-
Στενοχωριέμαι πάρα πολύ καθ'ότι από μικρός τα πρώτα ερεθίσματα που είχα και με έκαναν να αγαπήσω το αυτοκίνητο είναι αυτοκίνητα της Alfa Romeo.
Δυστυχώς πλέον δεν σταματά να με απογοητεύει.
Βασικά κανένα απο τα 2αυτοκίνητα δε θα έπαιρνα..αλλά ανάμεσα στα 2 μακράν το TT.
Όχι μόνο λόγο επιδόσεων..αλλά ακόμα και την οδ.συμπεριφόρα του προηγόυμενου TT να έχει,πάλι θα την προτιμούσα.
Η Alfa Romeo απογοητεύει συνεχώς τους πραγματικούς οπαδούς της εταιρίας για να κερδίσει 60άρηδες(δεν εννοω στα χρόνια-εννοω στην ψυχή).Θα επέλεγα Alfa Romeo με κλειστά μάτια αν έδινε την ατόφια σπορ,ανόθευτη αίσθηση που έδιναν οι παλίες,κ ας χάλαγε πιο συχνά,κ ας ήταν πολύ πίσω απο ποιότητα η οτιδήποτε άλλο..
Για μένα πέρα απο design η Αlfa Romeo δεν προσφέρει τίποτα πλέον εκτός από ελάχιστες αναλαμπές όπως η 156GTA.Όλα τα παραπάνω προσωπικές μου απόψεις έτσι..δε θέλω διαξιφισμό με κανέναν.Απλά απο την εταιρία νίωθω προδομένος και πολύ στενοχωρημένος
-
τι εγινε εδω? Λιγη ωρα ελειψα και σηκωσε κεφαλι το Golf Coupe?
Μισο... παω να φερω κατι παιδια απο μερικα Alfisti Club ανα τας Ευρωπας να κανουν register και vote...
Απο οτι φαινεται τελικα, εγω και αλλοι 7 ειμαστε οι μονοι που δεν κοιταμε μονο τις επιδοσεις.
-
Σαν γνησιος Ιταλός έπρεπε να πηγαινα με κλειστα μάτια στη Brera. Αλλα οπως εχω ξαναπεί από τότε που η FIAT πήρε ALFA και LANCIA ολα έχουν αλλάξει. Κρίμα γιατί ειναι πραγματικά πολυ όμορφη.
Αχ αυτά τα κιλά!!!!!
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Στενοχωριέμαι πάρα πολύ καθ'ότι από μικρός τα πρώτα ερεθίσματα που είχα και με έκαναν να αγαπήσω το αυτοκίνητο είναι αυτοκίνητα της Alfa Romeo.
Δυστυχώς πλέον δεν σταματά να με απογοητεύει.
Βασικά κανένα απο τα 2αυτοκίνητα δε θα έπαιρνα..αλλά ανάμεσα στα 2 μακράν το TT.
Όχι μόνο λόγο επιδόσεων..αλλά ακόμα και την οδ.συμπεριφόρα του προηγόυμενου TT να έχει,πάλι θα την προτιμούσα.
Η Alfa Romeo απογοητεύει συνεχώς τους πραγματικούς οπαδούς της εταιρίας για να κερδίσει 60άρηδες(δεν εννοω στα χρόνια-εννοω στην ψυχή).Θα επέλεγα Alfa Romeo με κλειστά μάτια αν έδινε την ατόφια σπορ,ανόθευτη αίσθηση που έδιναν οι παλίες,κ ας χάλαγε πιο συχνά,κ ας ήταν πολύ πίσω απο ποιότητα η οτιδήποτε άλλο..
Για μένα πέρα απο design η Αlfa Romeo δεν προσφέρει τίποτα πλέον εκτός από ελάχιστες αναλαμπές όπως η 156GTA.Όλα τα παραπάνω προσωπικές μου απόψεις έτσι..δε θέλω διαξιφισμό με κανέναν.Απλά απο την εταιρία νίωθω προδομένος και πολύ στενοχωρημένος
Δεν είσαι μόνος.
Ειμαστε πολλοί προδωμένοι και πικραμένοι.
-
πω πω και σας ακουσουν οι 'Ιταλοι'....
οχι τιποτε αλλο, αλλα οταν τα λενε καποιοι αλλοι, τους βγαζουν εγκαθετους...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Επειδη η απολυτη επιδοση κινητηρα απο μονη της δεν λεει τιποτα, και επειδη ενα αμαξι κρινεται στο συνολο του... με κλειστα και με ανοιχτα ματια
ALFA ROMEO BRERA
+1
-
επιλέγω ΤΤ αν και στην ουσία θα τα έδινα για την σπαιντερ
-
Κι εγώ ΤΤ μετά λύπης. Η δοκιμή στο 5th Gear επιβεβαίωσε τους φόβους μου για την Brera. Όχι ότι περιμένω το ΤΤ να είναι κάνα διαμάντι...
-
ΤΤ. Κι άμα το βαρεθώ το πουλάω αμέσως.
