-
-
-
-
Εντάξει βρήκαμε το gti της (επόμενης) χρονιάς.
-
Πολύ ωραία καθίσματα, εμφανισιακά τουλάχιστον!
Αλλά πριν μιλήσουμε για gti της χρονιάς, ας το δούμε πρώτα (και μετά τον ανταγωνισμό!)...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Πολύ ωραία καθίσματα, εμφανισιακά τουλάχιστον!Αλλά πριν μιλήσουμε για gti της χρονιάς, ας το δούμε πρώτα (και μετά τον ανταγωνισμό!)...
Ειδαμε ολοκληρη φωτο,δεν χρειαζόμαστε αλλα
Εδω βγηκε το golf GTi που ουτε σε φωτο δεν ειχαν δει οι πιο πολλοι που το ψηφισαν -
όμορφο αλλά αυτό το σήμα της SEAT είναι απαράδεκτο και το βάζουν και μεγάλο και φιγουράρει σαν...
-
σαν....
-
Πού είναι το βήμα για το Cupra τελικά; Στο 'Seat Leon 2005' ή εδώ; Έχω να βγάλω λόγο ξέρετε!!!
-
Δεν ειν' κακο.....
-
τιμη ????
-
Ε δεν θα κανει κανενα 29αρι+ ????
-
...και τότε το Golf τι να το κάνει κανείς;
-
Aς μην κανει πάνω από 27 για να πουλήσει. Αν είναι στα ίδια με GTi, OPC θα το φάει το σκοτάδι.
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Πολύ ωραία καθίσματα, εμφανισιακά τουλάχιστον!Αλλά πριν μιλήσουμε για gti της χρονιάς, ας το δούμε πρώτα (και μετά τον ανταγωνισμό!)...
Ποιον ανταγωνισμό???
Mόνο το clio υπάρχει. Περιμένουμε και το TypeR αλλά δε έχω και μεγάλες προσδοκίες από αυτό σε αντίθεση με το Clio...
Όσο για την τιμή εγώ μάλλον κοντά στα 32 με 33Κ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Aς μην κανει πάνω από 27 για να πουλήσει. Αν είναι στα ίδια με GTi, OPC θα το φάει το σκοτάδι.Αν έχει 240 άλογα και κάνει στα 29 θα πουλήσει...
-
ξερετε πολλα μοντελα που να βγαινουν με τιμη 4-5Κ πιο φτηνα απο τον προκατοχο τους
εγω το βλεπω στα +35 !!!!
-
Για να έχει ελπίδες πώλησης ΑΥΤΟΥΣΙΟ το Cupra δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 29-30.
Αλλιώς θα πάρουν ή το FR ή το GTI και κατά τα γνωστά, στάδια Καλατράβα
και το Astra OPC βγάζει 240 με 30Κ, αλλά από πωλήσεις
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
ξερετε πολλα μοντελα που να βγαινουν με τιμη 4-5Κ πιο φτηνα απο τον προκατοχο τουςεγω το βλεπω στα +35 !!!!
Θα πρέπει να είναι τρελοί για να το πουλάνε τόσο. Αν ο ανταγωνισμός είναι χαμηλά σε τιμές, δεν είναι καθόλου παράλογο να είναι φθηνότερο από τον προκάτοχο.
-
με το FR να κανει 27300ε, το Cupra λογικα θα ειναι περιπου στα 30-31000.
Για το FR παντως οι πληροφοριες λενε οτι πρακτικα ειναι ενα GTI με ελαχιστα χειροτερο τιμονι. Το Cupra επισημα παρουσιαζεται αυριο οποτε θα μαθουμε περισσοτερα τεχνικα στοιχεια.
Και οι 2 εκδοσεις FR & Cupra θα πουλησουν πολυ και λογω της καλης τους τιμης. Ναι, το GTI ειναι το οriginal αλλα καποιοι θα μπουν στον πειρασμο που λεει:
τιμη GTI= FR+DSG=Cupra.
θα δοκιμασω συντομα το FR οποτε θα δω πως παει..
Seat Leon Cupra