-
Βλέπω η γνωστή κλικούλα άρχισε πάλι το πάρτι της, ε;
-
-
-
εχει πλακα να δεις ποιοι ψηφισαν Κωστα, μη βγαζεις γρηγορα συμπερασματα.
-
Ξέρω πολύ καλά τι λέω.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βλέπω η γνωστή κλικούλα άρχισε πάλι το πάρτι της, ε;δίκιο έχεις, να δεις πόσοι χρήστες μπήκαν ξαφνικά
επί του θέματος κάτι;
-
οπως νομιζεις τοτε.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εμενα παντως μου στειλε πμ o lkar κ μου γραφε
πως αν ψηφησω το τετε οτι κ να ποσταρω θα συμφωνει απο δω κ περα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μην μιλάς για συγκρίσεις!!!
το θέμα είναι Brera-TT κι όχι η 159.
Να με συγχωρεί η αντικειμενική σου χάρη αλλά γιατί δεν το έγραψες μετά το ποστ του aserf που μίλησε για όλες τις Alfa? Μήπως επειδή έγραψε αρνητικά οπότε μπορείς νατο ανεχτείς? Ενώ εγώ έγραψα θετικά οπότε πρέπει να παρέμβεις:iconcool:
Επίσης ο ίδιος χρήστης ανέφερε την 159 αλλά ποιος τα κοιτάει αυτά ε? αρνητικά να γράφουμε και έχει ο Θεος.
Τέλος η 159 λόγω ίδιων μηχανικών μερών μπορεί να αναφέρετε στα threads της Brera.
-
Αν ήμουν ακόμα επιτηρητής στο ΕΜΠ θα έλεγα 'εσάς τους δυο θα σας χωρίσω'
(Moderator nass)
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν ήμουν ακόμα επιτηρητής στο ΕΜΠ θα έλεγα 'εσάς τους δυο θα σας χωρίσω'(Moderator nass)
αποκλείεται... δεν θ'αντέγραφε κανείς από τον άλλον
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αποκλείεται... δεν θ'αντέγραφε κανείς από τον άλλον
-
Σε λιτρα μετραμε την βενζινη και το γαλα...
Η ακαμψια μετριεται σε daNm/rad
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Σε λιτρα μετραμε την βενζινη και το γαλα...Η ακαμψια μετριεται σε daNm/rad
Λάθος. Σε λίτρα και σε Coulomb μετριέται. Από φέτος, την μετράμε και σε Γιάρδες. Κάνουμε και 6 άτοκες με Diner's, περάστε κόσμε
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
To post γινεται ηλιθιο οταν δεν υπαρχουν
επιχειρηματα αντικρουσης των ανωτερωΤο post γίνεται ηλίθιο όταν έχεις κάνει c/p έναν πίνακα που δεν ξέρεις τι σημαίνει. Αν θες (και αν ξέρεις) απάντα και στο παραπάνω ποστ μου.
-
Οπως ειναι γνωστο οτι ο ημιακαμπτος
ειναι χειροτερη και οικονομικοτερη λυση
απο τους πολλαπλους συνδεσμους,
το ιδιο ισχυει και για τα διπλα ψαλιδια.Αλλωστε στη formula 1 διπλα ψαλιδια χρησιμοποιουν τα μονοθεσια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δίκιο έχεις, να δεις πόσοι χρήστες μπήκαν ξαφνικάΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΕ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Το έχεις ξανακάνει αυτό.
Και καλό θα ήταν επιτέλους όταν κατηγορείς ομάδες ανθρώπων για κάτι να έχεις τα cojones να το κάνεις συγκεκριμένα, ονοματίζοντάς τους και όχι με αοριστολογίες για να μπορείς μετά να κάνεις τον κινέζο πάιζοντας τον AMEROLYPTO.
-
Που ακριβώς κατηγόρησε εσένα προσωπικά Κώστα!?
Αφου όταν κάνεις login είσαι κρυφός!!! Και για να σε προλάβω, αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι εμφανίζονται δημοσιεύσεις σου χωρις την ίδια ώρα να εμφανίζεσαι στην λίστα των on-line χρηστών!
-
Μήπως χάνουμε το δάσος;
Περί ελευθερίας γνώμης [Διάσπαση]