Έχει πουληθεί καμιά brera στην Ελλάδα; Δεν έχω δει ούτε μία. -
TT 2.0T με Q αν βγει !!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Απο οτι φαινεται τελικα, εγω και αλλοι 7 ειμαστε οι μονοι που δεν κοιταμε μονο τις επιδοσεις.Πίστεψέ με, ο τελευταίος λόγος που διάλεξα το ΤΤ είναι οι επιδόσεις (βασικά, ούτε καν κοίταξα τι επιδόσεις έχει, αν μου έλεγες ότι η Alfa είναι πιο γρήγορη, θα το πίστευα). Το βάρος της Brera δεν έχει impact μόνο στις επιδόσεις, αλλά γενικότερα στην οδηγική της συμπεριφορά. Τουλάχιστον βάσει όσων έχω δει από τον Τύπο...
Τώρα θα μου πεις, έχεις διαβάσει για το ΤΤ; Όχι, αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι κάτι πιο ενδιαφέρον, κατά τη γνώμη μου πάντα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι θα επιλέγαμε το ΤΤ 2.0Τ, έναντι της Brera, αλλά μετα λύπης!Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα, θα θέλαμε την Brera, διότι μας προκαλεί πιο έντονα συναισθήματα με το σχήμα της, ή εν πάση περιπτώσει με αυτή την γοητευτική αχλύ, που την περιβάλλει, αλλά οι προδιαγραφές της δεν μας επιτρέπουν να την προτιμήσουμε.
Είναι βαριά και αργή.Συμφωνώ απόλυτα.
Η Brera μου αρέσει περισσότερο αν και δεν έχει σχέση με το πρωτότυπο αριστούργημα, αλλά ο σχεδιασμός μόνο και μόνο δεν αρκεί (Beauty is not enough ειρωνία?).Δεν έχω διαβάσει ακόμα κριτική για το ΤΤ αλλά με αυτό το βάρος και τα τελευταία δείγματα της VW δεν πιστέυω να είναι χειρότερο από την Brera.
Η διαφορά στις επιδόσεις είναι τεράστια απότε ΤΤ.Ακόμα και αν οι ψηφοφοριές ήταν μεταξύ των 3.2 εκδόσεων η Brera θα είχε δύσκολο έργο, στις μικρότερες με λύπη μου παρατηρώ ότι απλά δεν το παλεύει.
Υγ. Με μια επιφύλαξη μέχρι να ζυγιστεί το ΤΤ. Πάντως μπράβο τους που ενώ το Golf είναι 1330 κιλά το ΤΤ καταφέρνει με τον ίδιο κινητήρα κι εξοπλισμό να είναι ελαφρύτερο.
-
ΤΤ εύκολα.. 200 - ονομαστικά - κιλά σε αυτοκίνητα επιδόσεων είναι μεγάλη διαφορά.. Και αυτό το 69% αλουμίνιο, μόνο Golf Coupe δεν κάνει το ΤΤ..
-
Σίγουρα ΤΤ. Λόγω βάρους και επιδόσεων και σχεδίασης. Η Brera είναι εντυπωσιακότατη, αλλά δε μου αρέσει κλειστή, μου θυμίζει hatchback. Ανοιχτή είναι αντίθετα πανέμορφη, αλλά πάλι υπερισχύει το TT λόγω βάρους και επιδόσεων, γύρω στα 2 λίτρα τουλάχιστον.
-
Καλά, συμφωνώ για το ΤΤ, αλλά η εικόνα που βρίσκεται στην αρχή του thread δείχνει ένα απίστευτα ακαλαίσθητο πίσω μέρος! Προφανώς αδικείται από τη γωνία, αλλά και μόνο που βλέπεις τέτοια απίστευτη διαφορά στην εμφάνιση, το σκέφτεσαι 2 φορές!
Πάντως έχω δει Brera στην Αθήνα, και μου άρεσε πιο πολύ σε σχέση με τις φωτογραφίες. Συν τοις άλλοις, μέχρι να δούμε τις τελικές τιμές, δεν αποκλείεται να καταλήξουμε σε σύγκριση TFSI με V6 και κάποιου FSI TT με την 2.2; Ή μήπως δεν υπάρχει καν ενδεχόμενο ΤΤ 150 ίππων και λέω ό,τι να'ναι;
Α, όσο για το βάρος, ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα... προφανώς το ΤΤ έρχεται με τις καλύτερες προθέσεις (=προδιαγραφές), αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
-
Δεν τιθεται θεμα,η Alfa Romeo εχει χασει το παιχνιδι εδω και πολλα χρονια.
-
H Brera είναι πανέμορφη, αλλά το ΤΤ υπερέχει σε άλλα ζητήματα πιο ουσιαστικά από αυτό. ΤΤ και για μένα...
-
ΤΤ φυσικά .Εχω δει 2 μπρέρα στη θεσ/νίκη -κοκκινα εννοείται.Προσωπικά θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω με τόσο κραυγαλέο σχήμα.ΟΛΟΙ σε προσέχουν ,είναι ελάχιστα (και θα παραμείνουν) οπότε πάει στον αγύριστο η διακριτικότητα.Ενώ με ένα ΤΤ σε περνάν και για Α4 με καμια 3 τεκίλες
-
ΤΤ for me...
-
Και απο μενα ψηφο...στον σβανσταιγκερ
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;