-
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο!!!!
Στο εσωτερικό, το πάνω μέρος του ταμπλώ με το χρονόμετρο ανάμεσα στους αεραγωγούς είναι χαρακτηριστικά ομορφότερο από την 991!!Κούκλα!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάντως στην Θεσσαλονίκη πουλήθηκε η πρώτη 991 έναντι 225.000 ευρώ.....(Carrera S PDK)Όσο έκανε η 997 turbo προ ΔΝΤ δηλαδή...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως στην Θεσσαλονίκη πουλήθηκε η πρώτη 991 έναντι 225.000 ευρώ.....(Carrera S PDK)
Όσο έκανε η 997 turbo προ ΔΝΤ δηλαδή...
Οχι...η turbo ξεκινούσε από 180.000.....
-
πανεμορφο αμαξι η νεα μικρη Πορσε...
-
παντου γονατα εχει παλι;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
[quote='heras'
το πορτοκαλι;;;
το 911 που εβαλα παραπανω ειναι πραγματικα απο τα πιο προσεγμενα αυτοκινητα που εχω δει ποτε στην ζωη μου...
Ναι αυτο.
Οντως αυτη η 911 φαινεται ωραιο κομματι και φουλ φορτωμενη με ακριβα πραγματα -
-
-
να δουμε κ πως θα ειναι η νεα cayman...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κατω απο 50k στην μακαροναδοχωρα....Αυτός και αν είναι πειρασμός...
-
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
..κοπρανα..(μην ανησυχεις γκρεγκ,βρηκα εγω την λεξη που περιγραφει πληρως αυτο που ηθελες να εκφρασεις.. )
Μπορει για εσενα να θυμιζει κατι τετοιο. Εμενα πιο πολυ μου φερνει σε ωραιο σοκολατι χρωμα. Ισως παραειναι κυριλλε για Porsche, αλλα γουστα ειναι αυτα.
P.S κοπρολαγνος παντως δεν ειμαι...
-
πλακα κανω ρε γκρεγκ!!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πλακα κανω ρε γκρεγκ!!...ετσι οπως το εξεφρασες, δεν το αντεληφθειν...
-
-
Γνωστή αυτή η 9ff στους κοντράκηδες των Αθηνών. Όποτε δουλεύει σωστά βέβαια γιατί συνήθως κινείται με λιγότερα από 600hp απ' ότι μου χουν πει...
-
50.000€ για αλλαγη σασμαν...Ο ιδιοκτητης χοροπηδαγε οταν την πουλησε
-
Αν τα έχω μάθει σωστά την αντάλλαξε με Μ3 Ε92 και πήρε και διαφορά στο χέρι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν τα έχω μάθει σωστά την αντάλλαξε με Μ3 Ε92 και πήρε και διαφορά στο χέρι.Xτες το γνωρισα το παιδι. Εχει μια 997 Τουρμπο κοκκινη, 600 αλογα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γνωστή αυτή η 9ff στους κοντράκηδες των Αθηνών. Όποτε δουλεύει σωστά βέβαια γιατί συνήθως κινείται με λιγότερα από 600hp απ' ότι μου χουν πει...όντως γνωστός καυλο-κοντράκιας στην Αθήνα....το αμάξι με τις μετατροπές έβγαλε αρκετά προβλήματα.
Porsche Forum