-
οτι λέει....
(το βρήκα σε ένα ξένο φόρουμ και είπα να το ποστάρω και εδώ έτσι για να δούμε τι θα δούμε)
-
οτι λέει....
(το βρήκα σε ένα ξένο φόρουμ και είπα να το ποστάρω και εδώ έτσι για να δούμε τι θα δούμε)
-
οτι λέει....
-
Μαλακία ψηφοφορία λέω εγώ... Τέλος πάντων, το αμάξι τον ονείρων μου, γιατί το πέος το χαίρονται άλλοι (άλλες μάλλον), ενώ το αμάξι εγώ!
-
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μαλακία ψηφοφορία λέω εγώ... Τέλος πάντων, το αμάξι τον ονείρων μου, γιατί το πέος το χαίρονται άλλοι, ενώ το αμάξι εγώ!την εβαλα την ψηφοφορια για να ξεφυγουμε απο τα συνηθισμενα και νομιζω οτι στο τελος θα έχει ενδιαφερον το αποτελεσμα.....
-
Μαλακία ψηφοφορία λέω εγώ... Τέλος πάντων, το αμάξι τον ονείρων μου, γιατί το πέος το χαίρονται άλλοι, ενώ το αμάξι εγώ!χαχαχαχα......
τι εγραψε παλι το ατομο...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Μαλακία ψηφοφορία λέω εγώ... Τέλος πάντων, το αμάξι τον ονείρων μου, γιατί το πέος το χαίρονται άλλοι, ενώ το αμάξι εγώ!
την εβαλα την ψηφοφορια για να ξεφυγουμε απο τα συνηθισμενα και νομιζω οτι στο τελος θα έχει ενδιαφερον το αποτελεσμα.....
Ναι ρε, χαλαρά, αφού είδες ότι εγώ απάντησα και ψήφισα κιόλας!!! Αρκεί να μην το κλειδώσουν. Πλάκα θα έχει να ακούσουμε απόψεις...
-
-
Τέλος πάντων, εγώ απ' ότι βλέπω απ' τις λίγες ψήφους εδώ, ή πολύ μεγάλοι είμαστε όλοι, ή μαλακίες αμάξια έχουμε αυτή τη στιγμή... Διαλέξτε και πάρτε...
-
Τέλος πάντων, εγώ απ' ότι βλέπω απ' τις λίγες ψήφους εδώ, ή πολύ μεγάλοι είμαστε όλοι, ή μαλακίες αμάξια έχουμε αυτή τη στιγμή... Διαλέξτε και πάρτε...Ή είμαστε μικροί και έχουμε χάλια αμάξια, οπότε δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε!
-
Αν έχεις το πέος των ονείρων τους, μπορείς εύκολα ν' αποκτήσεις το αμάξι των ονείρων σου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν έχεις το πέος των ονείρων τους, μπορείς εύκολα ν' αποκτήσεις το αμάξι των ονείρων σου.ή αν έχεις το αμάξι των ονείρων σου τι να το κάνεις το πέος των ονείρων σου
-
Πολυ στοχασμος πεφτει εδω μεσα μου φαινεται....
Να δουμε ποτε θα πεσει και το
Ποσοστα κανεις ?
-
απλά πριν κλειδωθεί να μάθω ποιος απάντησε 'μεγαλύτερο πέος'
-
Μα καλά μέχρι τώρα μόνο εγώ είμαι τόσο ευχαριστημένος από το αυτοκίνητό μου?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
απλά πριν κλειδωθεί να μάθω ποιος απάντησε 'μεγαλύτερο πέος'Αυτος μαλλον :
-
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
απλά πριν κλειδωθεί να μάθω ποιος απάντησε 'μεγαλύτερο πέος'C'est moi
Τι άλλο να θέλω αφού έχω το Punto μου! -
Bagus
Αυτό το παληκάρι έχεο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα...
Δε θα θελα να μαι στη θέση του....
θα ηθελα να είχα