλλον εκει θα ειναι δλδ) δε νομιζω να μπαλώνεται
Βαζουν ενα patch εσωτερικα και μετα το ζεσταινουν για να κολλησει καλα. Εγω παντως δεν θα το εκανα γιατι δεν το εμπιστευομαι με τιποτα .
Αν θυμάμαι καλά, αυτά τα μπαλώματα είναι μόνο για bias ply ελαστικά. Πλέον όλα τα ελαστικά των επιβατικών είναι radial.
-
fotis-84
Εχεις καμια βάρκα;
Εναλακτική χρήση του είναι και η καύση του κατα τη διάρκεια αποκλεισμού κεντρικής οδού για κάθε είδους διαμαρτυρία αλλά δεν συνιστάται μια και είναι επιβαρυντική για το φαινόμενο του θερμοκηπίου
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
fotis-84Εχεις καμια βάρκα;
Εναλακτική χρήση του είναι και η καύση του κατα τη διάρκεια αποκλεισμού κεντρικής οδού για κάθε είδους διαμαρτυρία αλλά δεν συνιστάται μια και είναι επιβαρυντική για το φαινόμενο του θερμοκηπίου
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
fotis-84
Εχεις καμια βάρκα;
Κι όμως, ο Χρήστος έχει δίκιο! Ούτε καν ρεζέρβα δεν θα το έκανα. Κάνει και για ζαρντινιέρα, χωμένο στο χώμα. Αλλά περιβαλλοντικά αυτές οι λύσεις είναι μη επιλέξιμες!
- 1 για τον Χρηστέα λοιπόν!
-
Πλύν το καλα, βάλε ένα κομμάτι γυλί από πάνω και κάν το τραπεζάκι...
-
Αν έχεις χιμπατζή με ένα κομμάτι σχοινί και ένα κλαδί το κάνεις μια χαρά κούνια!!!!!
Αν έχεις βάρκα το δένεις στο πλάι για να μην την κοπανάς στο λιμάνι.
Με ένα κομμάτι χοντρό σύρμα σε σχήμα γάντζου και μια κατηφόρα κάνεις τρελά παιχνίδια αλλά θέλει καλή φυσική κατάσταση να το κυνηγάς στην κατηφόρα προσπαθώντας να το κουμαντάρεις με το σύρμα!Ουφ είναι και περασμένη η ώρα! Δεν μου έρχεται κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Με ένα κομμάτι χοντρό σύρμα σε σχήμα γάντζου και μια κατηφόρα κάνεις τρελά παιχνίδια αλλά θέλει καλή φυσική κατάσταση να το κυνηγάς στην κατηφόρα προσπαθώντας να το κουμαντάρεις με το σύρμα!Τσέρκι? Πόσο χρονών είσαι?
MAXAIΡΩΜΕΝΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