-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
γνωστή ως μάρκα η Dinitrol αλλά δεν την έχει δοκιμάσει κανείς. Καλύτερα να μην είμαι ο πρώτος.
εννοείς στην Ελλάδα..
πάντως ένα κερί που χρησιμοποίησα μου φαίνεται πολύ καλό
Δεν ξέρω για σκουριά γιατί 1 χρόνο το έχω βάλει μόνο, αλλά το κερί είναι όπως το άφησα από πέρσυ.
Στην Ολλανδία για παράδειγμα είναι η νο1 μάρκα για τα παλιά αυτοκίνητα
Αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι δεν έχω κάναν γνωστό που να το έχει βάλει για αρκετά χρόνια και να μου πει έχει αντέξει. Αν λοιπόν κρατήσει 4-5 χρόνια ακόμα (σε καθημερινό αμάξι όπως το δικό σου) τότε πολύ πιθανόν να το χρησιμοποιήσω και γω. Σε forums απλά δεν έχω διαβάσει ποτέ τπτ. Το θέμα κερί επειδή είδα πόσο δύσκολο είναι να το αφαιρέσεις προτιμώ να βάλω κάτι σίγουρο από το να τρέχω μετά πάλι να το αφαιρώ με θερμοπίστολα, φλόγιστρα, βενζίνες, διαλυτικά, σπάτουλες...κτλπ
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
Μην αφήνεις ποτέ τον ελεύθερο χρόνο να πάει χαμμένο. Σε ένα παλιό αυτοκίνητο πάντα βρίσκεις κάτι να κάνεις.Eχεις απολυτο δικιο, απο δουλειες αλλο τιποτα...
Αυτον τον καιρο εχω ξεμεινει εντελως απο χωρο και χρημα αλλα κανω οτι μπορω μονος μου, η φαση του λυσιματος αν και η πιο ευκολη θελει ψυρισμα για να μην χαλασει οτιδηποτε γερο και σε καλη κατασταση υπαρχει. -
Ο χρήστης bit έγραψε:
γνωστή ως μάρκα η Dinitrol αλλά δεν την έχει δοκιμάσει κανείς. Καλύτερα να μην είμαι ο πρώτος.
εννοείς στην Ελλάδα..
πάντως ένα κερί που χρησιμοποίησα μου φαίνεται πολύ καλό
Δεν ξέρω για σκουριά γιατί 1 χρόνο το έχω βάλει μόνο, αλλά το κερί είναι όπως το άφησα από πέρσυ.
Στην Ολλανδία για παράδειγμα είναι η νο1 μάρκα για τα παλιά αυτοκίνητα
Αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι δεν έχω κάναν γνωστό που να το έχει βάλει για αρκετά χρόνια και να μου πει έχει αντέξει. Αν λοιπόν κρατήσει 4-5 χρόνια ακόμα (σε καθημερινό αμάξι όπως το δικό σου) τότε πολύ πιθανόν να το χρησιμοποιήσω και γω. Σε forums απλά δεν έχω διαβάσει ποτέ τπτ. Το θέμα κερί επειδή είδα πόσο δύσκολο είναι να το αφαιρέσεις προτιμώ να βάλω κάτι σίγουρο από το να τρέχω μετά πάλι να το αφαιρώ με θερμοπίστολα, φλόγιστρα, βενζίνες, διαλυτικά, σπάτουλες...κτλπ
μήπως διαβάζεις αμερικάνικα φόρουμ??
-
kata basi nai
-
εεε γιαυτό!
-
έχω ψάξει για βρετανικά δε βρίσκω κανένα της προκοπής
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
έχω ψάξει για βρετανικά δε βρίσκω κανένα της προκοπήςhttp://www.frost.co.uk/productList.asp? ... 20Products
http://www.frost.co.uk/productList.asp? ... stCat=Rust
άκουσε με μια φορά!
-
ναι το frost ως eshop το γνωρίζω. Για forum μιλούσα.
Το por15 μάλλον θα το παραγγείλω αύριο. Υπάρχει τελικά αντιπρόσωπος στην Κρήτη. Έχουν ένα πολύ καλό υγρό που το ψεκάζεις και ξεπλένεις με νερό, στεγνώνεις γρήγορα και αφαιρεί όλη την επιφανειακή σκουριά. Θα το δοκιμάσω σε σημείο που δε μπαίνει η αμμοβολή μπας και κάνω δουλειά.
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
ναι το frost ως eshop το γνωρίζω. Για forum μιλούσα.Το por15 μάλλον θα το παραγγείλω αύριο. Υπάρχει τελικά αντιπρόσωπος στην Κρήτη. Έχουν ένα πολύ καλό υγρό που το ψεκάζεις και ξεπλένεις με νερό, στεγνώνεις γρήγορα και αφαιρεί όλη την επιφανειακή σκουριά. Θα το δοκιμάσω σε σημείο που δε μπαίνει η αμμοβολή μπας και κάνω δουλειά.
Γενικά στην Ευρώπη το Dinitrol είναι #1.
Και υπάρχει αντιπρόσωπος στην Θεσ/νίκη με άτομο που κατεβαίνει Αθήνα -
για πέσμου τον κωδικό του κεριού που χρησιμοποιήσες εσύ να το δω λίγο περισσότερο. Στο site τους έχουν 200 κεριά και πίσσες.
-
-
παράγγειλα σήμερα μετά από άπειρο ψάξιμο το picklex μαζί με το zerorust από το http://www.autobodystore.com
Κατέληξα ότι είναι ο καλύτερος συνδιασμός όταν πρέπει να βάψεις πάνω σε σκουριά. Άντε να δούμε όταν θα έρθουν...Το picklex απ'όσο λένε μπορεί να ψεκαστεί πάνω σε καθαρό μέταλλο και να το κρατήσει για αρκετό καιρό ασκούριαστο εφόσον δε θα βραχεί. Και όποτε τελειώσουν οι επισκευές να ασταρωθεί με εποξικό. Πιστεύω σε ανακατασκευές όπου δε μπορείς να ρίχνεις ασταρί με το πιστολί για 1 τετραγωνικό δουλειά είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Ακριβούτσικα βέβαια και τα 2....
Ιδανική μέθοδος απομάκρυνσης παλαιού χρώματος κ σκουριάς (?)